Silinen Üye 484994
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
Ya da sizin göremediğiniz başka bir şeyi görüyor ve teşekkür mesajlarını beğenmenin yeterli olacağını düşündükleri için rica etmiyırlardur. Kaldı ki bepen butonu aynı zamanda teşekkür mesajlarının da yerine feçiyor.
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
Konuda sanırsam benden bahsediliyor ve yorum yazmayacağım gerekli aciklamayi arkadaslar yapmis.
mobil de beğen butonu yok malesef
Ya da sizin göremediğiniz başka bir şeyi görüyor ve teşekkür mesajlarını beğenmenin yeterli olacağını düşündükleri için rica etmiyırlardur. Kaldı ki bepen butonu aynı zamanda teşekkür mesajlarının da yerine feçiyor.
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
mesajımın devamını yazdım arkadaşlar. Taktığım bir şey de yok merak etmeyin. Sadece insanların zaten hantal olan araştırma güdüleri giderek daha da köreliyor, hepsi bu. Şahsi bir garezim yok kimseye. Teşekkürler.
ben ne diyorum, sen ne diyorsun arkadaşım ya. Keyfin nasıl istiyorsa öyle devam et. Burada estetik ve etik kurallarından ya da kibatlıktan, nezaketten söz edecek değilim. Ters anladıysan sen de sağol fikrin için.
Bir arkadaş eğer ki konularına geri dönüp teşekkür edenlerin teşekkürlerini boş bırakmıyorsa, rica ediyorsa bu onun konularıyla ilgilendiğini gösterir, ki güzel bir olaydır bu.
Yani sizin bu isteğiniz yolda birinin bizi görüp selamun aleyküm dediğinde bizim el sallayarak cevap vermemiz gibi bir şey..
Aleyküm selam diyeceğiz ki o kişinin selamını cevapsız bırakmayalım.
Rica edeceğiz ki teşekkürleri boş çevirmeyelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?