Rica etsem?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

grslrapchi

Üye
    Konu Sahibi
Rica etsem?
Hayırlı forumlar arkadaşlar.Ben Glaxy S 2 ailesine yeni katıldım :D sormak istediğim 2 soru var yardım ederseniz sevinirim.
1.Telefona mesaj geldiğinde "New Message from..." diye konuşmaya başlıyor(telefon sessiz modda mesaj uyarı seslerine kapalı).Bunu nasıl kapatabilirim?
2.İnterneti kullanmadığım zaman bile yukarda Edge ve 3G simgesiyle beraber yanındaki oklar yanıp sönuyo bundan dolayı kontörüm gidermi? Eğer evetse nasıl kapatabilirim?
(Sorular 3 oldu ama neyse:D)

seymen16

seymen16

Üye
İlk sorunun cevabını bilmiyorum ama ikinci sorunun cevabını vereyim. Veri servisleri etkin durumda senin telefonunda o yüzden o oklar yanıp sönüyor ve bu internet paketin yoksa kontörünün gitmesine neden olabilir. Bunu kapatmak için Ayarlar>kablosuz ağ ayarlar>mobil şebekeler(bu benim telefonumda böyle sende nasıl bilmiyorum) menüsünde veri servisleri ve veri dolaşımı seçeneğinin yanındaki tiki kaldırman lazım. Eğer 3g ile internete girmek istiyorsan sadece veri servisleri seçeneğini açarak girebilirsin. İnternetle işin bittiğinde tekrar ordan kapat kontörün gitmesin.

grslrapchi

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim.peki neden kullanmadığım halde veri servislerine bağlanıyo?her defasında açıp kapatmam mı lazım bunu?

seymen16

seymen16

Üye
Telefonu ilk açtığında etkin hale getirmişsindir o yüzden açık kalmıştır. Maalesef her defasında açıp kapatman gerekiyor.

grslrapchi

Üye
    Konu Sahibi
Tekrar teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt