Resmi olmayan Vine istemcisi 6Sec (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

kaltintop

kaltintop

Üye
    Konu Sahibi
günlük düzenli olarak güncelleniyor galiba:kıskıs: geliştirici iyi çalışıyor:oke:

her şirkete lazım böyle bi geliştirici :D eğer betadan sonra uygulamayı paralı olarak yayınlarsa isterse 30 tl olsun yinede almayı düşünüyorum :D böyle şevkle çalışan birinin emekleri boşa gitsin istemem :D

• Beğen
Tepkiler: ÖEY

ÖEY

ÖEY

Üye
O arkadaşı MS yazılım ekibine göndermek lazım :D Şu facebook hala beta da be yahu :D:D

tgoksen1

Üye
ne zaman mail gelecek be abi

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
İndirme linkine tıklayabilirsin download geliyor ise beta sürümü indirip kurun :)

- - - Eklendi - - -

Beta tester olan arkadaslar , Türkçe dil desteği için hücum edin.;)
Hatta diğer arkadaşlarda linki tıklayarak açılırsa destek versinler. (herkese açık 3 farklı adresle oy verdim)

• Beğen
Tepkiler: kaltintop
tanercoskun

tanercoskun

Üye
Turkçe dil konusunda bende destek oldum. Güzel bir uygulama geliştiricide baya özverili

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Adam betayı bitirmiş final sürümüne gelmiş resmen. Yerelleştirme için bu anketi açmış. Eğer forumda ki arkadaşlar yardımcı olursa Türkçe dil desteği ile final sürümü çıkar. Hadi bakalım ilk girdiğim zaman 3 oy vardı (benim attığım oylar şimdi uçuşa geçti oylar :)

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Oy verdikten sonra beta tester hesabınıza Türkçe destek linki geliyor. Çeviri konusunda destek de olabiluyoruz.

kaltintop

kaltintop

Üye
    Konu Sahibi
Türkçe dil takribi 15 - 20 dkda 100% oldu diğer diller halen yazılıyor :D

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
;) Hücum moduna girdi Türkler. Diğer diller halen beklemede.

tgoksen1

Üye
Beyler bu mail ne zaman gelecek gelmeden indirmenin yolu yok mu ya bir yardım edin

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
şu anda beş tane dil %100'de ve Türkçe de bu dillerin arasında.

tgoksen1

Üye
Bana yardım

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Beyler bu mail ne zaman gelecek gelmeden indirmenin yolu yok mu ya bir yardım edin

iletişim linkini tıklayıp doldurduysanız , beta tester alımı olduğu zaman size mail geliyor. Burada ki download linkini tıklayıp indirme yapıyorsa beta testerliğiniz onayladı demektir.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
uygulamaya güncelleme geldi ve artık Türkçe

• Beğen
Tepkiler: kaltintop
kaltintop

kaltintop

Üye
    Konu Sahibi

Bu geliştirici limon gibi mübarek. Çaya çorbaya resmen. Her firmaya bir tane lazım bu adamdan.

yanlış görmediysem build 2013de ödülde aldı ama ne sebeple onu çözemedim

yanlış görmemişim

haberde burada

tgoksen1

Üye
beyler pazar gunu o formu doldurmuştum ve salı oğleden sonra açılır diye bişe geldi sonunda e hala indiremiyorum yardım edermisiniz teşekkürler

Üst Alt