Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
resmi bada 2.0 wave 8500 için
Sponsorlu Bağlantılar
anselmo
Üye
Konu Sahibi
çok hızlı bi rom diyorlar yorumlarda
ve 8530 hala çıkmadı bekliyorum bakalım ne olacak
coskunyp
Üye
wave 2 için olan ne zaman çıkacak flash lock screen gps nasıl yükleyen var mı ?
manyakof
Üye
yüklemeye çalıştığımda rsrc1 erase de hata veriyor sorun neden olabilir?
arkadaşlar sorunu çözdüm ve yükledim bundan önce beta sürümü yüklüydü görünüm olarak çok farkı yok ama çok daha hızlı apps den indirme hataları bitmiş samsung kies cihazı tanıyor işlem yapılabiliyor bence kesinlikle deneyin. )))
coskunyp
Üye
türkçe mi dil flash lock screen temalar gps falan nasıl bn hiç kullanmadm 2.0 orj çıksın die bekliyordum bilgilendirirsenz memnun olurz birde hata nedenmiş nasıl düzeliyor
|SEÇKiN|
Üye
benim hiç acelem yok, türkiye için resmi ve orijinal final sürümü çıkar ve öyle yüklerim.
sanırım bunun için henüz erken gibi duruyor.
manyakof
Üye
yüklerken boot dosyasını tam seçmediğim için
coskunyp
Üye
flash falan nasıl gps lock screen temalar uygulamalar farklı mı ?
furkanosman
Üye
Sevmedim yaa çok kastı bende. xpkj1 daha iyiydi. Hem final ama hiç öle durmuyo .. tam olarak telefonu kişiselleştirebileceğimiz bi program olacak diyolardı, desk.. bişey.. ama bulamadım. Sensör kalibrasyonu ayarlara eklenecekti bulamadım. vs
Facebook da (Mobile degil, Normal masaüstü sitesi) bi video izledim ilk kasar gibi oldu ama sonra güzel izledim takılma filan olmadı. Youtube da izlenmiyo halen.
coskunyp
Üye
bazıları çok hızlı çalışıyor diyor bazıları yavaş ilginç neyse kiese gelsin en iyisi öyle yüklemek sanırm face oyunları açılıyor mu
fermanyk38
Üye
sayın arkadaslar gps cok onemlı oncelıkle bu sorun hala devam mı 1 dakıka beklıyormuyuz hala yoksa
coskunyp
Üye
tam olarak bilgisi olan yko sanırım bu konuda
viranufuk
Üye
arkadaşlar samsungapp bağlantı hatası veriyor sürekli acaba sizdede aynı sorun varmı
|SEÇKiN|
Üye
resmi ve kesin filan sürümünün mart ayına kadar çıkacağına inanmıyorum.