RİCA ; İPHONE 4 Alan Arkadaşların Yorumlarınız Lütfen...??

Sponsorlu Bağlantılar

kumuks

Üye
    Konu Sahibi
RİCA ; İPHONE 4 Alan Arkadaşların Yorumlarınız Lütfen...??
İPHONE 4 alan arkadaşlar,telefonla ilgili yorumlarını, artısı ve eksisi ile yaparmısınız..Beklediğinizin üstündemi,altındamı ..? Bu anten olayı ne derece doğru...Konuşma esnasında gercekten sinyal cokmu düşüyor.? Bir sürü söylentiler dolaşıyor ortalıkta..Bizleri aydınlatırsanız cok seviniriz..

• Beğen
Tepkiler: SavinMe

AARSLANNN

AARSLANNN

Üye
Arkadaşım Sakın phone 4 alma alan arkadaşlarım hiç memnun değil iphone alcaksan 3gs

cptalperen

cptalperen

Üye
bence bir HARİKA! retina ekranından sanki içeri giriyo gibisin.. tanıdıklarım hiç hissetmedikleri söylüyor anten sorununu hissetseler bile sadece 3g de oda bir diş. edge de kesinlikle hissetmediklerini söylüyorlar. dizaynı tasarımı zaten 3gs e göre harikulade..

hakankurban

hakankurban

Üye
arkadaşlar iphone 4 ler sorunlu 4 versiyonlarda hep sorunlu farkındaysanız ben iphone4 beyaz çıkınca alacağım

cptalperen

cptalperen

Üye
arkadaşlar iphone 4 ler sorunlu 4 versiyonlarda hep sorunlu farkındaysanız ben iphone4 beyaz çıkınca alacağım

katılmıyorum. yani şahsen. telefonu kullanıma bağlı sen telefona ilgi göstermezsen hor kullanırsan sorun çıkartır. ama dikkatli özenli kullanırsan hiç bir sorun çıkmaz ;) lütfen şahsınıza alınmayın genel konuşuyorum :)

febega

Üye
izmit ten 1 hafta önce aldım aldığımdan beri hiç elimden düşmüyor en ufak dahi sinyal kaybı yaşamadım bence tamamen abartmışlar. eşimde de 3gs var aralarında çok fark var herşeyden önce video çekimi var gece flaşı sayesinde güzel görüntü alabiliyorsunuz kesinlikle iphone 4 almanızı tavsiye ederim....

serhad-gla

serhad-gla

Üye
3g de bahsettigin gib bir problem yokki bir senedir kullaniyorum
bence bir HARİKA! retina ekranından sanki içeri giriyo gibisin.. tanıdıklarım hiç hissetmedikleri söylüyor anten sorununu hissetseler bile sadece 3g de oda bir diş. edge de kesinlikle hissetmediklerini söylüyorlar. dizaynı tasarımı zaten 3gs e göre harikulade..

maktama

maktama

Üye
3g de bahsettigin gib bir problem yokki bir senedir kullaniyorum

:D:kop:
cptalperen nickli ARkadaşın burda bahsettiği iphone 3G değil:d:, yani iphone4 ün 3g modunda tek barlık azalma olduğunu söylüyor. 3g yi kapatıp edge moduna düşerseniz bu çekim probleminin de olmadığını söylemek istemiş:D:D Atlamışsınız siz de anlamayıp hemen:)

hakankurban

hakankurban

Üye
Tüketicinin gözü kulağı olan dev site iPhone 4 uyarısını yeniledi: Önermiyoruz!

Tüketiciyi hiçbir kar amacı gütmeden ya da ürünlerin reklamını almadan bilgilendiren site Consumer Reports, iPhone 4'e ateş püskürtmeye devam ediyor.

