Retrica Pro V.2.8 [HG Türkçe]

Sponsorlu Bağlantılar

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
Eline sağlık âmâ bir işe yaramıyor.
Bulanık çekiyor

emirhancakir

Üye
S3 e port S5 mini 4.4.2 rom kullanıyorum retrica durduruldu diyor. Normal retrica da sorun yok. Acil çözebilir misiniz askerim karakol da görevdeyim. Canım çok sıkılıyor üstad burda anlarsın ya :/

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
S3 e port S5 mini 4.4.2 rom kullanıyorum retrica durduruldu diyor. Normal retrica da sorun yok. Acil çözebilir misiniz askerim karakol da görevdeyim. Canım çok sıkılıyor üstad burda anlarsın ya :/

o zaman stock roma dönmen lâzım asker ağa.
Biz de 6 sene önce o yollardan geçtik :)
Bulanık çekmiyor. Efektli çekiyor :)

Peki onu netleştirecek ayar var mı ?
Diğerlerine göre biraz bulanık çekiyor :)

tugulfurkan

Üye
Lg g2 var programi kapatiyor ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Baska bir yerden indirdim onda olmadi ?
Tuhaf durum... Ana başlıktaki resimler benim telefonum ile çekildi. Bende sorun yok zaten uygulamada sorun olsaydı 576 kez inmezdi ve indirenler yazardı... Yine senden kaynaklanan bir sorun var kardeş

tugulfurkan

Üye
Tuhaf durum... Ana başlıktaki resimler benim telefonum ile çekildi. Bende sorun yok zaten uygulamada sorun olsaydı 576 kez inmezdi ve indirenler yazardı... Yine senden kaynaklanan bir sorun var kardeş
Dogrudur kardes

aycan54

Üye
Teşekkürler

plotoniq

Üye
gerçekten çok saolun gerçekten süper elinize sağlık hocam

4ewa2getha

4ewa2getha

Üye
orjinal note 3 var bende durduruldu diyo

palpolisi

palpolisi

Üye
sağol

oliwander

Üye
Samsunglarda sıkıntı çıkardı bu 2.2.3 sürümü. Bende de çalışmadı. Tel rootsuz acaba ondan mı?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Samsunglarda sıkıntı çıkardı bu 2.2.3 sürümü. Bende de çalışmadı. Tel rootsuz acaba ondan mı?
Orjinal yüklü ise üzerine kuramazsın. Kaldır bunu kur.
Benim telefonumda Rootlu ve benimkide samsung ama bende sorun yok.
Ayrıca önceki sürümde ön kameradan ardarda resim çekince donuyor ve ön kamerayı telefonu kapatıp açana kadar kullanamıyordum ama bu sürümde o hatayı düzeltmişler. Belki genel bir hatadır ve sonraki güncellemeyi beklemelisin...

oliwander

Üye
Orjinal yüklü ise üzerine kuramazsın. Kaldır bunu kur.
Benim telefonumda Rootlu ve benimkide samsung ama bende sorun yok.
Ayrıca önceki sürümde ön kameradan ardarda resim çekince donuyor ve ön kamerayı telefonu kapatıp açana kadar kullanamıyordum ama bu sürümde o hatayı düzeltmişler. Belki genel bir hatadır ve sonraki güncellemeyi beklemelisin...

önceden de pro versiyonu kullanıyordum. Zaten yeni sürümü kurarken eski versiyonun datalarını önbelleğini falan komple silip kuruyordum ama bu versiyonda hata vermeye başladı. Dediğin gibi yeni sürümü bekleyecez artık. Yinede emeğine sağlık Teşekkürler.

DanaKesen

Üye
Kardeş durduruldu diyo

xxcharges

Üye
İndiriyorum kuruyorum ama açınca maalesef retrica durdurldu diyo

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hata alanlar güncellemeyi beklesinler...

Üst Alt