Merhaba arkadaşlar.
DarkCM geliştiricisi davidteri91 in telefonu bozuldu bu yüzden bir süredir güncelleme yapmıyor dolayısıyla bende yapmıyorum. Fakat birkaç gündür kendim üzerinde biraz çalıştım yeni sürüm hazır ama ufak tefek sorunlar var. Mesela durum çubuğunu aşağı çekince hızlı ayarlara falan geçerken simgeler sağa kayıyordu bunu çözmeye çalışıyorum şu anda. Aslında çok önemli birşey değil ama takıntı işte. Bir diğer sıkıntı da sanırım bu simgeleri düzeltmek için yaptığım değişiklik yüzünden SystemUI bazen aşırı şarj tüketiyor. Umarım en yakın zamanda çözüm bulurum. Çalışmalar devam ediyor. Kendimi aştım diyebilirim
@lafactorial romu nu denedim seninde dedigin gibi system ui ve birkac uygulamanin sarj fazla tuketmesinden dolayi tlfn sarji cabuk bitiyor ve isinma meydana geliyor bu problemi cozersen arconun finalini beklemekten kurtarirsin bizleri onun haricinde gayet iyi rom bence bazi system uygulamalarini cikarip digerlerinide sarj tuketimi hakkinda gozden gecirirsen cok iyi olacagibi dusunuyorum
@Bysalih41 Hocam bende ufak bi sorun var. Cevapsız çağrı olduğunda durum çubuğunu indirip "geri ara" diyorum fakat aramıyor. Yoksa sadece bende mi yapıyor bu sorunu.
416 mblik kernel vardı belki ondan da kaynaklanır die romu tekrar üzerine kurup eski kernele döndüm yine aynı hd kalityesindekileri açmıyo yani 720p olanları
416 mblik kernel vardı belki ondan da kaynaklanır die romu tekrar üzerine kurup eski kernele döndüm yine aynı hd kalityesindekileri açmıyo yani 720p olanları