Apple'ın iPhone 4'teki sinyal sorunuyla beraber ortaya çıkan kriz sonucunda firma hiçbir şekilde telefonunun tasarımının hatalı olduğunu kabul etmemişti. Apple dün yaptığı açıklamada da iPhone 4'le beraber, anten sorununu çözecek kılıf dağıtmaya devam edeceklerini ve bu çözüm şeklini hiçbir şekilde genişletmeyeceklerini yineledi.

Consumer Reports da iPhone 4'ü tüketicilere önermediklerini şu blog yazısıyla tekrarladı; "Tasarım hatasının üstünü örtmek için, yükü kullanıcının üzerine yıkmak bizim için kabul edilebilir değil. Bu nedenden dolayı iPhone 4'ü önermemeye devam ediyoruz ve Apple'a bu konuda kalıcı bir çözüm bulmaları konusunda çağrıda bulunuyoruz."

cptalperen

cptalperen

Üye
:D:kop:
cptalperen nickli ARkadaşın burda bahsettiği iphone 3G değil:d:, yani iphone4 ün 3g modunda tek barlık azalma olduğunu söylüyor. 3g yi kapatıp edge moduna düşerseniz bu çekim probleminin de olmadığını söylemek istemiş:D:D Atlamışsınız siz de anlamayıp hemen:)

:D ben farketmeedim bile onun öyle dediğini :D :D

--------------- Ekleme ---------------

Tüketicinin gözü kulağı olan dev site iPhone 4 uyarısını yeniledi: Önermiyoruz!

Tüketiciyi hiçbir kar amacı gütmeden ya da ürünlerin reklamını almadan bilgilendiren site Consumer Reports, iPhone 4'e ateş püskürtmeye devam ediyor.

Apple'ın iPhone 4'teki sinyal sorunuyla beraber ortaya çıkan kriz sonucunda firma hiçbir şekilde telefonunun tasarımının hatalı olduğunu kabul etmemişti. Apple dün yaptığı açıklamada da iPhone 4'le beraber, anten sorununu çözecek kılıf dağıtmaya devam edeceklerini ve bu çözüm şeklini hiçbir şekilde genişletmeyeceklerini yineledi.

Consumer Reports da iPhone 4'ü tüketicilere önermediklerini şu blog yazısıyla tekrarladı; "Tasarım hatasının üstünü örtmek için, yükü kullanıcının üzerine yıkmak bizim için kabul edilebilir değil. Bu nedenden dolayı iPhone 4'ü önermemeye devam ediyoruz ve Apple'a bu konuda kalıcı bir çözüm bulmaları konusunda çağrıda bulunuyoruz."

belli ki maddi bir çıkarları var ;)

pool9ball

pool9ball

Üye
aradım taradım bugün cihazı anca bulabildim...

ilk denediğim şu sinyal seviyesindeki azalmaydı.. 2-3 yeri aradım ve cihazın etrafını elimle kapatıp konuşmaya başladım.. şimdilik bir sıkıntı yok görünüyor.. birtek flaş destekli foto çektiğimde çekilen resmi flu yapıyor.. bol sigara dumanı efekti gibi, mavimsi çekiyor.. ama flaşsız çekilen ve yeterli günışığı destekli resim ve video çekimleri çok iyi..3Gs kullanmadım ama hızını biliyorum.. sanırım hız konusunda aynılar, gerçi cihaz henüz bomboş ama yavaşlayacak gibi değil..uçuyor..

benim sormak istediğim bir konu var ayrı bir konu açmayayım dedim...

elimde 3G telefonum da duruyor.. bunda ki bilgileri iphone 4 e nasıl atarım.. itunes üzerinden backup alıp onu iphone 4 yükleyebilir miyim? yükleyebilirsem hangi uygulamalar,bilgiler aktarılabiliyor.. TİM'de çalışan bayan bunun mümkün olmadığından bahsetmişti de .. aklıma takıldı.. kısacası mesajlar falan önemsizde ücretli oyunlar,diğer app.ler, en önemlisi rehber tabii ki..

bu arada farkeder mi bilmiyorum ama 3G cihazım 4.0.1 sürümünde, iphone 4 cihazım 4.0.2 sürümünde..

yardımcı olabilecek arkadaş varsa şimdiden teşekkürler..

