safo95
Üye
[rom][4.3.1]growl V7.1 Oyun/batarya/performans
Merhaba arkadaşlar XDA da dolaşırken bu rom dikkatimi çekti ve maxicep te paylaşılmamasından paylaşma gereği duydum.Romu 1 hafta önce indirdim kurdum gayet stabil (ICS Kadar), 4.3.1 olması , görsellik ve batarya konusundan iyi olması romun en iyi özelliklerinden birkaçı. Rom CM 10.2 üzerine kurulmuştur.Bu yüzden CWM sürümünüzün 6.0.4.4 olması tavsiye edilir.
Çalışanlar :
SES
ÇAĞRI ALMA/VERME
GPS
PUSULA
YAKINLIK SENSÖRÜ
Wİ-Fİ
BLUETOOTH
USB YIĞIN DEPOLAMA
KAMERA
TAŞINABİLİR Wİ-Fİ ALANI(AP)
VSYNC
USB OTG
ÇALIŞMAYANLAR:
---------------------------------------
V7.1 YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER :
*CM 10.2 ALPHA 4 TABAN ALINDI
*MADRİDİİ V1.8 KERNEL GÜNCELLENDİ
*4.4 KAMERASI EKLENEREK YEŞİLLENME SORUNU ÇÖZÜLDÜ
*FİLE MANAGER GÜNCELLENDİ
*APOLLO MUZİK PLAYER A DÖNÜLDÜ
*QUİCKPİC EKLENDİ
LİNKLER :
KURULUMU :
WİPE DATA
WİPE CACHE
İNSTALL
ORJİNAL KONU :
BU KONUDA ANLATILAN HERŞEY İÇİN CWM RECOVERY KULLANILMASI GEREKLİ VE ZORUNLUDUR.CWM KULLANILMAMASINDAN KAYNAKLI SORUNLARLA İLGİLENİLMEYECEKTİR.
CWM YÜKLEMEK İÇİN:Samsung Galaxy W CWM YüklemeMerhaba arkadaşlar XDA da dolaşırken bu rom dikkatimi çekti ve maxicep te paylaşılmamasından paylaşma gereği duydum.Romu 1 hafta önce indirdim kurdum gayet stabil (ICS Kadar), 4.3.1 olması , görsellik ve batarya konusundan iyi olması romun en iyi özelliklerinden birkaçı. Rom CM 10.2 üzerine kurulmuştur.Bu yüzden CWM sürümünüzün 6.0.4.4 olması tavsiye edilir.
Çalışanlar :
SES
ÇAĞRI ALMA/VERME
GPS
PUSULA
YAKINLIK SENSÖRÜ
Wİ-Fİ
BLUETOOTH
USB YIĞIN DEPOLAMA
KAMERA
TAŞINABİLİR Wİ-Fİ ALANI(AP)
VSYNC
USB OTG
ÇALIŞMAYANLAR:
---------------------------------------
V7.1 YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER :
*CM 10.2 ALPHA 4 TABAN ALINDI
*MADRİDİİ V1.8 KERNEL GÜNCELLENDİ
*4.4 KAMERASI EKLENEREK YEŞİLLENME SORUNU ÇÖZÜLDÜ
*FİLE MANAGER GÜNCELLENDİ
*APOLLO MUZİK PLAYER A DÖNÜLDÜ
*QUİCKPİC EKLENDİ
LİNKLER :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
KURULUMU :
WİPE DATA
WİPE CACHE
İNSTALL
ORJİNAL KONU :
Son düzenleme:
evet denedim izlenimlerim şuana kadar hiçbir hata görmedim günde toplam 40 dk 3g ile facebok a girdim en azda 150 sms attım 30 dk da konuşmuşumdur ayrıca internet üzerinden konuşmamda oluyor o saateleri geçiyor bu şekilde kullanımda pil durumu 14-16 saat gidiyor bana göre normal,herhangibi bir hata yok rahat rahat kullanabilirsiniz diye düşünüyorum iyi günler bu arada gerçekten kamera hatası çözülmüş