MeeksTR
Üye
-
Konu Sahibi
-
* Bluetooth ile :Bu romda Bluetooth ile kulaklık bağlantısı kurabilir miyiz ?
Ses kayıt yaptıktan sonra listesine o ekrandan ulaşabilecek miyiz [ Orjinal romdaki gibi ]
Tuş kilidi düğmesine basılı tutunca çıkan ekranda neler var acaba ? [ yeniden başlat , ekran görüntüsü al .... vs ]
Son olarak bildirim ekranındaki barda bulunan wifi torch mobil data 2G/3G .... vs ayarlamaları değiştire biliyor muyuz. bazı romlarda bu mevcut.
Uygulamalar ilk kurulumda çoğunlukla sistem belleğine kayıt edilir. Data kullanan uygulamaların yalnızca data dosyaları kendinize ait olan hafıza kartına kayıt edilir (değişimden sonra dahili depolama olarak görünen). Yani Android/data&obb klasörlerinde bulunur. Data kullanmayan uygulamalar ise dahili depolamaya kayıt edilir (değişimden sonra SD kart olarak görünür.) Sistem belleğini rahatlatmak için Ayarlar > Uygulamalar > indirilenler'in yanındakı "SD KARTTA" bölüme geçin ve taşımak istediğiniz uygulamaya dokunun ve "SD karta taşı" seçin.Ya ben hafiza sorunu yasiyorum. Sd kart islemini dedigin gibi yaptim fakat uygulamalari dahili bellege kuruyor ve 5 6 uygulamadan sonra depolama sorunu veriyor..
Ayrica rom cok basarili stabilite ve akicilik olsun cok iyi.
İleride yeniden kurulum yapmayı düşüüyorsanız silebilirsiniz. Yinede bir bilgisayarda yada flash belleğinizde saklamanızı öneririm. Kurulu gelen birçok uygulamaları silme hakkınız olduğu için yanlışlıkla sildiğiniz yada geri yüklemeyi istediğiniz uygulamar olursa tekrar indirme ihtiyacı duymazsınız.çok iyi anlatım sorunsuz yükledim teşekkürler. bu hafıza kartına attığımız 2 zipli dosyayı silebilirmiyiz?
cevap için teşekkürler, eline sağlık.
Kurulu gelen temaları kontrol ettim ancak böyle bir sorun bulunmuyor? Kullandığınız tema ismini ve uygunsa bir ekran görüntüsü alabilirmiyizselam emeginize sağlık çok güzel bir rom ama tek eksiği bence arama ekranında arayanların isimlerini görememek renk düzeni güncellenmesi lazım arka plan rengi veya yazı rengi tesekur ederimmmselam emeginize sağlık çok güzel bir rom ama tek eksiği bence arama ekranında arayanların isimlerini görememek renk düzeni güncellenmesi lazım arka plan rengi veya yazı rengi tesekur ederimmm
Telefonunuzu Depolama olarak bağmalak için "Ayarlar > Depolama bölümünden listemeye dokunun ve USB Bilgisayar bağlantısı'nı seçin.Öncelikle ellerine sağlık. Gerçekten çok kullanışlı bir rom olmuş. Bir ay sonra yeni telefon alıcam ancak idarelik bir rom gerekliydi. Hiçbiri tatmin etmedi. Görsellik, performans ve 4.4 olması çok çok iyi. Romu yüklemeyi düşünen arkadaşlara tavsiye ederim. Bu arada tek sorunum Bilgisayardan usb depolama çalışmıyor acaba kerneldan kaynaklı mı?
Güç menüsü sekmeleri için Ayarlar > Tuşlar > Güç menüsüne dokunun ve isteğinize göre ayarlayabilirsiniz.tekrar teşekkür ederim emeğiniz için çok güzel bir rom..
telefonun güç düğmesine basıldığında ekran görüntüsü alma sekmesi nasıl ekleniyor yapamadım. bende kapat-yeniden başlat ve uçak modu var sadece.
birde benim kullanmadığım bi sürü uygulama var bu romda. bunlardan kesinlikle silmemem gereken bir uygulama var mı?mesela : dropbox - flipboard - kernel tunel - performance control -s health - s suggest - s wiew - seeder - snap n go - teslaunread plugin - wallet .... bunları silsem mi
Güç menüsü sekmeleri için Ayarlar > Tuşlar > Güç menüsüne dokunun ve isteğinize göre ayarlayabilirsiniz.
Konuda belirtmiş olduğum stabilite ve performans ayarları için kullanılan uygulamaları kaldırmamanızı öneririm (Kernel Tunel, Seeder, CPU Pro, Greenify)
Sanal ram oluşturmadığınızdan emin olun. (Sd kart içinde swap adlı dosya var ise silin) tekrar deneyinYardımınız için teşekkürler ancak depolamadan zaten ums seçili, ayrıca build.probu da düzenledim hala görmüyor. Bilgisayarımda gerekli driverlar da mevcut
Güç menüsü sekmeleri için Ayarlar > Tuşlar > Güç menüsüne dokunun ve isteğinize göre ayarlayabilirsiniz.
Konuda belirtmiş olduğum stabilite ve performans ayarları için kullanılan uygulamaları kaldırmamanızı öneririm (Kernel Tunel, Seeder, CPU Pro, Greenify)
tesekkürler.. peki bu uygulamaları gizleyebilir miyim,Güç menüsü sekmeleri için Ayarlar > Tuşlar > Güç menüsüne dokunun ve isteğinize göre ayarlayabilirsiniz.
Ekran görlntülerinde belirtilenleri yaparak istediğiniz uygulamayı gizleyebilirsiniztesekkürler.. peki bu uygulamaları gizleyebilir miyim,
tesekkürler.. peki bu uygulamaları gizleyebilir miyim,
Konuyu inceleyerek şarj veya performans isteğinize göre sonuç alabilirsiniz. Kullanıma bağlı olarak sayısal değerler değişebilir. Ortalama bir kullanım için rom idealdir.Rom hakkında bilgi verir misiniz? ( Sarj / oyun / performans)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?