Tavsiye Robbo - Yeni Oyun

Sponsorlu Bağlantılar

cepringir

cepringir

Üye
    Konu Sahibi
Robbo - Yeni Oyun
Merhabalar arkadaşlar, yeni oyunum Robbo; Windows Phone Market'te yerini aldı. Desteklerinizi bekliyorum :)

Oyun Açıklaması

Yıl 2178. Robotlar dünyayı ele geçirmek üzereler. Geçmeleri gereken tek bir aşama kaldı ve bu aşamada sizlere ihtiyaçları var.Onlara yol göstererek etapları geçmelerini ve hedefe ulaşmalarını sağlayın. Böylece Dünya, daha yaşanabilir bir yer olacak. Çünkü Dünya üzerinde insan kalmayacak.
Sosyal mesajımızı da verdiğimize göre oyun özelliklerine bir göz atalım:

>> Türkçe ve İngilizce dil seçeneği
>> Özgün müzikler
>> Birbirinden farklı 20 bölüm seçeneği(şimdilik)
>> İlerledikçe ortaya çıkan yeni araçlar

İyi Eğlenceler !

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve beats

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yerli geliştirici oyunu olduğundan, daha çok kişiye ulaşması adına Windows Phone Genel bölümüne alınmıştır.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, cepringir ve byibo
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Yükleyip deneyelim oyun ücretsiz değilmi

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Paylaşım için teşekkürler.

lost68

lost68

Üye
Ücretli uygulamalara bende sıcak bakmıyorum ücretsiz yaparsan hatalarını söyleriz.bug olan yerleri söyleriz sende oyunu daha çok geliştirmeye fırsatın daha iyi olur..

Lumia 525 uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: cesurpolis61
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Okadarda değilde en azından türk uygulama oyunların TÜRKİYE de ücretsiz olarak sunulması taraftarıyım.
ne faydası yada farkı olacak dil ülke ayarlarından diğer ülkelerde Türkiye yapar ücretsiz indirir bizde aynen diğer ülkelerde ki ücretsiz olanları aynı şekilde yükleriz sorun 2000 tl verdiğimiz cihaza neden birde ücretle oyun alalım......

TurboCall

TurboCall

Üye
ne faydası yada farkı olacak dil ülke ayarlarından diğer ülkelerde Türkiye yapar ücretsiz indirir bizde aynen diğer ülkelerde ki ücretsiz olanları aynı şekilde yükleriz sorun 2000 tl verdiğimiz cihaza neden birde ücretle oyun alalım......
Dün apple hakkında yapılan haberi görmediniz siz galibaha ama ?
EURO DOLAR Kurlanın artmasıyla 1 tl fazladan ödencek apple storede appstorede daha doğrusu.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Dün apple hakkında yapılan haberi görmediniz siz galibaha ama ?
EURO DOLAR Kurlanın artmasıyla 1 tl fazladan ödencek apple storede appstorede daha doğrusu.
bize ne Apple storeden biz windowsphone kullanıyoruz ve buradan sorumluyuz.. Senin mantıkla birde androide bakmak lazım nerdeyse her şey ücretsiz

byibo

byibo

Üye
  • Beğen
Tepkiler: cepringir
TurboCall

TurboCall

Üye
bize ne Apple storeden biz windowsphone kullanıyoruz ve buradan sorumluyuz.. Senin mantıkla birde androide bakmak lazım nerdeyse her şey ücretsiz
Google play dede ücret uygulamalar var geliştiricilerimiz emek veriyor bunun yaparken elektrik parası var kahve sigara parası var oooo herşey keşke ücretsiz olsa.ama sizde haksız değilsiniz karttaki para bitti 2 tl var istediğim oyun gelirse kalırım ortadaa :)

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Google play dede ücret uygulamalar var geliştiricilerimiz emek veriyor bunun yaparken elektrik parası var kahve sigara parası var oooo herşey keşke ücretsiz olsa.ama sizde haksız değilsiniz karttaki para bitti 2 tl var istediğim oyun gelirse kalırım ortadaa :)
ben ücretli uygulama yok demedim tabiki googleplay da da var ama çok az.. ben kimsenin emeğine haksızlık etmem saygı duyarım ilk mesajmda dediğim gibi ücretli bir yüklemeye sıcak bakmıyorum özelliklede oyunlara...

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Güzel Oyun mu bari telefonda deyilim yükleyemedim :D

TurboCall

TurboCall

Üye
Güzel Oyun mu bari telefonda deyilim yükleyemedim :D
Ben denemedim ancak oyunu şeye benzettim adı neydi ımmm xxx adlı oyuna adı gelmedi aklıma roboskimi ne öyle birşey ama arkadaşı tebrik ediyorum yerli geliştiriclerimiz bizler için her zaman önemlidir.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ekran görüntülerine bakınca " " isimli oyunu çok andırıyor. :hmmm

cepringir

cepringir

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar tüm yorumları okudum hepinize teşekkür ediyorum. Oyunun ücretsiz olmasını düşünen arkadaşlara katılıyorum ve doğrusunu söylemek gerekirse uzun zamandır Android kullanıyorum ve Google Playden yaptığım alışveriş belki de 3-5 TL yi geçmemiştir. Ama insan oyuna kendi bu kadar emek verip aylarca ugrasinca bir karşılığı olsun istiyor ve bu karşılık da sembolik olarak 2TL oldu diyebiliriz :) Tüm yorumlara tekrar teşekkürler

The Benefit

The Benefit

Üye
Ücretsiz olsa idi daha iyi idi ama neyse. Hayırlısı olsun geliştirici için. :)

• Beğen
Tepkiler: cepringir
Takipçi Satın Al

Üst Alt