bulutsuzgece
Üye
Resmi Tapatalk Uygulaması Windows Phone'a Geliyor!
Alınan duyumlara göre resmi Tapatalk uygulaması Windows Phone için hazırlanıyor.
Tapatalk uygulamasının geliştiricisi Quoord Systems geçenlerde bu hizmetin resmi olmayan istemci uygulaması
Geliştirici, yaptığı açıklamada Foroplex'in artık kullanılmayacağını ancak bu süreçle birlikte aynı Android ve iOS versiyonlarındaki özelliklerle WP için resmi Tapatalk uygulamasının hazır edileceğini belirtti.
Bilindiği üzere Tapatalk 35.000'den fazla foruma kolaylıkla erişilmesini ve forumların aynı tarayıcıdaki gibi, (özel mesaj, yeni vb) aynı özelliklerle rahatlıkla kullanılmasını sağlıyor.
Bizler de Maxicep WP Bölümü kullanıcıları olarak Tapatalk'ın resmi Windows Phone sürümünü merakla bekliyoruz.
Alınan duyumlara göre resmi Tapatalk uygulaması Windows Phone için hazırlanıyor.
Tapatalk uygulamasının geliştiricisi Quoord Systems geçenlerde bu hizmetin resmi olmayan istemci uygulaması
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
'i satın aldı.Geliştirici, yaptığı açıklamada Foroplex'in artık kullanılmayacağını ancak bu süreçle birlikte aynı Android ve iOS versiyonlarındaki özelliklerle WP için resmi Tapatalk uygulamasının hazır edileceğini belirtti.
Bilindiği üzere Tapatalk 35.000'den fazla foruma kolaylıkla erişilmesini ve forumların aynı tarayıcıdaki gibi, (özel mesaj, yeni vb) aynı özelliklerle rahatlıkla kullanılmasını sağlıyor.
Bizler de Maxicep WP Bölümü kullanıcıları olarak Tapatalk'ın resmi Windows Phone sürümünü merakla bekliyoruz.
Efenim, inşallah Türkçe dil desteği olur.
...

tabi ya seni nasıl atladım ben 

sabırsızlıkla bekliyorum
.. tapatalkta yorumları beğenebiliyorsun.. board expresste yapamıyorsun. kısacası normal pc ye gerek kalmadan forumların her özelliğini tapatalktan yapabiliyorsun..desire x te kullanıyorum ayrıca tabletimdede tapatalk HD kullanıyorum