Rıjkaard dönemi sona erdi..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Love Prince

Love Prince

Üye
    Konu Sahibi
Rıjkaard dönemi sona erdi..
Galatasaray, teknik direktör Frank Rijkaard ile yollarını kesin olarak ayırdı.. Taraflar sözleşmeyi karşılıklı olarak feshetti..

Galatasaray'ın resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:
20 Ekim 2010 tarihi itibarıyla Teknik direktörümüz Frank Rijkaard, antrenörümüz Johan Neeskens ve yardımcılarıyla yaptığımız karşılıklı görüşme sonucunda yollarımızı ayırma kararı vermiş bulunuyoruz...

Bugüne kadarki çalışma sürecimizde iş disiplini, çalışkanlığı, insanlığı, kimlik ve kişiliği ile karşılıklı ilişkilerimizde hiçbir sıkıntı yaşamadığımız tecrübe ve birikimini bizimle paylaşmaktan kaçınmayan sayın Frank Rijkaard’a Galatasaray’a verdiği emek ve mesaisi için teşekkürü borç biliriz.
Çalışması ve beyefendi kişiliğiyle birlikte olduğumuz süreçte futbol adamlığı ve ustalığını bu konuda deneyimlerini ve görüşlerini aynı ortamlarda soluduğumuz antrenörümüz Johan Neeskens’e Galatasaray camiasına katkıları, emeği ve çalışması için müteşekkir olduğumuzu belirtiriz.

Her iki ustanın yanısıra teknik heyetimizde yer alan Alberto Roca Pujol ve Carlos Quadrat’a da bugüne kadar kulübümüz bünyesinde vermiş oldukları mesaileri için teşekkür ederiz"

Öte yandan 4.5 milyon euroluk tazminat karşılığında Rijkaard'la yollarını ayıran Galatasaray'ın, eski teknik direktör Fatih Terim'i görevin başına getireceği iddia edildi.
 


Samsun55''

Samsun55''

Üye
yazık oldu hocanın hiç bir suçu yoktu
 
haltie

haltie

Üye
yazık ya yemin ederim kendi takımımdan gitmiş gibi üzüldüm adamın hiç bir suçu yok.adnan polatta bir programda ne tür sonuç alınırsa alındın rijkaardı yollamayacağız demişşti ama sözünü tutmadı.
 
'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
erken gitti ya xD derbiden sonra biz fenerbahce olarak gonderirdk :D

neyse fatih terim gelsn bi 6 dha atariz yine kowulur :kop:
 
Necmati

Necmati

Üye
ah ah ben nediyimki :hmmm
 
e1b1

e1b1

Üye
iyi oldu
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Kingmortall
Cevap
18
Görüntüleme
503
semihguney
Doğuş Pertez
Cevap
8
Görüntüleme
552
zaza
tragedie
Cevap
1
Görüntüleme
486
MetQ7
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
342
DiaBLoS


Üst Alt