T.serdar
Üye
Su an darkcm romundayimkardesim retrica ile ön kameradan foto cekermisin sonra foto grafikleri bozuluyosa haber verirmisin

Su an darkcm romundayimkardesim retrica ile ön kameradan foto cekermisin sonra foto grafikleri bozuluyosa haber verirmisin

Darkcm ozellestirme bakimindan cok iyi baska bir sikinti yok her ikiside ayni gibiHangisi daha iyi darkcm mi digeri mi ?
zaten o romda dene dedimSu an darkcm romundayim![]()

Bir sıkıntı yok kaydediyor galeriyezaten o romda dene dedim![]()

Arkadaslar dun arconun 4.4.3 son versiyonu yükledim ve 416 mb ram destekli kerneli yukledim sarji cok begendim gercekten guzel gidiyor bu konuda destek veren herkeze tesekkur ederim sir modred ve bu forumda destek veren herkezede ayri ayri tesekkur ediyorum siz olmasaniz biz napardik yani![]()
Bu konuda 55-56-57 sayfalari arasinda olmasi lazim telden atamiyorum link cok zor oluyorbana kernelin linkini atarmisin dostum
Büyük ihtimalle olmazteşekkürler arkadaşlar. mödüler mini falan yazıyor 136 mb onu indirdim. inş. sorun olmazson bir soru. cm 11 deneyeceğim önce. aynı gaps dosyasını onda yüklesem sorun olur mu
Araştırsan bulursun kardeşim populer bişey bu heryerde var.araştırdık herhalde bulamadık belli ki soruyoruz. her yerde kopyala yapıştır yapılmış aynı yere yönlendiriliyor. bilmiyorsan yorum yapmana da gerek yok. herkes işine baksın.
yardım edecek arkadaşlar varsa minnettar olurum
Olmaz yükleyebilirsin.teşekkürler arkadaşlar. mödüler mini falan yazıyor 136 mb onu indirdim. inş. sorun olmazson bir soru. cm 11 deneyeceğim önce. aynı gaps dosyasını onda yüklesem sorun olur mu
foto grafikleri duzgunmu ona gore yuklicrmBir sıkıntı yok kaydediyor galeriye![]()
Dünden beri kullanıyorum dostum. Herhangi bir sorun yok şimdilik. Gayet stabil görünüyor. Hafıza değişikliği yapılabiliyor mu bilmiyorum kullanmadığım için.Bu arada paranoid android fibal cikmis acaba finalde hafiza karti okumama sorunu kalktimi? Hafiza degisikligi yapilabiliyormu? Yapilabiliyorsa hangi kernelle?
Depolamaya gel menu tusuna bas hafiza degisikligi diye birsey varmi basinca tik koyuluk yeniden baslatma istiyorsa vardirDünden beri kullanıyorum dostum. Herhangi bir sorun yok şimdilik. Gayet stabil görünüyor. Hafıza değişikliği yapılabiliyor mu bilmiyorum kullanmadığım için.

Araştırsan bulursun kardeşim populer bişey bu heryerde var. Aynı yere yönlendiriliyorsa mantıklı akıllı bir insan der ki aaa galiba dosya bu.
Olmaz yükleyebilirsin.
Kardeşim K^Kernel kullan tavsiye ederim. Ben şahsen onu kullanıyorum 416mb rami var ayrıca kamerada 720p kayıt çalışıyor. Adreno sürücülerini kurmaya gerek yok çünkü romda adreno sürücüleri mevcut.Arkadaşlar daha önce hiç DarkCM kullanmadım tavsiyeler üzerine bugün geçmeyi düşünüyorum ama önce bana yardım edebilir misiniz?
-Sir Mordred'in 406mb kerneli düzgün çalışır mı?
-Hangi kerneli önerirsiniz?
-Adreno sürücüleri veya başka birşey flaşlamalı mıyım romun yanında daha iyi performans için?
Cevaplarsanız çok sevinirim arkadaşlar.
Kardeşim K^Kernel kullan tavsiye ederim. Ben şahsen onu kullanıyorum 416mb rami var ayrıca kamerada 720p kayıt çalışıyor. Adreno sürücülerini kurmaya gerek yok çünkü romda adreno sürücüleri mevcut.