Resmi Olmayan Bellede flv uzantılı dosyaları izleyememe !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BL@DE02

BL@DE02

Üye
    Konu Sahibi
Resmi Olmayan Bellede flv uzantılı dosyaları izleyememe !!!
Arkadaşlar kurtuluş40 ın bellesini kullanıyorum yaklaşık 3-4 aydır fakat annada tüm flv leri izlerken bu bellede flash oynatıcısında flv dosyayı açınca bekliyo ekran sonra sol üstte küçük olarak flash simgesi kırık bir şekilde çıkıyo :S resmi belle yükleyen arkadaşlarda flv dosyalara bi bakabilirler mi açılıyor mu diye mal gibi bi flv bile açamıyoruz başka programda yok ki videoları açalım bendeki bellede sadece çok kalitesiz olan flv leri açıyo annada açabildiğim kaliteli flv leri açmıyor dediğim şekilde sorun çıkıyo n73 de bile rahatça izleyebilirken böyle saçmalık olurmu ya :S

Uruloki

Uruloki

Üye
video oynatıcılardan birini dene istersen ve ya atarken çevirde at

BL@DE02

BL@DE02

Üye
    Konu Sahibi
video oynatıcılardan birini dene istersen ve ya atarken çevirde at

hasan şimdi annada iken flv videoları çevirmeden rahatça izliyordum hatta n73 kullanırken bile ama bu bellede bi türlü izletmiyo biraz bekliyo flash oynatıcı sonra ekran beyaz oluyor sol üsttede kırık flash simgesi çıkıyo kalitesi iyi olan flv lerde oluyo sadece düşük kalitedekileri açıyo önceden izlediklerim kliplerimi izleyemiyorum video oynatıcı program var mı ki başka ?

Uruloki

Uruloki

Üye
uygulamalar bölümüne bak bir olmadı coreplayer kur gerçekten işe yaradı flac oynatıyorum şu an

BL@DE02

BL@DE02

Üye
    Konu Sahibi
uygulamalar bölümüne bak bir olmadı coreplayer kur gerçekten işe yaradı flac oynatıyorum şu an

coreplayeri 2 hafta önce kurmuştumda yazılar birbirine girmişti tam görünmüyordu ekran boyutundan dolayı heralde sende böyle bi sorun olmuyormu coreplayer da :) ya insan 1-2 video oynatıcı enazından flv için felan çıkarır codeclerin güncellendiği felan sadece kendi orjinal oynatıcısı var bide s60lardan kalma core smart player felan :S codec güncellemesi yapsalar ellerine yapışır sanki basit birşey

cyber

cyber

Üye
core yi bende sevmedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt