Bulanık çekmiyor. Efektli çekiyorEline sağlık âmâ bir işe yaramıyor.
Bulanık çekiyor

S3 e port S5 mini 4.4.2 rom kullanıyorum retrica durduruldu diyor. Normal retrica da sorun yok. Acil çözebilir misiniz askerim karakol da görevdeyim. Canım çok sıkılıyor üstad burda anlarsın ya :/
Bulanık çekmiyor. Efektli çekiyor![]()

lg g3 de sorunsuz çalışıyor. tekrardan indir veya telefonunda sistemsel sorun varLg g2 var programi kapatiyor ?
Baska bir yerden indirdim onda olmadi ?lg g3 de sorunsuz çalışıyor. tekrardan indir veya telefonunda sistemsel sorun var
Tuhaf durum... Ana başlıktaki resimler benim telefonum ile çekildi. Bende sorun yok zaten uygulamada sorun olsaydı 576 kez inmezdi ve indirenler yazardı... Yine senden kaynaklanan bir sorun var kardeşBaska bir yerden indirdim onda olmadi ?
Dogrudur kardesTuhaf durum... Ana başlıktaki resimler benim telefonum ile çekildi. Bende sorun yok zaten uygulamada sorun olsaydı 576 kez inmezdi ve indirenler yazardı... Yine senden kaynaklanan bir sorun var kardeş
Uygulama yüklüyken bunu kurarsan kurulmaz. Eskisini kaldırıp bunu kuracaksınDogrudur kardes
Orjinal yüklü ise üzerine kuramazsın. Kaldır bunu kur.Samsunglarda sıkıntı çıkardı bu 2.2.3 sürümü. Bende de çalışmadı. Tel rootsuz acaba ondan mı?
Orjinal yüklü ise üzerine kuramazsın. Kaldır bunu kur.
Benim telefonumda Rootlu ve benimkide samsung ama bende sorun yok.
Ayrıca önceki sürümde ön kameradan ardarda resim çekince donuyor ve ön kamerayı telefonu kapatıp açana kadar kullanamıyordum ama bu sürümde o hatayı düzeltmişler. Belki genel bir hatadır ve sonraki güncellemeyi beklemelisin...