aa-tolga
Üye
sizde sağolun...
yaa şöyle bi sıkıntı var dokunmatik ekranlarda daha doğrsu bendeki x6 'da kaydır işlemini yapmıyor :S elinle alt satıra geçmen gerekiyor yokmu onun bi çözümü acaba :S bide tam ekran olmuyorr..
x6 da denemedim mesela ben ama,
5800, samsung s5833, n8 gibi dokumnatik sistemlerde problemsiz çalışıyor???
bide 5800 tamamen ekranın hepsni kapsıyormuydu?bende de çalışıyorda kaydır işlemi gerçekleşmiyorbide 5800 tamamen ekranın hepsni kapsıyormuydu?
evet kapsar.5800 da embed olan versiyonda otomatik ekran cevirmeyi kullanamazsınız.ancak kitaplarla ayrı olan versiyonda kullanılabilinir.
Kitaplarla ayrı versiyon derken daha alt versiyonlarımı kast ediyorsunuz? Yani 2.7.6 değilde diğerlerinde tamamen ekranı kaplıyor?
n8 de izin vermiyor uy gulamanın kullanıcı verilerini yönetmesine izin verilsin mi diyor
aa tolga kardeşim evet dedikten sonra bana uygulamanın kullanılacağı alan seçmemi istiyor ama bana klarasör yönlendirmesi yapsam bile nereye kaydedeceğim belli değil c/ d/ e/ z/ hepsini denedim yok olmuyor kafayı yicem n8 de çalıtıran varsa yol tarif ederse sevinirim şimdişden teş ler
teşler denicem şimdi
Allah Razı Olsun.
LÜTFEN SAĞ ALTTAKİ TEŞEKKÜR ET İLE
TEŞEKKÜR ETMEYİ UNUTMAYALIM.SAĞ ÜST KÖŞEDENDE DEĞERLEME PUANI VERELİM.
Amelinizde rıza-yı İlahi olmalı. Eğer O razı olsa, bütün dünya küsse ehemmiyeti yok. Eğer O kabul etse, bütün halk reddetse tesiri yok.