Rıdvan Dilmen: "Hagi mi Alex mi? Hiç Düşünmeden Hagi"

Sponsorlu Bağlantılar

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Rıdvan Dilmen: "Hagi mi Alex mi? Hiç Düşünmeden Hagi"
Rıdvan Dilmen: "Hagi mi Alex mi? Hiç Düşünmeden Hagi Derim"

Fenerbahçeli yorumcu Rıdvan Dilmen, sezon başında adı Fenerbahçe ile anılan Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan ve Hagi-Alex kıyaslaması ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

maraton.com.tr'ye röportaj veren Dilmen, "Ben Fenerbahçeliyim ama Arda'nın Galatasaray'la sembolleştiğine inanıyorum. Ben Arda'yı Galatasaray'a yakıştırıyorum" dedi.

Galatasaray'da efsane olan Gheorghe Hagi ile Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Alex de Souza'yı da karşılaştıran Rıdvan Dilmen, "Hagi'nin geçmişi Alex'ten çok daha parlak. Hagi'nin oynadığı takımlarda Alex'in oynaması mümkün değil. Ama Türkiye'deki takımlarına yaptıkları katkıya bakarsak Alex tabi. 25 yaşındaki Hagi'yi mi, yoksa 25 yaşındaki Alex'i mi alırsınız diye sorsalar hiç düşünmem Hagi derim." diye konuştu.

hürriyet

haltie

haltie

Üye
bencede kıyas kabul etmez para için oynayan bir futbolcu kanımca alex

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Para için mi Halit . ?

haltie

haltie

Üye
benim düşünccem alexe hiç ısınamadım fenerbahçeyi sömürdüğünü düşünüyorum sadce para kazanmak için fenerbahçede ülkemizin takımı hiç bir anlamda zarrar görsün istemem

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Yahu gözünü seveyim Halit nereden çıkarıyorsun bunu ..!
Adam Türkiyeye gelmiş en iyi yabancılardan biri .. İstatistikleri yerle bir etti . Attıkları ve asistlerine bakarsak , Türkiye de böyle başarı yakalayan yabancı oyuncu YOK. 1 NUMARA. Fenerbahçe yi tek başına sırtladığı kaç maç oldu .. Ben sayısını unuttum .. Aldığı parayı sonuna kadar hak eden TÜRKİYEDE TEK OYUNCU .. Asist kralı oldu , Gol kralı oldu ....

Bırak da bu adam sonuna kadar hak etsin aldığı parayı ..

'Davut

'Davut

Üye
İzlememiş galiba krAlex'i deplansman'da evde karakış'da hiç bir zaman futbol'dan başka birşey düşünmeyen ..formasını hakkını dayma veren bir futbolcuya para için oynuyor denmez GALİBA...şu geçmiş'e bakarsak sakatlandığı zaman iğne ile oynayan açılar çekmesine karşın hiç bir zaman bunu mazaret olarak göstermiyen bir kişi..
ayrıca haberde Rıdvan dilmen yaptıklarına bakarsak ALEX derim diyor.....

haltie

haltie

Üye
neden avrupaya gidemiyor

'Davut

'Davut

Üye
Avrupa ile ilgisi yok bunun...
FB'yi seçmiş olamamaz mı ?..... o burda mutlu bizde ondan mutluyuz....

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Davut™;1864295' Alıntı:
İzlememiş galiba krAlex'i deplansman'da evde karakış'da hiç bir zaman futbol'dan başka birşey düşünmeyen ..formasını hakkını dayma veren bir futbolcuya para için oynuyor denmez GALİBA...şu geçmiş'e bakarsak sakatlandığı zaman iğne ile oynayan açılar çekmesine karşın hiç bir zaman bunu mazaret olarak göstermiyen bir kişi..
ayrıca haberde Rıdvan dilmen yaptıklarına bakarsak ALEX derim diyor.....
İyi okuyalım Türkiyedeki takımlarına yaptıklarına bakarsak Alex diyor.

haltie

haltie

Üye
1-o parayı vermezler
2-kral muamelesi görmez
3-hiç bir takım alexe göre oynamaz
4-zaten alexte bunları burda bulduğu için gitmez
5-alexe kimse burdaki kadar dayanmaz
davut ben alexi izliyorum futbolda gol çok önemlidir ama herşey değildir .
yaptıkları türkiyede sadece avrupada fenere kaç maç kazandırdı.bu arada rıdvan belirtmiş ama 25 yas olsa hagi demiş:)
sadece şuna cevap arıyorum ozamn alex haginin yaşına gelince nolur

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Yahu Hagi milatını doldurmuş , bitmiş , gitmiş ..
Ne bu yahu , ısıtıp ısıtıp Alex - Hagi konuşması anlamıyorum .. Hagi işinde artık .. Biz ise Alex in tadını çıkarıyoruz ..
Fark bu yani .!
KRALALEX diyorum başka da birşey demiyorum ..:)

'Davut

'Davut

Üye

Fenerbahçeli yorumcu Rıdvan Dilmen, sezon başında adı Fenerbahçe ile anılan Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan ve Hagi-Alex kıyaslaması ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

maraton.com.tr'ye röportaj veren Dilmen, "Ben Fenerbahçeliyim ama Arda'nın Galatasaray'la sembolleştiğine inanıyorum. Ben Arda'yı Galatasaray'a yakıştırıyorum" dedi.

