ROM][4.4.2][KK][KOT49H] DarkCM [21/1-Beta1

Sponsorlu Bağlantılar

en-sel

en-sel

Üye
arkadaşım konu açacaksan bi yardımın olsun alıntıladığın bu siteyi çoğu rom kullanıcısı biliyor zaten direk ç(alıntı) olmaz bari Türkçe'ye çevir yani copy+pastla olacak iş değil bu konunun bi amacı olsun lütfen ama yani
:cool:

• Beğen
Tepkiler: ozakin70

zemcom

Üye
    Konu Sahibi
Konunun cevrilecek bi kismi yok bence bu forma girip bu konulari gezebiliyosan 4 satir ingilizce yazinin ne anlama geldigini az cok anlaya bilirsin.

sir mordred

sir mordred

Üye
Konunun cevrilecek bi kismi yok bence bu forma girip bu konulari gezebiliyosan 4 satir ingilizce yazinin ne anlama geldigini az cok anlaya bilirsin.

Konuyu açıp bırakarak sadece ingilizcesi iyi olanların bu romdan faydalanmasını istiyorsan ingilizcesi iyi olmayanlar napsın? Türkçeye çevirerek ingilizcesi iyi olmayanlarında Bu romdan yararlanabilmelerini sağlayabilirsin ve ayrıca türkçeye çevrilecek kısım yok demişsin peki ana konudaki sd swap'ın ne olduğunu ve telefonun hafıza sorununa bir çözüm olduğunu bilmeyenler olabilir onlar ne yapacak? Ve çevrilecek birşey yoksa bu kadar uzun copy+paste yapmana gerek yok konuyu açarsın sadece xda'daki ana konunun linkini atarsın olur biter çünkü orda yazılanlar ile burdaki copy+past'in hiçbir farkı(he pardon görmemişim 2 kelime türkçe varmış :)) konu açarak diğer kullanıcıların konuna yazarak sadeve egonu tatmin edersin diğer kullanıcılara gerçek şekilde yardım etmek istiyorsan ingilizce bilmeyen arkadaşlarında konuyu anlamalarını sağlamak için türkçeye çevirebilirsin , bazı rom özelliklerinin nasıl çalıştırılacağını(örneğin multiwindow) gösterebilirsin ve hatasız bir şekilde romu kullanabilmelerini sağlamak için romu nasıl temiz bir şekilde yükleyeceklerini gösterebilirsin

• Beğen
Tepkiler: hasaneness ve ozakin70
Bysalih41

Bysalih41

Üye
Konuyu açıp bırakarak sadece ingilizcesi iyi olanların bu romdan faydalanmasını istiyorsan ingilizcesi iyi olmayanlar napsın? Türkçeye çevirerek ingilizcesi iyi olmayanlarında Bu romdan yararlanabilmelerini sağlayabilirsin ve ayrıca türkçeye çevrilecek kısım yok demişsin peki ana konudaki sd swap'ın ne olduğunu ve telefonun hafıza sorununa bir çözüm olduğunu bilmeyenler olabilir onlar ne yapacak? Ve çevrilecek birşey yoksa bu kadar uzun copy+paste yapmana gerek yok konuyu açarsın sadece xda'daki ana konunun linkini atarsın olur biter çünkü orda yazılanlar ile burdaki copy+past'in hiçbir farkı(he pardon görmemişim 2 kelime türkçe varmış :)) konu açarak diğer kullanıcıların konuna yazarak sadeve egonu tatmin edersin diğer kullanıcılara gerçek şekilde yardım etmek istiyorsan ingilizce bilmeyen arkadaşlarında konuyu anlamalarını sağlamak için türkçeye çevirebilirsin , bazı rom özelliklerinin nasıl çalıştırılacağını(örneğin multiwindow) gösterebilirsin ve hatasız bir şekilde romu kullanabilmelerini sağlamak için romu nasıl temiz bir şekilde yükleyeceklerini gösterebilirsin
Doktumussun usta

• Beğen
Tepkiler: hasaneness ve sir mordred

zemcom

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş burası paylaşim platformu sen neyin pesindesin anlamiyorum konu alintidir belirttim zaten. İngilizce cevirsen denesen tarif etsen oldu olacak gel yukliyim bide. Ben olan bi konuyu burada paylastim ben yazmadim ingilizcemde yok. Cevirmek isteyen bi zahmet cevirsin.

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Kardeş burası paylaşim platformu sen neyin pesindesin anlamiyorum konu alintidir belirttim zaten. İngilizce cevirsen denesen tarif etsen oldu olacak gel yukliyim bide. Ben olan bi konuyu burada paylastim ben yazmadim ingilizcemde yok. Cevirmek isteyen bi zahmet cevirsin.
Eger konuyu aciyorsaniz ilgilenmeniz ve istekleri karsilamaniz gerekir biz neden xda daki konulari buraya acmiyoruz acsak bile turkceye ceviriyoruz insanlara yardimci olmaya calisiyoruz burada anlatilmak istenen tamamen bu aslunda

• Beğen
Tepkiler: sir mordred ve ozakin70
ozakin70

ozakin70

Üye

sende diyorsun paylaşım platformu diye copy+past platformu değil özellikle rom konusunda herkes bu forumda gezdi diye her konuda bilgisi olamaz çene yetiştireceğine bari google tanslateden bari çevirsen sorumluluk almak bu kadar kolay olmamalı yarın birgün paylaşımın yüzünden birinin telefonuna bişey olsa sonra şikayet edersin bana küfrediyor vs diye kusura bakma açık konuşmak durumundayım

• Beğen
Tepkiler: sir mordred ve Bysalih41
sir mordred

sir mordred

Üye

ingilizcen yoksa diğer kulanıcılara yardım etmeyeceksen konu açmanın amacı ne? biraz bekle ingilizcesi iyi olan ve bu konularda hakim biri illaki çıkar ve konuyu açar ilerde bi konu açarsın script tweak mod bilmem ne bişey paylaşırsın gider birisi yükler ve telefonunu hardbrick yapar ve unutma bu işin sorumluluğa senindir ben konuyu sadece paylaştım yüklemek yada yüklememek size kalmış eğer bir sorunla karşılaşırsanız sorumluluk benim değildir deyipte bu işten kolayca yırtamazsın örnek olarak cm11 rom konusuna bak konuyu açan blackcat67 nickli kullanıcı en azından roma güncelleme geldiğinde knoyu güncelliyor ve herkesi bilgilendiriyor ve karşılaşılan sorunlarda da yardım ediyor-du(şuan galiba s3 almış o yüzden bizim forumu bıraktı ama eskiden herkes bilir Doğukan'ın ne kadar yardım ettiğini) ayrıca yine konuya bakabilirsinki doğukan arkadaşımız elinden geldiğince türkçeye çevirmiş ve nasıl yükleneceğine dair video koymuş

• Beğen
Tepkiler: ozakin70 ve hasaneness

Üst Alt