Risale-i Nur Okuma 2.8 Temmuz 2011 Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

metintoroo

metintoroo

Üye
yaa şöyle bi sıkıntı var dokunmatik ekranlarda daha doğrsu bendeki x6 'da kaydır işlemini yapmıyor :S elinle alt satıra geçmen gerekiyor yokmu onun bi çözümü acaba :S bide tam ekran olmuyorr..

acati

acati

Üye
yaa şöyle bi sıkıntı var dokunmatik ekranlarda daha doğrsu bendeki x6 'da kaydır işlemini yapmıyor :S elinle alt satıra geçmen gerekiyor yokmu onun bi çözümü acaba :S bide tam ekran olmuyorr..

x6 da denemedim mesela ben ama,
5800, samsung s5833, n8 gibi dokumnatik sistemlerde problemsiz çalışıyor???

metintoroo

metintoroo

Üye
x6 da denemedim mesela ben ama,
5800, samsung s5833, n8 gibi dokumnatik sistemlerde problemsiz çalışıyor???

bende de çalışıyorda kaydır işlemi gerçekleşmiyor :( bide 5800 tamamen ekranın hepsni kapsıyormuydu?

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
bende de çalışıyorda kaydır işlemi gerçekleşmiyor :( bide 5800 tamamen ekranın hepsni kapsıyormuydu?

evet kapsar.5800 da embed olan versiyonda otomatik ekran cevirmeyi kullanamazsınız.ancak kitaplarla ayrı olan versiyonda kullanılabilinir.

metintoroo

metintoroo

Üye
evet kapsar.5800 da embed olan versiyonda otomatik ekran cevirmeyi kullanamazsınız.ancak kitaplarla ayrı olan versiyonda kullanılabilinir.

Kitaplarla ayrı versiyon derken daha alt versiyonlarımı kast ediyorsunuz? Yani 2.7.6 değilde diğerlerinde tamamen ekranı kaplıyor?

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Kitaplarla ayrı versiyon derken daha alt versiyonlarımı kast ediyorsunuz? Yani 2.7.6 değilde diğerlerinde tamamen ekranı kaplıyor?

kitaplar dahil versiyon var.yani programın çalıstırdıgınızda kitapların oldugu klasörü secmiyorsunuz.baska bir deyişle txd formatlı kitap dosyaları içinde olan program,ikiside 2.7.6 versiyon.

okumaembed.jar olan kitaplar dahil programdır.ayrıca kitapları indirmenize gerek yoktur.

okumatxd2.jar olan da txd uzantılı kitaplarla çalısır.

ve kitaları indirmeniz lazım.

sahabeayta

sahabeayta

Üye
n8 de izin vermiyor uy gulamanın kullanıcı verilerini yönetmesine izin verilsin mi diyor

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
çok güzel bir paylaşım olmuş emeğine sağlık

sahabeayta

sahabeayta

Üye
aa tolga kardeşim evet dedikten sonra bana uygulamanın kullanılacağı alan seçmemi istiyor ama bana klarasör yönlendirmesi yapsam bile nereye kaydedeceğim belli değil c/ d/ e/ z/ hepsini denedim yok olmuyor kafayı yicem n8 de çalıtıran varsa yol tarif ederse sevinirim şimdişden teş ler

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
aa tolga kardeşim evet dedikten sonra bana uygulamanın kullanılacağı alan seçmemi istiyor ama bana klarasör yönlendirmesi yapsam bile nereye kaydedeceğim belli değil c/ d/ e/ z/ hepsini denedim yok olmuyor kafayı yicem n8 de çalıtıran varsa yol tarif ederse sevinirim şimdişden teş ler

sizden kitapları hangi klasörün içine atıysanız orayı seçmenizi istiyor.eğer bilemem diyorsanız kitap dahil olan versiyonu yükleyin..

sahabeayta

sahabeayta

Üye
teşler denicem şimdi

papatya gülsu

Üye
emeğinize sağlık teşekkürler

_SiyabeNd_

_SiyabeNd_

Üye
Allah Razı Olsun.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
sağolun...

acati

acati

Üye
LÜTFEN SAĞ ALTTAKİ TEŞEKKÜR ET İLE
TEŞEKKÜR ETMEYİ UNUTMAYALIM.SAĞ ÜST KÖŞEDENDE DEĞERLEME PUANI VERELİM.

Amelinizde rıza-yı İlahi olmalı. Eğer O razı olsa, bütün dünya küsse ehemmiyeti yok. Eğer O kabul etse, bütün halk reddetse tesiri yok.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Amelinizde rıza-yı İlahi olmalı. Eğer O razı olsa, bütün dünya küsse ehemmiyeti yok. Eğer O kabul etse, bütün halk reddetse tesiri yok.

evet bu konuda öyle zaten, ama bu benim standart sayfa seklimdir.

sizde dualarda unutmayın ...

Üst Alt