iphone 4 şebeke problemi

Sponsorlu Bağlantılar

adanAslan

adanAslan

Üye
    Konu Sahibi
iphone 4 şebeke problemi
İphone 4 ü türkiye de satışa çıktığı gün Türkcell den kontratlı bir şekilde satın aldım.
Almaz olaydım. Aldığım günlerde zaten berbat olan şebeke sinyali gün geçtikçe kötüye gitmeye başladı. şimdilerde beni arayanlar bana ulaşamadıklarını söylemeye başladılar. telefonum açık vaziyette cebimdeyken bile beni arayanlar ulaşamaz oldu. görüşme esnasında kesilmeler mi dersiniz , görüşme esnasında gıcır gıcır gelen sesler mi dersiniz ne ararsanız var. Bu durumu türkcell e illetim. onlarda gelen yoğun şikayetler üzerine apple firmasını aradıklarını ve apple inde bir kaç hafta içerisinde bu sorunu çözecek bir yazılım güncelemesi yayınlamaya hazırlandınklarını söylediler. Benim anlamadığım eğer sorun telefonun içerisine yerleştirilen antenden kaynaklanıyorsa bu sorunu yazılımla nasıl çözecekler. Açıkçası ben pek mümkün görmüyorum.
ayrıca türkcell in suçu tamamen apple firmasına atıyor olmasıda ayrı bir dert. arkadaş bir bayi edası ile telefonun satışını üstleneceksin sonrada dönüp ne yapalım apple hatalı üretim yapmış diyeceksin. cihazı türkiye de satışa çıkarmadan önce test etmediniz mi. ediyorsunuz ve bu sorunun varlığını bile bile türk kullanıcılarına satıyorsunuz. yok sol elle görüşme yaparsanız sinyal düşüyormuşta bilmem nede. avuda kalkarak mı görüşme yapalım. arpa değil para veriyoruz biz bu cihazlara. sattığınız internnet ve görüşme paketlerinizde cabası.

yalnız unutmayın ; papaz her zaman pilav yemez...! :bann:

hakankurban

hakankurban

Üye
ah be kardeş o kadar söyledik beyazı çıkana kadar almayın dedik garantie gönder yada kılıflar var o kılıflardan al..ama servise gönder daha iyi olur.. önce aynı versiyonu tekrar yükle bakalım düzelmezse götürürsün

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca anten sorunu algılayıcıda olabilir programsal dedikleri o dur ama iphone 4 çıkalı ne kadar oldu buzaman kadar çözülmediyse bu zamandan sonra zor çözülür iade etmeye çalış yada değişim yapsınlar serviste yapamaz o problemi apple çözememiş ki

Maconis

Üye
bende iphone 4 aldım 2g de kullanıyorum samimi söylüyorum hiçbir çekme problemiyle karşılaşmadım
birde sensör problemi var diyorlar
bence seninki birazda cihaza özel sorun olsa gerek
ben 4.1 de kullanıyorum
tatsız ama sorununu servisle çözersin ancak

febega

Üye
Ben İphone 4 alalı 15 gün oldu şu ana dek hiçbir şekilde sinyalle ilgili sorun yaşamadım
Belkide senin cihazda problem vardır yetkili servie götürsen daha iyi olur....

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ilk parti üretimlerden olabilir.

adanAslan

adanAslan

Üye
    Konu Sahibi
Cihazıma özel bir durum olduğunu düşünmüyorum. Çünkü yakınımada bir adet iphone 4 aldım. ve o farklı bir ilde kullanıyor. Onunda bulunduğu yer şebeke sinyalinin mükemmel olmadığı bir yer. anlayacağınız durum onda da farklı değil. Yalnız dikkate almanız gereken diğer bir husus. Cihaz şebekenin güçlü olduğu şehir merkezlerinde ve ilçelerinde gayet sorunsuz çalışıyor. Şebeke sinyalinin zayıf olduğu yerlerde sıkıntı var. Devamlı güçlü şebekenin olduğu yerlerde bulunanların sorun yaşamıyor olmaları gayet normal. Fakat şebekenin zayıf olduğu devamlı bulunmak zorunda olduğum bu gibi yerlerde daha önce kullandığım iphone 3G Ve 3GS te bu tarz problemlerim hiç olmadı. Hatta yakınımda şu an bulunduğu yerde iphone 3GS ile gayet rahat görüşmelerini yapabiliyordu.

İphone 4 ün Şebeke sinyal algılaması çok zayıf ve sorunlu. Yoğun görüşme trafiği olan ve sık seyehat eden kullanıcıların başlarını fena ağrıtıyor. türkcell e sorunu bildirmek için aradığımda, müşterilerinden bu konuda yoğun şikayet aldıklarını söylediler. Bu demek oluyor ki cihazıma özel bir problem değil.

Hepimize geçmiş olsun diyorum.

by_sensei

Üye
Dostum haklısın papaz her zaman pilav yemez de
bi bekleseydin bakalım millet bi alsaydı telefonu biraz sabretseydin şimdi bu sıkıntılarda olmazdın.
zaten ilk iphone'lar sorunlu üretimdirler.
en kral versiyonları 2. hafta çıkan iphonelardır.
AKLINDA BULUNSUN

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Geçmiş olsun

apro45

apro45

Üye
BEN şimdi iphone 4 alsam sorunlu gelir mi kalmısmıdır ilk part ürünlerden yoksa şansımı denemeyim mi iphone 3gs alıyım bitsin.

atakax

atakax

Üye
BEN şimdi iphone 4 alsam sorunlu gelir mi kalmısmıdır ilk part ürünlerden yoksa şansımı denemeyim mi iphone 3gs alıyım bitsin.

şansına güveniyorsan al 4 ü ama 3gs alma bekle yada biraz

ofy54

Üye
AYNI SORUN BENDE DE OLUYORDU. ÇÖZÜMÜ:: iPhone'da ayarlara girin, "genel" bölümündeki "ağ" ayarlarına girin hücresel veriyi ve 3g yi aktifleştirin sorun %100 çözülüyor.

Takipçi Satın Al

Üst Alt