RİCA ; İPHONE 4 Alan Arkadaşların Yorumlarınız Lütfen...??

Sponsorlu Bağlantılar

tuana3406

Üye
Kasım 2010'da sabırsızlıkla beklediğim iphone 4 ü turkcellden taahhütlü olarak aldım ve bu kadarını hiç beklemediğim problem dolu süreci yaşamaya başladım... 4 ay oldu ve cihaz tam 4.kez teknik servise gitti.. her seferinde en az 10 gün serviste kalıyor,cihaz kutusundan kamerası arızalı çıktı,sinyal sorunu öyle yazılıp çizilindende öte bi sorun halinde beni arayanlara ancak arayan kişi mesajı geldiğinde cevaplarsam ulaşabiliyorum onların beni aradıklarında ulaşma şansı neredeyse yok gibi... her seferinde yazılım güncellemesi vs.. gibi düzeltmelerle cihaz bana teslim edildi ama sorunları hiç bitmiyor.. başlarda mms göndermede bi sorun yokken şimdi oda sorun oldu hatta zaman zaman sms bile göndermiyor,ekran kilitleniyor hasbel kader bi arama geldiğinde:(!) yanıtlayamıyorum.. cihazın değiştirilmesi talebinde bulundum ve asıl olay o zaman başladı turkcell ,bu konuda karar verecek tek yetkilinin genpa olduğunu söylüyor dağıtıcı firma olarak... genpa kendince mazeretler sunuyor... yani bu işide yokuşa sürmeye kararlılar banada bundan sonraki durumlara göre dava açmaktan başka çare gözükmüyor.. 4 ayın zaten 2 ayında cihaz hep teknik serviste kaldı zaten... ama kimi kullanıcılar var etrafımda çinden gelen cihazları tıkır tıkır sorunsuz bi şekilde kullanıyolar... kimbilir belkide benim şanssızlığım güvenilir ellerden garantili cihaz alıp kulanmak oldu... bi iphone 4 kazazedesi olarak bunları bilmeniz işinize yarayabilir:(

Üst Alt