ROM][4.4.2][KK][KOT49H] DarkCM [21/1-Beta1

Sponsorlu Bağlantılar

zemcom

Üye
    Konu Sahibi
ROM][4.4.2][KK][KOT49H] DarkCM [21/1-Beta1
Orjinal konu linki :

Son düzenleme:

Buğra

Buğra

Admin
Konuya resim eklerseniz sevinirim :oke:

BeatsBox

BeatsBox

Üye
Multi window nasil calisio

firstline

firstline

Üye
  • Beğen
Tepkiler: hasaneness

mem034

Üye
Kullanan var mı yorum yapabilir mi arkadaşlar ?

firstline

firstline

Üye
ben şuan kullanıyorum henüz bi hatayla karşılaşmadım.multi window düzgün çalışıyor diğer özellikler de klasik cm11. şarj sorunu devam ediyor tabii ki 4.4lerin

genco15

genco15

Üye
Ekran kapaliyken kulaklik takinca kapaniyor bazen bendeki tek sorun bu birde performans olarak subwayde hafif takilma var

stackbyte

stackbyte

Üye
şu şarj sorunu da çözülse şu cm 9 ün üstündekiler için mükemmel olacak

BeatsBox

BeatsBox

Üye
bazen telefon kendiliğinden kapanıyor

scandall20

Üye
Bende hicbir sikinti yok buna birde halo ekleyebilir miyizKilit ekrani fotosu nasil degistiriliyor ayarlardan bulamadim

BeatsBox

BeatsBox

Üye
bilmem

-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
antutun puanım 8006

• Beğen
Tepkiler: nimeemin

05erkan05

Üye
arkadaşlar romu yüklerken hata veriyor bidaha açılmadı lütfen yardım edin

Bysalih41

Bysalih41

Üye
telefonun ayarlarini yaptim sadece antutunu yukledim bu cikti ama sonradan puanim 7690 lara geriledi :-)
Antutu puanina cok aldanmamak gerekir her seferinde degiskenlik gosterebilir onemli olan hizi degil stabil olmasidir malesef bu stabilligi hic bir rom da yakalayamadim

• Beğen
Tepkiler: -aLoNeDarK-
-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
Antutu puanina cok aldanmamak gerekir her seferinde degiskenlik gosterebilir onemli olan hizi degil stabil olmasidir malesef bu stabilligi hic bir rom da yakalayamadim
Aynen valla kulandigin hic bir rom stabil deyil daha dogrusu zaman gectikce stabilligini kaybediyorlar mecbur artik kullanacaz. Stock roma dondum sarj suresi cm romlarini aratmiyor.bu telefona veda etmemin zamanu geldi benim icin ..

en-sel

en-sel

Üye
Yorumlar pek olumlu değil ama yükledim gene bakalım ne olacak. @-adem- arkadaşımıza katılıyorum zamanla stabilite bozuluyo bu da sinir bozucu tabi ;-)

ozakin70

ozakin70

Üye
arkadaşım konu açacaksan bi yardımın olsun alıntıladığın bu siteyi çoğu rom kullanıcısı biliyor zaten direk ç(alıntı) olmaz bari Türkçe'ye çevir yani copy+pastla olacak iş değil bu konunun bi amacı olsun lütfen ama yani

• Beğen
Tepkiler: hasaneness ve sir mordred
Bysalih41

Bysalih41

Üye
arkadaşım konu açacaksan bi yardımın olsun alıntıladığın bu siteyi çoğu rom kullanıcısı biliyor zaten direk ç(alıntı) olmaz bari Türkçe'ye çevir yani copy+pastla olacak iş değil bu konunun bi amacı olsun lütfen ama yani
Ktlyrm :)

• Beğen
Tepkiler: ozakin70 ve sir mordred

Üst Alt