Galatasaray'da efsane olan Gheorghe Hagi ile Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Alex de Souza'yı da karşılaştıran Rıdvan Dilmen, "Hagi'nin geçmişi Alex'ten çok daha parlak. Hagi'nin oynadığı takımlarda Alex'in oynaması mümkün değil. Ama Türkiye'deki takımlarına yaptıkları katkıya bakarsak Alex tabi. 25 yaşındaki Hagi'yi mi, yoksa 25 yaşındaki Alex'i mi alırsınız diye sorsalar hiç düşünmem Hagi derim." diye konuştu.

hürriyet

ben burda rezil edecek bir açıklama göremiyorum....

arslansem

arslansem

Üye
Doğru söze ne hacet :) kıyaslanamaz bile ;)

'Davut

'Davut

Üye
1-o parayı vermezler
2-kral muamelesi görmez
3-hiç bir takım alexe göre oynamaz
4-zaten alexte bunları burda bulduğu için gitmez
5-alexe kimse burdaki kadar dayanmaz
davut ben alexi izliyorum futbolda gol çok önemlidir ama herşey değildir .
yaptıkları türkiyede sadece avrupada fenere kaç maç kazandırdı.bu arada rıdvan belirtmiş ama 25 yas olsa hagi demiş:)
sadece şuna cevap arıyorum ozamn alex haginin yaşına gelince nolur
25 yaşında değiller.. Dedeğim gibi biz ondan mutluyuz o bizden..
unutmaki onla karşılaştırılan herkes kovuldu gitdi....lincoln,ricardinho vs vs

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Yahu kimse kimseyi kandırmasın Alex, Hagi'nin ancak ve ancak sağ ayağı olabilir...
Ayrıca Rıdvan Dilmen futboldan anlamaz Hagi diyor ama Alex daha iyi diyorsanız o da sizin bileceğiniz birşey. Az biraz ayağına futbol topu değmiş, futbol maçı izlemiş olanlar zaten elbette hiç düşünmeden Hagi diyecektir...

--------------- Ekleme ---------------

hürriyet

Özellikle kırmızıladığım ilk cümle... Alex'i oldukça rencide edici hatta aşağılayıcı bir cümledir...

haltie

haltie

Üye
yani dediğim o alexi real madrid barcelona antrenman sahasına bile sokmazlar ne avrupası adamla kıyas bile kabul etmez ama bizdeki futbol mantığı herşey gol 80dk otur bi gol at kral ol

'Davut

'Davut

Üye
Eğer bu sözlerle krAlex rencide olursa...bu takımda bu kadar durmaz..
Herkese sahada cevap veriyor...
yani dediğim o alexi real madrid barcelona anrenman sahasına bile sokmazlar ne avrupası adamla kıyas bile kabul etmez ama bizdeki futbol mantığı herşey gol 80dk otur bi gol at kral ol

tekrar diyorum o bizden mutlu biz ondan sadece Alex gol atmıyor asistleri pasları istikrarı büyüleyici futbolunu unutmamak lazım ...unutanlar Alex videolarına baksın....

Cynical

Cynical

Üye
Hagi ile Alex'i kıyaslamak futbola ihanettir. Sen yapma bari be Rıdvan...

hangman1907

hangman1907

Üye
Halit Bence DaLga qeçioSn :D Alex dediğin Adam Hiç Kırmızı Kart Görmemiş ve Takımını Sakatlık dışında hiç yanlız bırakmamış ve sürekli takımı sırtlamış adamdır. Para için oynayanlar ortada. Sakatlanıyolar gidiyolar ülkelerine paşalar qibi aylarca yatıyorlar. Tedavilerini tam olmuyorlar iyileştim diye gelip tekrar sakatlanıyorlar Ornek Güiza. Ama Alex sakatlanıyor Brezilya'ya bile gitmeden İstanbul 'da tedavi oluyor ve Tedavilerini aksatmadan iyileşiyor. Çünkü o adam Aldığı Parayı HAK ETMEYE ÇALIŞIYOR. ve Bende Hakediyor..