Risale-i Nur Okuma 2.8 Temmuz 2011 Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

murat_3426

Üye
Allah razı olsun kardeşim.

ramazansoylu

Üye
lügatı indiremiyorum. yardımcı olurmusunuz?

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
saolasın kardeş.

acati

acati

Üye
Ya bu serkan kardeş kimse Samsung E250 de çalıştıramıyoz programı. Okuma 2.7 yi yükledik açılıyo fakat bellek erişimi sorusuna evet deyince C: E: gibi telefon ve Hafıza kartını göstermiyo. 2.7.2 de aynısını yaptı. Dolayısıyla hiçbir kitabı açamıyoruz. Bu problem de halledilse diğer başka samsunglar gibi (M620 , J150, G600, U800, vs) çok meşhur ve yaygın olan SGH-E250de de risalei nur çalıştırılabilecek.
Veya bir tavsiyem bu gibi telefonlar için bir Lite versiyonu yazamaz mı? Serkan arkadaşı tanıyan varsa bi irtibata geçebilir mi bu konuda.

aa-tolga' Alıntı:
kendisine ileteyim inşaallah en kısa zamanda bu problemide çözer.

Problem Samsung D600de de var. Uygulamayı hiç kuramıyoruz. "Java İçerik Hatası" veriyor.
D600 240x320 ekranı olan, slide, 72MB dahili hafıza, 1GB a kadar microSD desteği olan E250 ye göre çok üstün bir telefon ama onda da çalıştıramadık uygulamayı ???
Bu telefonların üretim ve yazılımını değiştiremeyiz fakat yazılımcı abimiz bunlar için de bir güzellik yaparsa bir çok kişiye daha ulaştırmış olur. Notunuzdan sonra bir gelişme olmadı uzun süredir.... :(

mirdad

Üye
SÜPERRR COK MAKbulwe geçti dostum eline saglık

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Problem Samsung D600de de var. Uygulamayı hiç kuramıyoruz. "Java İçerik Hatası" veriyor.
D600 240x320 ekranı olan, slide, 72MB dahili hafıza, 1GB a kadar microSD desteği olan E250 ye göre çok üstün bir telefon ama onda da çalıştıramadık uygulamayı ???
Bu telefonların üretim ve yazılımını değiştiremeyiz fakat yazılımcı abimiz bunlar için de bir güzellik yaparsa bir çok kişiye daha ulaştırmış olur. Notunuzdan sonra bir gelişme olmadı uzun süredir.... :(

Samsunglarda wap.lemaat.com adresine telefondan girip.java dosyasını indir ve kurun kitapları normal bildisayardan hafıza kartına atın.

acati

acati

Üye
Samsunglarda wap.lemaat.com adresine telefondan girip.java dosyasını indir ve kurun kitapları normal bildisayardan hafıza kartına atın.

E250'de dosyaların nerede olduğu kısımda problem çıkıyor. (İster wap ile ister kablo ile yükleme yapılsın)
D600'de hiç kuramadan "Java İçerik Hatası" veriyor. (İster wap ile ister kablo ile yükleme yapılsın)
:bilmem:

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
E250'de dosyaların nerede olduğu kısımda problem çıkıyor. (İster wap ile ister kablo ile yükleme yapılsın)
D600'de hiç kuramadan "Java İçerik Hatası" veriyor. (İster wap ile ister kablo ile yükleme yapılsın)
:bilmem:

evet E250 de problem var ama diğer samasunglarda bir problem olmadı.tabii yükledigim telefonladan D600 olan varmıydı bilemiyorum

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
sağolun...

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
SÜRÜM 2.7.3 ÇIKTI.Ekim 2009

necmettin44

Üye
çok saolasın hocam indirdim.

ahenk

ahenk

Üye
bu bolume ilkkez giriyorum gafilane malayani seylerle ugrasmaktan farkedemedim konuyu acan arkadasa burdan tesekkur ederim cep risalesi isteyen varsa ucretsiz gonderebilirim azimli bir okurada kulliyat hediye edebilirim ozelmsj atin iyi forumlar

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
bu bolume ilkkez giriyorum gafilane malayani seylerle ugrasmaktan farkedemedim konuyu acan arkadasa burdan tesekkur ederim cep risalesi isteyen varsa ucretsiz gonderebilirim azimli bir okurada kulliyat hediye edebilirim ozelmsj atin iyi forumlar

sağolun..Herkeze söyleyin yüklesinler.

foreverlovekiss

Üye
Allah razı olsun

seyin821

Üye
Allah razı olsun

Üst Alt