[ROM][4.4.4][KK][KTU84Q][GCC 4.8]DarkCM-10.08.2014 by LafactoriaL

Sponsorlu Bağlantılar

1997ahmet31

1997ahmet31

Üye
Burdan yaziyim istersen baskalarida faydalansin wipe cace yap sonra advance gelip wipe dalvik cace yap daha sonra kerneli flash la ve ilj dediklerimi tekrardan yap bu kadar :)
Peki her roma uyumlu mu ?

1997ahmet31

1997ahmet31

Üye
416 mv romlar 4.4+ diye biliyorum ben 4.4.3 ve 4.4.4 romlarinda sorunsuzca yukledim hicbir sıkıntı yok :)
Peki bana flashlanabilecek bi 4.4 rom performans ve iyi sarj li bi rom önerir misin ?

T.serdar

Üye
Peki bana flashlanabilecek bi 4.4 rom performans ve iyi sarj li bi rom önerir misin ?
Ben su anda arco nun son cikardigi 4.4.3 romunu kullaniyorum 06/16 olani ve kk kernel 416 mb uv versiyonunu kullaniyorum sarj super diyebilirim(diger 4.4.2 romlara kiyaslan) stabil bir rom ama ben cok fazla programi ayni anda kullandigim icin ister istemez telefon kasiyor tabi :) birazdan darkcm 4.4.3 hover ... Romunu deniyecegim bakalim nasilmis o :)

1997ahmet31

1997ahmet31

Üye
Peki romun ve kernelin linkini atar mısın ?

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Darkcm 4.4.4 ve 462 mg kernel cok stabil antutudan 8389 puan aldim puan cok onemli degil ama telefon cok stabil. Romda emegi gecenlere tekrar tsk ederim..

cenktnt

Üye
emeklerinize sağlık aradaşlar.rom stail akıcı.bu sd kart ile hafızayı artırmak bu romda mümkünmüdür?nasıl yapabiliriz?

zaron

zaron

Üye
Arkadaşlar merhabalar ;
Bende rom kurmak istiyorum.Bana hangi romu önerirsiniz?. Ayrıca yükleyeceğimiz rom, gaps ve kernelin rica etsem linkini verirmisiniz.?Saygılar

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Dostum telefondayim bu konunun ilk sayfasina git linkler orada var 416 mg kerneli ise bir kac safya oncesine git ben link yazmistim

zaron

zaron

Üye
Arkadaşım rom olarak bu Kernel olarak ise 416 olanı mı? yüklememi önerirsiniz?

T.serdar

Üye
Darkcm 4.4.4 ve 462 mg kernel cok stabil antutudan 8389 puan aldim puan cok onemli degil ama telefon cok stabil. Romda emegi gecenlere tekrar tsk ederim..
462 mb kernel derken neler kirik yani kirik birsey varmi ve linkini atarmisin

zaron

zaron

Üye
Bu romda radyo ve 3g görüntülü görüşme var mıdır acaba ?

T.serdar

Üye
Arkadaslar dun 4.4.3 arconun romundaydim 416 mb kernel yukluydu sadece rehberi acarken sorun yasadim rehber acilmiyordu sizdede ayni sorun var mi?

T.serdar

Üye
Kisileri acinca telefon cokuyordu bende 4.4.4 darkcm gectim hicbir sikinti yok su an icin

1997ahmet31

1997ahmet31

Üye
1997ahmet31

1997ahmet31

Üye
Birseyler ters gitti o zaman saol ben backup almistim zaten ama darkcm supermis bundan baskasina gecmicem gibi cok fazla ozellestirme var buda guzel bisey :)
Hangisi daha iyi darkcm mi digeri mi ?

Mücteba

Mücteba

Üye
Birseyler ters gitti o zaman saol ben backup almistim zaten ama darkcm supermis bundan baskasina gecmicem gibi cok fazla ozellestirme var buda guzel bisey :)
kardesim retrica ile ön kameradan foto cekermisin sonra foto grafikleri bozuluyosa haber verirmisin

Üst Alt