<div class='quotetop'>(midnight @ Dec 6 2005, 09:53 PM) [post=223323]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Dosya ekleyenlerin sayısı kesin artar aga...rep içinde olsa olsun,mühim olan katılımın ve teşviğin artması..Mesaj sayısı belli sayıyı geçen üyelere dikkat ediyorum,eskisi gibi hevesleri yok..Bu rep sistemi gelirse siteye canlılık geleceğine inanıyorum..mesajlardaki kirlilik olayına gelirsek..daha önce de belitmiştim,imzada rep istemek yasaklanır,imza kurallarıyla halledilecek ufak bir iş bu..Şimdiki sistemde asıl forum kirliliği daha çok olur,çünkü yeni gelen üyeler birçok mesaj yazarak rütbe arttırma çabasına giriyorlar..rep olayında ise ne kadar ekmek o kadar köfte..dosya eklemezse,foruma faydalı olmazsa rep de verilmez...
-Aslında hiçbirinin önemi yok ama bu sistem üyeleri teşvik edecek ve canlandırak,uyuyan üyeler yeniden sitede aktif olacak..Düşünsenize bir anda rütbe sistemi kalkmış,herkesin rep puanı sıfır,o zaman katılımda patlama yaşanır bana göre,hazır yeni servere geçmişken neden olmasın?
[/b][/quote]
çok güzel yazmışsın neyse öylede olur benim için bu şekilde de sonuçta ben paylaşmayı seviyorum her iki kapıda paylaşıma çıkıyor nasılsa