Evet Arkadaşlar Rom 2 günüm Ve Maalesef orj rom geri dönecem niye derseniz Rom şu anda çok sayıda sıkıntılar mevcut günlük kullanım için ideal deil Şarj açılıp kapandı şarj çıkarırken açılıp kapandı oyun sırasında açılıp kapandı Yani kapanıyor açılıyor durduk yerde durdurldu hatası almaya başladım uygulamalarda Kararlı sürüm çıktığı zaman bi denemek lazım
Yeniden rom yükleme yapmadan demek istedim arkadaşlar.Biliyorum wipeları yapıpı romu yeniden kursamda eski kernelden iz kalmicağını.Demek istediğim uygulama kaldırır gibi hiç bir şeyi kaybetmeden sadece kernelden kurtulabilir miyim..Ama mümkün değil sanırım.
stock kernel yüklemek için rom atmanıza gerek yok. mesela boeflla kernel in sitesinde bütün versiyonların stock kerneli var. istediğinizi mevcut romun üzerinde script yaptıktan sonra flashlayabilirsiniz ..
firmalar yazılım geliştirmektense uygulama geliştiririz diyor. ben yüklediğim her romdan en az 50 gereksiz program ve 200 mb üstü system dosyası siliyorum. isteseler yapamayacakları şey mi var?