Anket Resmi Instagramı Mı Beğendiniz 6tag'ı Mı?

Sponsorlu Bağlantılar

İnstagram mı 6Tag mı?

• Kullanılan toplam oy
    49
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Resmi Instagramı Mı Beğendiniz 6tag'ı Mı?
Evet değerli maxicep okurları,geldi gelicek derken artık resmi İnstagram uygulaması da Windows Phone mağazadaki yerini aldı.

Bugüne kadar Rudy Huyn tarafından geliştirilen 6Tag uygulamasıyla instagram ihtiyacı gideriliyordu. Sizce bu iki uygulama arasından hangisi daha kullanışlı.

Resmi İnstagram

6TAG

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: PureFood, sekajmer ve OttomaN TigeR

narnia16

narnia16

Üye
İkiside güzel valla. Tabi resmi uygulama daha yeni olduğu için eksikleri var ama zamanla oturur :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
6tag :oke: ortak

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan ve OttomaN TigeR
4MaGuS

4MaGuS

Üye
instegram kullanan biri değilim ancak az da olsa 6tag sevdirmişti kendini bana o yüzden ben adamın o kadar emeği var diyerek ve duyulan haberlere göre resmi uygulamanın daha eksik olması nedeniyle 6tag diyorum

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ben Instagram kullanmadığım için soruya pas deme hakkımı kullanıyorum.
Ancak yorumlardan anladığım kadarıyla 6tag kullanıcıların bütün ihtiyaçlarını karşılıyor gibi görünüyor :oke:

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, OttomaN TigeR ve Nextman

respection123

Üye
Farkaetmez :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
6tag çok daha iyi(ydi) :islik

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-

skynet

Üye
Kullanmıyorum o yüzden farketmezi seçtim :ehe

pirenuri

pirenuri

Üye
amaan ne fark eder sanki anlat tarafı Bi uygulama. Bu kadar takmamak gerekir

sekajmer

sekajmer

Üye
tabi ki 6tag
resmiyi biraz teste soktum tek kelime ile pert ! Tabi ki 1-2 güncelleme ile 6tag'ı geçeceği kesin.

acoustic

acoustic

Üye
resmi instagram 10 numara beş yıldız gorunumude güzel

sekajmer

sekajmer

Üye
durum 4-6 :)

SLH.55

SLH.55

Üye
İnstagramın tasarımı çok iyi bana göre.Ama özellik bakımından bakarsak 6tag

PureFood

PureFood

Üye
6tag'ı yakalamamız lazım oylar instagram'a :D ben beğendim

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Instagram yapımcılarını bu kadar geciktirmelerinden sonra bu kadar kolay mı affediyorsunuz. Üstelik Rudy'nin emeğine bu kadar hızlı sırt çevirmek. :birak: Ben de instagramı indirmekte gecikerek onların gecikmelerini protesto edeceğim. :bangin:6tag fazlasıyla yeter. :alkis Oyum 6taga.

dakamon

dakamon

Üye
Instagram yapımcılarını bu kadar geciktirmelerinden sonra bu kadar kolay mı affediyorsunuz. Üstelik Rudy'nin emeğine bu kadar hızlı sırt çevirmek. :birak: Ben de instagramı indirmekte gecikerek onların gecikmelerini protesto edeceğim. :bangin:6tag fazlasıyla yeter. :alkis Oyum 6taga.

Ağzından bal damlıyor valla. Konuş. İşte bizim millet biraz böyle :)

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Çok sık kullanmadığımdan İkiside işimi görüyor ve Reklam olmasın diye İnstagram ile yola devam edicem.
Ama 6tag üzerinde ki Regram ve Resim indirme özelliği süperdi :)

Murat Alper

Murat Alper

Üye
instagram ya tabiki :oke:

n000k

n000k

Üye
oyum instagram a arkadaşlar maalesef.. çünkü eskiden çektiğin bir fotoğrafı yer eklemesi yaparken illaki o an nerdeysem orayı ekliyor 6tag da.. bunu birkaç kez yorum olarak 6tagda yazdım ama Rudy Huyn sadece görselliğe önem veriyor.. işlevsellik daha önemli benim için..misal daha önce Ankara'da çektiğim bir fotoyu instagram'a yüklücem ama o an İstanbul'dayım ve maalesef konum ekle dediğimde sadece o an bulunduğum konum ekleniyor, kendin konum oluşturamıyorsun.. orjinal instagram'da her türlü konum yaratabiliyorsun.. bu benim için önemli.. görsellik değil işlevsellik önemli benim için dediğim gibi...

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve OttomaN TigeR

emir1888

Üye
ben 6tag kullanıyom hala :D resmi uygulamanın eksikleri var ;)

Üst Alt