Oyun PUBG Mobile Yeni Hesap Açma

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
PUBG Mobile Yeni Hesap Açma
Son yıllarda dünyayı kasıp kavuran oyun türlerinden Battle Royale olarak geçen ve çok sayıda kişinin birbiri ile savaşarak tek başına zafere ulaşmaya çalıştığı oyunların başında gelen PUBG bildiğiniz üzere hem mobil hem oyun konsolları hemde bilgisayarda yani birçok farklı platformda aktif olarak oynanıyor. Dünya genelinde bağımlılık yapan bir oyun olan PUBG ülkemizde de bir hayli yoğun bir şekilde oynanıyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Türkiye'de düzenlenen çok sayıda farklı turnuvanın yanı sıra Türkçe içerik ile hizmet veren PUBG bu sayede ciddi bir pazar payını elinde bulunduruyor. Bu konuda sizlere basit bir şekilde PUBG mobile yeni hesap açma işlemi nasıl yapılıyor onu göstereceğim. Aşağıdaki yöntemler ile hızlı ve kolay bir şekilde PUBG mobile hesap açabilirsiniz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Oyunu ilk açtığınız ekranda yer alan seçeneklerden Guest seçeneği ile ziyaretçi olarak kayıt olabilirsiniz. Twitter veya Facebook butonlarına tıklayarak mevcut hesaplarınızı kullanarak PUBG mobile kayıt olma işlemini yapabilirsiniz. More seçeneği ile e-posta adresinizi kullanabilir ve oyuna kayıt olabilirsiniz.
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: TheNightMare.


Üst Alt