yaren_dede hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
yaren_dede hakkında
evet büyük ihtimal Bu bir veda konusu olacak daha öncede yapmadığım gibi yine üst yönetimin işini yapmayacağım! Herkesin sitedeki görevleri bellidir ve uyulması gereken kurallar vardır!

Senin başına yönetici olarak seçilen bir insanı takmayıp kafana buyruk hareket edemezsin ama Maxicepte işler farklı yürüyor bir işlem yapıyorum o işlemi admin değil üye gelip değiştiriyor!

Üye bunun karşılığında bir ceza almayacaksa? Bu yönetim bölümündeki son işlemim olacak yani bir nevi istifa dilekçesi diyebiliriz.

Bir Mesut aktaş kadar görüşlerimin değeri yoksa yönetim içinde! benimde yerim olmadığını düşünüyorum yönetim içinde.

Zaten üye ceza almayacak bana küfür etmediği için!
O yüzden Herkes hakkını helal etsin benimde hakkım geçti ise helal olsun hepinize arkadaşlar.

Not: Ben her ne kadar biraz fevri davransamda Bu gibi durumlarda şimdiye kadar hiçbir üyeye ve hiçbir yöneticiye karşı bir terbiyesizligim olmadı, şimdiye kadar site içinde kimseye "lan" bile denedim. Zaten beni tanıyorsunuz anlatmama gerek yok. Ama mod olarak kimse beni takmıyor nedense ne yöneticisi olduğum site yönetimi nede üyeler! en iyisi üyelerin arasına karışmak en azından eylemlerime üyeler müdahale edemez Bu şekilde...

KayraBey

KayraBey

Üye
Bence bu konuyu derhal pasifleştir...

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Helal olsunda böyle olmaz ya. Çözülür bi şekilde.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Anlaşılmayacak hiç bir mevzu yoktur .
Bu şekilde ayrılık da doğru bir karar olmaz .

Hakkım geçtiyse de helali hoş olsun .

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Senin Fikirlerine Saygı Duyuyorum Olay Nedir tam olarak bilmiyorum gitme konusunda Bence acele etme sorun ne ise üst yönetimle Konuşup halledilir

anılbaran

anılbaran

Üye
Bak tam olayı bilmiyorum ama Mesut geçen de benim işlerime karıştı.Şikayet ediyo ve ettigi şikayete kendine göre işlem yapılmasını istiyor.Mesela atıyorum konuyu kilitelyin diyor ve ben konuyu kilitlemesem direk pm atıyo yok efendim niye konuyu kilitlemedin fısfıs....Yòneticilere işini öğretmeye çalışıyor.Dalaşmak istiyo ama yönetici oldugunuz için dalaşmaya hakkımız yok." :oke: " ifadesini atarak mevzuyu uzatmak istemedim .Mesut zaten garip...Hem forumun arkasndan düşmanca konuşup hırsızlıkla şuçluyor yıllardr...Hem de geliyo şikayet ediyo yok efendim paylaşm yapıyor..Garip bi tip amacını çözemedim.

Bak geçenler de bende kendi kendime acaba forumu bıraksam mı diye düşündm.Ama sonra dedim bunun gibilerle çok uğraştm bunlar için fevli kararlar vermeye gerek yok dedim ve mücadele etmeye devam ediyorum .Bence sende ani kararlar verme bu Mesut dedigim gibi degişik biraz boşver işte .Ben seni anlıyorum bazen benim de kendini bilmez üyelere cevap veremedigim için kendime yediremiyorum .Ama bu iş böyle dayanacaz yani yönetime bölmelerine müsade etmeyecez

anılbaran

anılbaran

Üye
Ayrıca merak etme mod olup sadece takılmayan sen yoksun beni de üyeler hiç takmıyor.Yaptıgm işlemlere saygı duyulmuyor.Buna ben kendimce yaşımın küçük olmasına baglıyorum.Yani mod olarak normalde üyelere söz geçirmemiz lazm ama onlar beni takmıyor böyle olunca yöneticiilik sözde gibi geliyor .Beni takan sadece sizlersiniz yani yönetim fikirlerime saygı duyuyor sadece.Zaten hala bu yüzden buradaym en azından yönetimin beni anladıgını ve beni adam yerine koyduduğunu düşünerek güçlü kalıyorum.

KayraBey

KayraBey

Üye
Usta siz amma dertliymişsiniz...

anılbaran

anılbaran

Üye
Dert falan yok abi , sadece olan biten bu

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
Takmayın şu şerefsizi artık yaa bi cacık olmaz ondan adminler banlayın şu üyeyi artık yeter bu kadar modlar arasında huzursuzluk çıkarması gerçekten herifin niyeti belli kaç sefer banladınız kaçç sefer uyardınız hala aynı

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Arkadaşlar ne için banlayalım ? sebep ve gerekçemiz nedir lütfen beyler duruma subjektif bakmayın ! olayı kişileştirmeyin.
Mesut zamanında yaptıklarına karşılık uyarıldı uzaklaştırıldı, adamla bire bir ben muhattab oldum ve benimle husumeti vardı, ancak şuanda siteyi karalama, konuları batıramak, lekelemek, kışkırtma gibi davranışları söz konusu değilken neden banlayayım ? uygulamada cep team yazdığı içinmi ?

Adam bir çok konuda yardımcı oluyor ve sidedeki düzensiz benzer konuları şikayet ederek faydalı olmaya çalışıyor.

Mesut aktaş'a verilen değer nedir ? değerli olan burda olurdu ! burda değilse sadece üyedir.

Uygulamada cep team yazdığı için, veya bunu düzelttiği için ceza veremeyiz, bir üyenin ceza alması için illaki küfür etmesi gerekmez, alenen reklam yapması söz konusu olsaydı ceza kaçınılmazdı hatta süresiz ban da verebilirdim zira daha öncesi uyarmış ve bu konu hakkında konuşmuştum kendisi ile ancak uzun süredir bu tarz davranışları olmadı, konulara müdahale edilmedi ve gereksiz yorum ve konulara girmedi.

Şimdi olmadık yere birine ceza vermek, tüm tepkiyi ve yaşanılan sorunları aleyhimize döndürecektir.

Konuyu şimdlik pasifleştriyorum.
Ozan konuya gerekli açıklamayı yapacaktır arkadaşlar.

Ozan

Ozan

Admin
Konuyla ilgili üst yönetimde konusacagiz arkadaslar ancak Mesut Aktaş ın reklam yapmaya calistigi da ortada.

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt