Resmi Tapatalk Uygulaması Windows Phone'a Geliyor!

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Resmi Tapatalk Uygulaması Windows Phone'a Geliyor!

Alınan duyumlara göre resmi Tapatalk uygulaması Windows Phone için hazırlanıyor.

Tapatalk uygulamasının geliştiricisi Quoord Systems geçenlerde bu hizmetin resmi olmayan istemci uygulaması 'i satın aldı.

Geliştirici, yaptığı açıklamada Foroplex'in artık kullanılmayacağını ancak bu süreçle birlikte aynı Android ve iOS versiyonlarındaki özelliklerle WP için resmi Tapatalk uygulamasının hazır edileceğini belirtti.

Bilindiği üzere Tapatalk 35.000'den fazla foruma kolaylıkla erişilmesini ve forumların aynı tarayıcıdaki gibi, (özel mesaj, yeni vb) aynı özelliklerle rahatlıkla kullanılmasını sağlıyor.

Bizler de Maxicep WP Bölümü kullanıcıları olarak Tapatalk'ın resmi Windows Phone sürümünü merakla bekliyoruz. ;)

• Beğen
Tepkiler: Web Designer

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ios'da kullaniyorum. Gercekten cok başarili. Yonetim işlemleri dahil tum yetkiler ve ozellikleri kullanilabiliyor. Sanirim 7TL'den gelicek ama bence deger.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:tşk: Efenim, inşallah Türkçe dil desteği olur.

Prensibimdir mecbur kalmadıkça Türkçe dil desteği olmayan hiç bir uygulamayı almam. Lakin şimdilik mecburuz.

serinaga

serinaga

Üye
Teşekkürler paylaşım için, gelsin onuda yükleriz :) ...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
:tşk: Efenim, inşallah Türkçe dil desteği olur.

Prensibimdir mecbur kalmadıkça Türkçe dil desteği olmayan hiç bir uygulamayı almam. Lakin şimdilik mecburuz.

Biri Türkçe mi dedi :naughty:

*İngilizceye itina ile el atılır :pro:

ANIL

ANIL

Admin
Tapatalk gerçekten forumu çok kullanışlı bir hale getiriyor. Umarım en yakın zamanda gelir. Haber için teşekkürler.

phasan

phasan

Üye
İos da 6 yada 7 tl

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Biri Türkçe mi dedi :naughty:

*İngilizceye itina ile el atılır :pro:
:evet: tabi ya seni nasıl atladım ben :ah

Düzeltilmiş mesaj:
Özgür bey uygulama Türkçe dil desteklemezse, yayıncı ile irtibata geçip bunu bizim için Türkçeleştirir misiniz? :) :oke:

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

Düzeltilmiş mesaj:
Özgür bey uygulama Türkçe dil desteklemezse, yayıncı ile irtibata geçip bunu bizim için Türkçeleştirir misiniz? :) :oke:

:evet: Kesinlikle :oke:
...

Daha önce güncellemeler bölümünde de belirttiğim gibi, popüler ücretli uygulamalardan biri de yakında Türkçe olarak mağazada olacak :) Muhtemelen gelecek hafta...

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Ne işe yarıyor tepetakla programı :))

- - - Eklendi - - -

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
O uygulamayı merakla bekliyoruz, zaten hiç ipucu da vermiyorsun. :eller:

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

Tapatalk uygulaması, tarayıcıdan girmeye gerek kalmaksızın Maxicep ve dünyanın pek çok popüler forumuna kolayca erişebilmenizi, basit bir arayüzle kolayca konu açabilmenizi, açılmış konulara cevap yazabilmenizi, konu veya mesajlarınızı düzenleyebilmenizi sağlıyor. Tarayıcıymış, adres girmekmiş, ekranı büyütmekmiş küçültmekmiş, mobil görünüme geçmekmiş, masaüstüne geçmekmiş bunların hiçbiriyle uğraşmaya gerek kalmıyor.

ka_za

ka_za

Üye
Sevindim wp ciler adına. Tapatalk olmadan maxicep zor :)

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Pratik.. :) . Cevap için :tşk:

- - - Eklendi - - -

Pratik.. :) . Cevap için :tşk:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Sevindim wp ciler adına. Tapatalk olmadan maxicep zor :)

Aslında şu anda tapatalk uygulaması var ama resmi uygulama değil.
Dolayısıyla basit fonksiyonlar kullanılabiliyor sadece.
Yine de resmi olmasa da forum kullanımını tarayıcıdan daha kolay kılması adına şimdiki de güzel.

Ama tabii ki resmi uygulaması gelirse daha da süper olur.

n000k

n000k

Üye
Haydee :D sabırsızlıkla bekliyorum
#..beyaz melegim L920..#

savaronajointed

savaronajointed

Üye
Hadi inşallah board Express te fena değil ama tabi tapatalk apayrı
Sent from my Lumia920 using Board Express

n000k

n000k

Üye
Hadi inşallah board Express te fena değil ama tabi tapatalk apayrı
Sent from my Lumia920 using Board Express
board express bi halt değil.. kendi uygulama bile update istiyor yapımcıya bildirin diye bi uyarı çıkıyor :( .. tapatalkta yorumları beğenebiliyorsun.. board expresste yapamıyorsun. kısacası normal pc ye gerek kalmadan forumların her özelliğini tapatalktan yapabiliyorsun..desire x te kullanıyorum ayrıca tabletimdede tapatalk HD kullanıyorum :oke: kesinlikle gelmesi gereken bir uygulama WP ye bence :)

Üst Alt