aJHier
Üye
Eyv saol kardesim peki gapps olarak hangisini tavsiye ediyorsun? Link atabilirmisin 4.4.3 arco romunu indirdim brkliyorum gapssi
Minimal gapps 4.4.3 yaz.
En güzeli bence o
Eyv saol kardesim peki gapps olarak hangisini tavsiye ediyorsun? Link atabilirmisin 4.4.3 arco romunu indirdim brkliyorum gapssi
Cwm 6 nın linkini atar mısın ?Merhaba arkadaşlar.
DarkCyanogenMod kaynağından bizzat kendi derlemiş olduğum romu sizlerle paylaşmak istedim.
Rom arco'nun son değişiklikleriyle senkronize edilmiş olup ekstra pek çok özellik barındırmaktadır;
-S3 Mini adreno sürücüleri
-Halo
-Kaydırma animasyonları
-Özel sistem animasyonları
-Pil tasarrufu için connection manager
-Gesture unlock ( Şekil çizerek kilit açma)
-Appbar
-Progressbar
-Navigation bar
-Wakelock engelleyici
-Sistem uygulama silme
-Sürüş modu
-Peek ve lockscreen notifications
-Breathing sms, cevapsız çağrı
-Screen Record
-vs...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
-- Nasıl Yüklenir --
Öncelikle CWM 6.0.4.5 olmalı
-wipe data/factory reset
mounts and storage
-format system
-format sdcard0
-install zip from sdcard1
-önce rom sonra gapps ve işlem tamam.
-- Linkler --
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- Android 4.4.4
- Hover ayarları eklendi
- CM ve DCM ile senkronize edildi
- Hover eklendi
- Yeni kernel eklendi (370MB RAM)
Başta arco ve DarkCyanogenMod geliştiricileri davidteri91 ve madridii'ye sonsuz teşekkür.
Bendede oyle oldu bi ara ben dns degistirdim duzeldiArkadaskar darkcm11 son surum google play store 4,8.20 surumun vifi ile baglaninca play storedeki resimker gozukmuyor 3g den girince gozukuyor wifi birkac yerde denendi dns ayari standart ama evdeki dns googke dns ayarlari var sorun play storede mi sizlerde durum nasil...
diğer indirdiklerimde gappsı atınca insatllition aborted diyodu şimdi pc deyim mozilladan indiricem inşallah olurBoat browser
hocam kusura bakmayindaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızdann bahsedilmis bunu nasil yapacam uc tane link var anlamadim gittigaliba ingilizceyi unuttum yardim ederseniz cok sevinirim tesekkur ler iyi aksamlar

kardeş dnsyi nası değiştiricez rakam olrak ne yazacaz ki....Bendede oyle oldu bi ara ben dns degistirdim duzeldi
8.8.8.8kardeş dnsyi nası değiştiricez rakam olrak ne yazacaz ki....
kimse cvp vermicekmi arkadaslar![]()
198.153.192.1kardeş dnsyi nası değiştiricez rakam olrak ne yazacaz ki....
kimse cvp vermicekmi arkadaslar![]()
hocam kusura bakmayindaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızdann bahsedilmis bunu nasil yapacam uc tane link var anlamadim gittigaliba ingilizceyi unuttum yardim ederseniz cok sevinirim tesekkur ler iyi aksamlar
Kardes bana pm den kernelin kurulumunu anlatir misin kisaca ?Arkadaslar dun arconun 4.4.3 son versiyonu yükledim ve 416 mb ram destekli kerneli yukledim sarji cok begendim gercekten guzel gidiyor bu konuda destek veren herkeze tesekkur ederim sir modred ve bu forumda destek veren herkezede ayri ayri tesekkur ediyorum siz olmasaniz biz napardik yani![]()
Burdan yaziyim istersen baskalarida faydalansin wipe cace yap sonra advance gelip wipe dalvik cace yap daha sonra kerneli flash la ve ilj dediklerimi tekrardan yap bu kadarKardes bana pm den kernelin kurulumunu anlatir misin kisaca ?