Şimdilik profilime gir paylaştığı tüm konuları göster e tıklayıp oradan hepsine ulaşabilirsin... Biraz daha çoğalsın çeviriler tek bir konuda paylaşırım kardeşimabi cevirilerini bir bütün halinde Paylaşsan olurmu format atinca bulmakta zorlaniyorum
Teşekkürler abi retrica durduruldu diyor son güncelleme kurdumdaŞimdilik profilime gir paylaştığı tüm konuları göster e tıklayıp oradan hepsine ulaşabilirsin... Biraz daha çoğalsın çeviriler tek bir konuda paylaşırım kardeşim
Problem yaşayan oldu daha önceden. Güncellemeyi bekle. Bendede önceki sürümde hata vardı ama bu sürümde düzeldi.Teşekkürler abi retrica durduruldu diyor son güncelleme kurdumda
Rootsuzda çalışıyor. kaldır ve mağazandan yükle bakalım aynı hatayı alacak mısın...z2 malesef durdu hatası verdi sorun cihazdan mı ? (root yok)
mağazadan indirdim bi sıkıntı yokRootsuzda çalışıyor. kaldır ve mağazandan yükle bakalım aynı hatayı alacak mısın...
Birde aşağıda verdiğim linktekini dene. Eğer aynı hatayı alıyorsan cracklendiği için root istiyordur ama almıyorsan benim çevirdiğim kimilerinde hata veriyor kimilerinde vermiyor sende hata verenler arasındasın. O yüzden güncellemeyi beklelisin. Bir sonraki güncellemede hatan çözülür diye düşünüyorum...mağazadan indirdim bi sıkıntı yok
buda aynı hatayı verdi.Mecbur güncellemeyi beklicez yinede sağol ilgilendiğin içinBirde aşağıda verdiğim linktekini dene. Eğer aynı hatayı alıyorsan cracklendiği için root istiyordur ama almıyorsan benim çevirdiğim kimilerinde hata veriyor kimilerinde vermiyor sende hata verenler arasındasın. O yüzden güncellemeyi beklelisin. Bir sonraki güncellemede hatan çözülür diye düşünüyorum...
Retrica Pro v2.2.3 Türkçe by bilgehan94 - MaxiCep
Evet güncellemeyi bekle. Rica ederimbuda aynı hatayı verdi.Mecbur güncellemeyi beklicez yinede sağol ilgilendiğin için
Güncellemeyi beklemelisin..G2 durduruldu hatasi aliyorim
Eklenti Son Sürüme Güncellendi
Mağazadan yüklediğinde hata alıyormuydun?Yine durduruldu hatasi aldim