resimler yok

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaan dean

kaan dean

Üye
    Konu Sahibi
resimler yok
arkadaslar kamerayla cektigim resimleri goremiyorum . resmi cekiyorum en alttaki tusla resim kataloguna gidip orda goruyorum sonrasinda kapatip tekrar actigimda hicbir resim kalmiyor hepsi siliniyor,. fikri olan basina gelen varsa cevap bekliyorum

serdarrrr

Üye
Hocam resimlerde değilde mesajlarda o sıkıntıyı yaşıyodum.En sonunda telefon çöktü dün itibarı ile şarj edip flashlıyacağım tüm sıkıntılardan kurtulucam.:vur Umarım flashlamadan çözüm bulursun.

kaan dean

kaan dean

Üye
    Konu Sahibi
Devel'den güncelleme yaptınız da sadece bu bozulduysa şanslıymışsınız Sorunlu olan uygulama muhtemelen trackerd. N900 üzerinde kurulu gelen dosya izleyicisi. Root haklarıyla XTerm'de deneyin:

rm -f /home/user/.cache/media-art/*.*
rm -f /home/user/.thumbnails/cropped/*.*
rm -rf /home/user/MyDocs/.sounds/*/*/.mediaartlocal
tracker-processes -r

Komutların ilk üçü silme komutları olduğundan ÇOK BÜYÜK DİKKATLE yazmazsanız her şeyi uçurmanız mümkündür. (özellikle sonuncu rm'li olan recursive, yani alt klasörleri de siler)

Şimdi biraz bekleyin, Medya Oynatıcı'ya girip çıkın, belki size veritabanını yeniden inşa ettiğini söyleyen bir uyarı verir. Vermezse de bekleyin, konsoldan top/htop tarzı bir komutla CPU kullanımını takip edin, bakın tracker toplama yapıyor mu diye. Cihaz en fazla 1 saat içinde tüm veritabanını parça parça inşa edecek ve dosyalarınızı ekleyecektir.

Olmadığına eminseniz (hemen olmuyor demeyin ama, veritabanı inşası zaman alan bir şeydir, düzgün takip edin) depolardan tracker-cfg 'yi kurun, bu uygulamayı menüden açın, Rebuild databases 'a basın, sonra yine ikinci paragrafta anlattığım bekleme adımlarını yapın.

Sorun cozuldu . meegoturkiye.org ARANEL SURION ellerin dert gormesin....
Alinti:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt