[ROM][4.4.4][KK][KTU84Q][GCC 4.8]DarkCM-10.08.2014 by LafactoriaL

Sponsorlu Bağlantılar

zaron

zaron

Üye
Arkadaşlar 'ye uyacak gaps direk olarak linkini verebilirmisiniz?

yunus.28.1907

yunus.28.1907

Üye
arkadaşlar bunun google apps dosyası hangisi. yönlendirilen sayfaya giriyorum da 136mblık dosya var çok büyük değil mi onu mu yükleyeceğizbeyler bi cvp verin internet kafedeyim bekliyorum hangi dosyayı indirecez

yunus.28.1907

yunus.28.1907

Üye
araştırdık herhalde bulamadık belli ki soruyoruz. her yerde kopyala yapıştır yapılmış aynı yere yönlendiriliyor. bilmiyorsan yorum yapmana da gerek yok. herkes işine baksın.

yardım edecek arkadaşlar varsa minnettar olurum

stackbyte

stackbyte

Üye
farketmez indir onu kardeşim google tüm uygulamaları var içinde

-Oruc

-Oruc

Üye
Arkadaslar dun arconun 4.4.3 son versiyonu yükledim ve 416 mb ram destekli kerneli yukledim sarji cok begendim gercekten guzel gidiyor bu konuda destek veren herkeze tesekkur ederim sir modred ve bu forumda destek veren herkezede ayri ayri tesekkur ediyorum siz olmasaniz biz napardik yani ;)

bana kernelin linkini atarmisin dostum

yunus.28.1907

yunus.28.1907

Üye
teşekkürler arkadaşlar. mödüler mini falan yazıyor 136 mb onu indirdim. inş. sorun olmazson bir soru. cm 11 deneyeceğim önce. aynı gaps dosyasını onda yüklesem sorun olur mu

1997ahmet31

1997ahmet31

Üye
teşekkürler arkadaşlar. mödüler mini falan yazıyor 136 mb onu indirdim. inş. sorun olmazson bir soru. cm 11 deneyeceğim önce. aynı gaps dosyasını onda yüklesem sorun olur mu
Büyük ihtimalle olmaz

lavasoft95

Üye
araştırdık herhalde bulamadık belli ki soruyoruz. her yerde kopyala yapıştır yapılmış aynı yere yönlendiriliyor. bilmiyorsan yorum yapmana da gerek yok. herkes işine baksın.

yardım edecek arkadaşlar varsa minnettar olurum
Araştırsan bulursun kardeşim populer bişey bu heryerde var.
Olmaz yükleyebilirsin.

Yönetici tarafından düzenlendi:
murattopdagi

murattopdagi

Üye
Bu arada paranoid android fibal cikmis acaba finalde hafiza karti okumama sorunu kalktimi? Hafiza degisikligi yapilabiliyormu? Yapilabiliyorsa hangi kernelle?
Dünden beri kullanıyorum dostum. Herhangi bir sorun yok şimdilik. Gayet stabil görünüyor. Hafıza değişikliği yapılabiliyor mu bilmiyorum kullanmadığım için.

T.serdar

Üye
Dünden beri kullanıyorum dostum. Herhangi bir sorun yok şimdilik. Gayet stabil görünüyor. Hafıza değişikliği yapılabiliyor mu bilmiyorum kullanmadığım için.
Depolamaya gel menu tusuna bas hafiza degisikligi diye birsey varmi basinca tik koyuluk yeniden baslatma istiyorsa vardir :)

BurkaySamet

Üye
Arkadaşlar daha önce hiç DarkCM kullanmadım tavsiyeler üzerine bugün geçmeyi düşünüyorum ama önce bana yardım edebilir misiniz?
-Sir Mordred'in 406mb kerneli düzgün çalışır mı?
-Hangi kerneli önerirsiniz?
-Adreno sürücüleri veya başka birşey flaşlamalı mıyım romun yanında daha iyi performans için?

Cevaplarsanız çok sevinirim arkadaşlar.

yunus.28.1907

yunus.28.1907

Üye
Araştırsan bulursun kardeşim populer bişey bu heryerde var. Aynı yere yönlendiriliyorsa mantıklı akıllı bir insan der ki aaa galiba dosya bu.
Olmaz yükleyebilirsin.

Baktım ve anlamadım belli ki. Bak bakalım senin üslubunda konuşan kimse var mı burada. Herkes birbirine yardım etmek için burada. Ama "bazı" insanlar iki şey öğrendi mi kral ilan eder kendini. Alçak dağları ben yarattım hesabı. Orada bir sürü dosya var kimisi 200küsür kimisi 100küsür kimi de 80 küsür mb boyutlarında. Hangisini indirmem gerektiği konusunda ikilem yaşadım. Ama stackbyte kardeşim sağolsun durumu açıkladı. Senin gibiler forumları kirletmekten başka bir işe yaramıyorsunuz

alieroglu04

alieroglu04

Üye
Arkadaşlar daha önce hiç DarkCM kullanmadım tavsiyeler üzerine bugün geçmeyi düşünüyorum ama önce bana yardım edebilir misiniz?
-Sir Mordred'in 406mb kerneli düzgün çalışır mı?
-Hangi kerneli önerirsiniz?
-Adreno sürücüleri veya başka birşey flaşlamalı mıyım romun yanında daha iyi performans için?

Cevaplarsanız çok sevinirim arkadaşlar.
Kardeşim K^Kernel kullan tavsiye ederim. Ben şahsen onu kullanıyorum 416mb rami var ayrıca kamerada 720p kayıt çalışıyor. Adreno sürücülerini kurmaya gerek yok çünkü romda adreno sürücüleri mevcut.

yunus.28.1907

yunus.28.1907

Üye
Kardeşim K^Kernel kullan tavsiye ederim. Ben şahsen onu kullanıyorum 416mb rami var ayrıca kamerada 720p kayıt çalışıyor. Adreno sürücülerini kurmaya gerek yok çünkü romda adreno sürücüleri mevcut.

cm 11 son versiyonu mu yoksa bu mu hocam sence ? şimdi ona göre kuracağım

Üst Alt