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
katılmıyorum. yani şahsen. telefonu kullanıma bağlı sen telefona ilgi göstermezsen hor kullanırsan sorun çıkartır. ama dikkatli özenli kullanırsan hiç bir sorun çıkmaz ;) lütfen şahsınıza alınmayın genel konuşuyorum :)

arkadaşım sorun zaten hor kullanmada değil genel bir sorundan bahsediyoruz farkındaysan şu ana kadar iphone 4 alanlardan bende hep şikayet duyuyorum i4 kullanmadım ama gerçekten çok şikayetini duyuyorum bende iphone 3gs 32 gb beyaz var şu ana dek hiç bir sorun yaşamadım

cptalperen

cptalperen

Üye
arkadaşım sorun zaten hor kullanmada değil genel bir sorundan bahsediyoruz farkındaysan şu ana kadar iphone 4 alanlardan bende hep şikayet duyuyorum i4 kullanmadım ama gerçekten çok şikayetini duyuyorum bende iphone 3gs 32 gb beyaz var şu ana dek hiç bir sorun yaşamadım

ama ben de aksine he memnuniyet duyuyorum bi terslik var ;)

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
olabilir 5800 da ilk çıktıgında genelinde sorun vardı ama ben aldıgımda bir sorun yaşamamıştım hepsinde olacak diye birşey yok tabi

Maconis

Üye
sorun sorun deniliyor
şu sorunu olan buraya yazsında bizlere yol göstersin

eriten

Üye
cihazı aldım kullanıyorum hızına görselliğine özelliklerine bayılıcaksınız almakla en iyi ettiğim cihazlardan biri kullanım süper işlemcide ekranda hakkını veriyr sinyal ile ilgili sorunu yaşamadım mükemmel cihaz

cptalperen

cptalperen

Üye
cihazı aldım kullanıyorum hızına görselliğine özelliklerine bayılıcaksınız almakla en iyi ettiğim cihazlardan biri kullanım süper işlemcide ekranda hakkını veriyr sinyal ile ilgili sorunu yaşamadım mükemmel cihaz

ah bizimkine daha 1 ay var :)

blackofday

blackofday

Üye
Bi sinyal olayı ancak bu kadar abartılabilir.Tamam telefonlarda hiç sorun yok demiyorum bahsedilen sorun şu sol elinizle telefonu sıkıca tuttuğunuz zaman sinyal düşmesine sebep olması.Kullanımla sabittir ki bu sorun ancak 3g açıkken ve sol elle sıkıca tuttuğunuz zaman en fazla 1 bar düşmesine sebep oluyo.3g kapalıyken 1 bar bile düştüğünü görmedim ben.Telefon beklentimin altında ya da üstünde diyemem çünkü ne aldığımı bilerek aldığım için tam beklediğim gibi.Gayet seri,stabil ve zevkli bir cihaz.

UEFA

Üye
Turkcell getirir getirmez iphone4u aldım. Arkadaşımdan 3gsini istedim iP4deki ekran o kadar kaliteli ki 3gsle yanyana koyulduğunda 3gs piksel piksel gözüküyor sanki. Çekme problemi varmış, Migrosta çalışıyorum depoda telefonlar çekmiyor çekse bile 1 sinyal arama yapamıyorsunuz ama sürekli sol elle kullanmama rağmen (solağım) konuşma yapabiliyorsunuz. ilk başta korkmuştum böyle sorunu var dediklerinde ama başıma gelmedi böyle bişey. Birazcıkta insanların abartması bu durum yok böyle bi telefonda böyle bi sorun nasıl olurmuş sadece abartı

Üst Alt