Linkten dosyayi indir zipten cikar sd carta klasor olarak at cwm sob surumu kurdugunu ve cwmde baslattigini var sayarak soyluyorum wipe data wipe cache vipe dalvik cache yap advenced format sidtem data ve cache yap backup and restoreden restore yap tlf nu yeniden baslat tamamdirYeni vers yakinda
Görünüm olarak hoş ama bazı takılmalar ve donmalar oluyor. Ayarlarımı kişiselleştirirken " ayarlar maalesef durdu" hatası aldım. Ama tabiki bi deneyin derim.
Görünüm olarak hoş ama bazı takılmalar ve donmalar oluyor. Ayarlarımı kişiselleştirirken " ayarlar maalesef durdu" hatası aldım. Ama tabiki bi deneyin derim.
İON rom oldugundan ram fazla kullanılıyor Salih hocam buda oyunlarda (normal oyunlarda Orn : Clash of clans) kasmaya sebep oluyor sırf oyun romu değil diye yuklemiyorum
Birşey daha sorabilir miyim, telefondaki bilgilerimi ve verilerimi silmeden. Romu hızlandırmak için gereksiz dosyaları nasıl silebilirim. Yani roma Format atmak gibi
Birşey daha sorabilir miyim, telefondaki bilgilerimi ve verilerimi silmeden. Romu hızlandırmak için gereksiz dosyaları nasıl silebilirim. Yani roma Format atmak gibi
Clean master kullan bayagi bi temizlik yapar.
Link2sd sayesinde kullanmadigin sistem uygulamalarinida kaldirabilirsin.
Ne yaparsan yap trim destegi yoksa rom max. 2 ay dayanır.