[ROM][4.4.4][KK][KTU84Q][GCC 4.8]DarkCM-10.08.2014 by LafactoriaL

Sponsorlu Bağlantılar

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Arkadaskar darkcm11 son surum google play store 4,8.20 surumun vifi ile baglaninca play storedeki resimker gozukmuyor 3g den girince gozukuyor wifi birkac yerde denendi dns ayari standart ama evdeki dns googke dns ayarlari var sorun play storede mi sizlerde durum nasil...

1997ahmet31

1997ahmet31

Üye
Merhaba arkadaşlar.
DarkCyanogenMod kaynağından bizzat kendi derlemiş olduğum romu sizlerle paylaşmak istedim.

Rom arco'nun son değişiklikleriyle senkronize edilmiş olup ekstra pek çok özellik barındırmaktadır;

-S3 Mini adreno sürücüleri
-Halo
-Kaydırma animasyonları
-Özel sistem animasyonları
-Pil tasarrufu için connection manager
-Gesture unlock ( Şekil çizerek kilit açma)
-Appbar
-Progressbar
-Navigation bar
-Wakelock engelleyici
-Sistem uygulama silme
-Sürüş modu
-Peek ve lockscreen notifications
-Breathing sms, cevapsız çağrı
-Screen Record
-vs...

-- Nasıl Yüklenir --

Öncelikle CWM 6.0.4.5 olmalı
-wipe data/factory reset
mounts and storage
-format system
-format sdcard0

-install zip from sdcard1
-önce rom sonra gapps ve işlem tamam.

-- Linkler --

• Android 4.4.4
  • Hover ayarları eklendi
  • CM ve DCM ile senkronize edildi

• Hover eklendi
  • Yeni kernel eklendi (370MB RAM)

Başta arco ve DarkCyanogenMod geliştiricileri davidteri91 ve madridii'ye sonsuz teşekkür.
Cwm 6 nın linkini atar mısın ?

1997ahmet31

1997ahmet31

Üye
Arkadaskar darkcm11 son surum google play store 4,8.20 surumun vifi ile baglaninca play storedeki resimker gozukmuyor 3g den girince gozukuyor wifi birkac yerde denendi dns ayari standart ama evdeki dns googke dns ayarlari var sorun play storede mi sizlerde durum nasil...
Bendede oyle oldu bi ara ben dns degistirdim duzeldi

-Oruc

-Oruc

Üye
hocam kusura bakmayinda dann bahsedilmis bunu nasil yapacam uc tane link var anlamadim gitti :D galiba ingilizceyi unuttum yardim ederseniz cok sevinirim tesekkur ler iyi aksamlar

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Arkadaslar Darkcm yada saf Cm 11 kullananlar cizgili not defteri kullananlar alt altta biseyler yazabilir mi (10 adet)yazilar cizgiyi geciyor ekran kayit hissi veriyor butun cizgili not defterinde ayni sorun sizdede olacak mi
Tsklr

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
beyler gassı normal olarak sorunsuz indirdim aborted hatası alıyorum yardım edebilirimsiniz :(

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Ben cwm 6.0.4.5 ve 6.0.5.9 yanlis hatirlayamiyorsam yukledim sorun yoktu
Sen sdcard 0 a format at ilk once mount of stroge deki tum dosyalar mount oksun unmount olan varsa ustune bi kere tikla oylelikle yukle

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
gappsı çözdum ama hangi kerneli kullanacağıma karar veremedim yardımcı olun lütfen :)

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
416 kerneki yukle kirik yok benim dediklerimi mi yaptin duzeldi

-Oruc

-Oruc

Üye
hocam kusura bakmayinda dann bahsedilmis bunu nasil yapacam uc tane link var anlamadim gitti :D galiba ingilizceyi unuttum yardim ederseniz cok sevinirim tesekkur ler iyi aksamlar

kimse cvp vermicekmi arkadaslar :agla2:

lavasoft95

Üye

Buyur kardeşim.
kardeş dnsyi nası değiştiricez rakam olrak ne yazacaz ki....
198.153.192.1
198.153.194.1 norton dns.
adresine dns ayarı yazarak bulanilirsin. Aynı şekilde aynı siteye android dns nasıl değiştirilir yazıp bulabilirsin.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici

burdan istediğin paketi indir

buradan istediğin ses paketini zip olarak indir telefonun sd karta SoundPacks isminde klasör oluştur indirdiğin ses dosyasını zip olarak bunun içine at ayarlarda ses ayarlarında ses paketlerinin içinde klasöre attığın ses dosyası gözükecektir sistem seslerini değiştiriyor

T.serdar

Üye
Arkadaslar dun arconun 4.4.3 son versiyonu yükledim ve 416 mb ram destekli kerneli yukledim sarji cok begendim gercekten guzel gidiyor bu konuda destek veren herkeze tesekkur ederim sir modred ve bu forumda destek veren herkezede ayri ayri tesekkur ediyorum siz olmasaniz biz napardik yani ;)

T.serdar

Üye
Bu arada paranoid android fibal cikmis acaba finalde hafiza karti okumama sorunu kalktimi? Hafiza degisikligi yapilabiliyormu? Yapilabiliyorsa hangi kernelle?

1997ahmet31

1997ahmet31

Üye
Arkadaslar dun arconun 4.4.3 son versiyonu yükledim ve 416 mb ram destekli kerneli yukledim sarji cok begendim gercekten guzel gidiyor bu konuda destek veren herkeze tesekkur ederim sir modred ve bu forumda destek veren herkezede ayri ayri tesekkur ediyorum siz olmasaniz biz napardik yani ;)
Kardes bana pm den kernelin kurulumunu anlatir misin kisaca ?

T.serdar

Üye
Kardes bana pm den kernelin kurulumunu anlatir misin kisaca ?
Burdan yaziyim istersen baskalarida faydalansin wipe cace yap sonra advance gelip wipe dalvik cace yap daha sonra kerneli flash la ve ilj dediklerimi tekrardan yap bu kadar :)

Üst Alt