[ROM][4.4.4][KK][KTU84Q][GCC 4.8]DarkCM-10.08.2014 by LafactoriaL

@lafactorial hocam arconun yeni sürümünün çıkmasıyla beraber darkcm de güncelleştirme yapılma ihtimali var mı bu aralar yani v3.2 gibi ?teşekkürler.

Konu Sahibi
@lafactorial hocam arconun yeni sürümünün çıkmasıyla beraber darkcm de güncelleştirme yapılma ihtimali var mı bu aralar yani v3.2 gibi ?teşekkürler.
DarkCM geliştiricisi david in telefonu bozuldu dolayısıyla parça temin edene kadar ara verdi. Bende onu bekliyorum güncellemek için.

Tepkiler: Bysalih41
bu arada bu linklerçalışmıyor kernel ve gaps yulemeyince noluyorki cokmu cahilim ne yaw

bu arada bu linklerçalışmıyor kernel ve gaps yulemeyince noluyorki cokmu cahilim ne yaw
Ne cahilliği kardeşim biz de bir şey bilmiyorduk zamanında gapps google uygulamalarıdır yani playstore google maps gmail gibi. Yani yüklemek zorundasın. Benim önerim sir mordredin paylaştığı gapps. Sadece playstore var ve 14mb gerçekten çok hafif. Kerneli yüklemesen de olur her romun kendi kerneli vardır zaten. Ama ben kesinlikle başka Kernel kurmanı öneririm çünkü şuanda çok iyi kerneller var piyasada

Tepkiler: gurkan553
teşekkür ederim saol

T.serdar

Üye
Arkadaslar son surumde sıkıntı varmı ona göre geçiş yapacağim ve sarj nasil?

denedim şimdi ama yanlış yaptıgım bişi var telefon cmw modda açılıyor nedense telefonsuz da kaldk installation aborted hatası verdi o nedemek arkadaşlarbirde biz bu romu yüklemeden önce tel yedeği aldıysak bu işlemlerden geri nasıl yüklicez şimdiden tşkler

Son düzenleme:

-Emre

Üye
Demek ki kurmaya calstigin zip hatali. Backup ve restore kismindan restore yapacaksin @gurkan553

denedimde olmuyo tam olarak açarmısın..
backup an restore/restore dioyorum no files found veriyor

Tepkiler: -Emre

-Emre

Üye
Restore from external gibi bir secenek varsa onu dene .orda da bulamazsan backup almamissin.bu durumda mounts and storages/ mount usb sec telefonu pcye bagla kartlar gorunecek .calisan bir romu telefona kopyala ve kur

Tepkiler: gurkan553
cok sağol @-Emre usb bağladım başka bir room bakıyorum

Tepkiler: -Emre

-Emre

Üye
Rica ederim de bu rom sorunlu degil zaten indirirken ya da kopyalarken sorun olmus ama kullanmak istersen baska rom cok

arkadaslar numaralari sim karttan ice aktar diyorum numaralar telefona yukleniyor sonradan yeni telefon numarasi ekliyorum format atinca yeni eklediklerim gidiyo bu yeni eklediklerimi nasil sime atarim

bad-code

Üye
Birde bunun için hafıza değişikliği varmı bildiğiniz volt stab dosyası sanırım ve iyi bi kernel...

-Emre

Üye
Kitkatta vold.fstab ile sdswap yapamazsin. Kurmadim ama ayarlar/depolama da secenek tusuna basinca gelen menulerde oldugunu dusunuyorum cunku 4.4.2de var

T.serdar

Üye
Arkadaslar son surumde kapanma hatasi aliyorum sizdede varmi?

Son surumde snapchat uygulamasinin giris bolumunde telefon donuyor ve reboot etmek zorunda kaliyorum. Snapchat kullaniniz var mi?