Resco Photo Viewer v4.50 S60v3

EFeNDy17

Üye
eyvallah çok saol kardeşim

mtnf

Üye
teşekkürler emegine sağlık

sahin21

Üye
sağol paylaşım için

serhazel

Üye
allah razı olsun kardeşim

iLaC

Üye
Merhaba arkadaşlar. Bu ****** bir türlü çalışmadı benim bilgisayarda! Birileri halledebilir mi rica etsem *** işini? IMEI: 353548024746332. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler şimdiden.

POWER

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar. Bu - bir türlü çalışmadı benim bilgisayarda! Birileri halledebilir mi rica etsem *** işini? IMEI: 353548024746332. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler şimdiden.

Girmeniz gereken kod

Kod:
60748

Kolay gelsin

POWER

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar bi şey rica edebilirmiyim.bu programın -ni biri buraya yazabilirmi?pc mden - prosunu açamıyorum bi türlü.lütfen birisi yazsın.

- işe yaranıyo :S

eski sürüm icin yalnız yeni sürümdede işe yarıyor demişsin. yani eski sürümün kurulumu olması gerekiyor telefonda?
Hayır gerekmiyor! Hem eski sürümde hem bu sürümünde işe yarıyor dedim
yaw beyler şu registeri nasıl yapacaz anlamadım yaw. -.exe yazior ama yapamaadım anlamıorum nasıl olacak_????

sagol hocam indirdim ama -de problem var acilmiyor

ya icindeki - calismiyo .,.bu benim imei no : 358634019573314

konucu acan arkadasta - calisoyrsa bi zahtmet benim icin su kod icin ürettigi reg. kodunu bana yazabilirmi lütfen ? önemli

Kardeş Ellerine Emeğine Sağlık Ama -i çalışmıyor çalıştırmak Için -i Txt Olarak Girsen Olmazmı

Programı çalıştıramayanlar Dikkat aşağıdaki 2 yöntemi deneyin !
Kod:
[quote="nizamavci, post: 640640"]upload yapan arkakadaşa teşekkürler

arkadaşlar xp kullanıcısyım bende de - dosyası çalışmıyordu. dosyaya sağ click yapıp özellklerede uyumluluk kısmında windows98/me işletim sistemini seçin.. bu şekilde program da çalışıyor ve oluşturduğu keyde[/quote]
Çalıştıramayanlar için gerekli bir bilgi. Bunu da deneyiniz!
Kod:
imei numarasını bu şekilde girin kabul eder [COLOR=darkslateblue]imei number: 111111111111234 [/COLOR]
 [COLOR=darkslateblue]code: 57784 [/COLOR]
Eğer 2 yöntem de olmadıysa bu konuya imei nizi yazın kodu sizin için üretir yazarım.Vista kullanıcısıyım ve bir sorun olmuyor açarken bilginize!

iLaC

Üye
Power: Eyvallah babacan. Teşekkür ederim. Sorun çözüldü, eline sağlık