Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[ROM][4.4.4][KK][KTU84Q][GCC 4.8]DarkCM-10.08.2014 by LafactoriaL
Burdan yaziyim istersen baskalarida faydalansin wipe cace yap sonra advance gelip wipe dalvik cace yap daha sonra kerneli flash la ve ilj dediklerimi tekrardan yap bu kadar
Ben su anda arco nun son cikardigi 4.4.3 romunu kullaniyorum 06/16 olani ve kk kernel 416 mb uv versiyonunu kullaniyorum sarj super diyebilirim(diger 4.4.2 romlara kiyaslan) stabil bir rom ama ben cok fazla programi ayni anda kullandigim icin ister istemez telefon kasiyor tabi birazdan darkcm 4.4.3 hover ... Romunu deniyecegim bakalim nasilmis o
1997ahmet31
Üye
Peki romun ve kernelin linkini atar mısın ?
Samsungw_53
Üye
Darkcm 4.4.4 ve 462 mg kernel cok stabil antutudan 8389 puan aldim puan cok onemli degil ama telefon cok stabil. Romda emegi gecenlere tekrar tsk ederim..
cenktnt
Üye
emeklerinize sağlık aradaşlar.rom stail akıcı.bu sd kart ile hafızayı artırmak bu romda mümkünmüdür?nasıl yapabiliriz?
zaron
Üye
Arkadaşlar merhabalar ;
Bende rom kurmak istiyorum.Bana hangi romu önerirsiniz?. Ayrıca yükleyeceğimiz rom, gaps ve kernelin rica etsem linkini verirmisiniz.?Saygılar
Samsungw_53
Üye
Dostum telefondayim bu konunun ilk sayfasina git linkler orada var 416 mg kerneli ise bir kac safya oncesine git ben link yazmistim
zaron
Üye
Arkadaşım rom olarak
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu Kernel olarak ise 416 olanı mı? yüklememi önerirsiniz?
Darkcm 4.4.4 ve 462 mg kernel cok stabil antutudan 8389 puan aldim puan cok onemli degil ama telefon cok stabil. Romda emegi gecenlere tekrar tsk ederim..
Birseyler ters gitti o zaman saol ben backup almistim zaten ama darkcm supermis bundan baskasina gecmicem gibi cok fazla ozellestirme var buda guzel bisey
Birseyler ters gitti o zaman saol ben backup almistim zaten ama darkcm supermis bundan baskasina gecmicem gibi cok fazla ozellestirme var buda guzel bisey