Resmi olmayan Vine istemcisi 6Sec (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Evet 2 kez deneme veriyormuş. Şimdi benden de ücret istedi. Ama haklı bir istek şahsen hak ettiğine inanıyorum.

dyeskici

Üye
Tekrar Bi ücret istenmeyecekse tabiki verilir ama mağazaya vine
app i gelirse yine Bi şeye değmemiş olcak verdiğimiz parayla kalıcaz

- - - Eklendi - - -

Ayrıca cüzdana da guvenebilr miyiz Bi sıkıntı yaşanır mı daha sonra

beslagics

beslagics

Üye
ben çok alışveriş yaptım mağazada cüzdan bakımından hiç sıkıntı yaşamadım,güvenebilirsiniz.Ben 4 tl ücret ödedim ve reklamları sevmem kaldırdım 3tl ondan istedi ancak benim çok beklediğim bir uygulamaydı 7tl hakettiği bir bedel gibi görüyorum başka bir ücret yok video çekimleri çok kaliteli ve paylaşım butonları çok seri ve güzel.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Verdiğiniz her kuruşa değer. Geliştiricisi o kadar çalışıyor. Öyle iki geliştirici Microsoft'ta olsaydı oooooooooooo....

• Beğen
Tepkiler: kaltintop
musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Çok etkileyici . Gerçekten bu adam her kimse çok kaliteli bi yapımcı . Resmen döktürmüş yahu ? Çok çok hoş bi arayüz ve hızlı

kaltintop

kaltintop

Üye
    Konu Sahibi
rudyden güzel haberler gelmeye devam ediyo (sırf rudy adına bi başlık mı açsam acaba :D ) bu sefer instagram unofficial uygulaması için kolları sıvadı adı muhtemelen 6gram olacakmış

ÖEY

ÖEY

Üye
Evet adam çoştu resmen :D Tutabilene aşk olsun :D Acaba facebook için de bir uygulama yapmayı düşünüyor mu? :D Belki ilgili uygulamaların resmi geliştiricileri utanırda bir an önce resmi uygulamalar da markette yerini alır:oke:

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Evet adam çoştu resmen :D Tutabilene aşk olsun :D Acaba facebook için de bir uygulama yapmayı düşünüyor mu? :D Belki ilgili uygulamaların resmi geliştiricileri utanırda bir an önce resmi uygulamalar da markette yerini alır:oke:

6book :)

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
arslanla

arslanla

Üye
instagramı ve vine ı symbiana uyarlayabilir mi acaba bu adam?

kaltintop

kaltintop

Üye
    Konu Sahibi
instagramı ve vine ı symbiana uyarlayabilir mi acaba bu adam?
sanmıyorum kendisi .net geliştirici. symbiandaki programlama dili ile pek alakası yok. ayrıca cihazların sdklarıda önemli. yani pek umut yok

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
sanmıyorum kendisi .net geliştirici. symbiandaki programlama dili ile pek alakası yok. ayrıca cihazların sdklarıda önemli. yani pek umut yok

bu arada eleman oyle bildiginiz yaşli kurt yazılımcılardan degil. Daha 24 yaşında:kop:

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
6book beta tester lazım mı reyiz diye sormak lazım. Belki bir kıyak yapar vinedeki beta testerleri geri çağırsa koşa koşa gelirim.

kursat99

kursat99

Üye
Bir grubu var mı yoksa tek başına mı çalışıyor? :D

kaltintop

kaltintop

Üye
    Konu Sahibi
Bir grubu var mı yoksa tek başına mı çalışıyor? :D

yazılımı tek başına yapıyor. arayüz logo grafik gibi şeyleri arkadaşları veya gönüllüler yapıyor keza çevirileride gönüllüler yapıyor(bizim gibi). onun dışında uygulama kısmını tek başına yapıyor. ama çok kullanıcı dostu biri uygulamaların isimlerini veya işlevlerini bile millete sorup ona göre düzenliyor

Üst Alt