Replika Galaxy S5 Kullanıcı Yorumu ve İnceleme

Sponsorlu Bağlantılar

reoksit

reoksit

Üye
bulamıyorum nereden bulaştım bu telefona ne konumu buluyor ekran kilitlendiğinde erhangi bir dokunuşta açılp bir şeyler yapıyor lütfen yardım yoksa bu telefonu çöpe atacağım telofon çin malı s5 gt 19600 ana bant sürümü 19600 xxuamde yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler

hasankaratas1

hasankaratas1

Üye
arkadaşlar kılıf ile kullanıyorsanız deji mucize bataryayı deneyin.
batarya orjinali gibi replika bataryasından biraz kalın. bu nedenle kapak kapanmıyor. kapansada zorla kapanıyor.

ama cüzdan kılıf ile arka kapaksız kullanılabiliyor.
3g her zaman açık olmamak koşulu ile (sadece ihtiyaç anlarında açıp nette gezinmek) 2 günü zorluyor batarya.

Normalde Bataryaları 2800 mah veya 3200 Miliamper olur ama Yurtdışından 7000 Miliamperlik bataryalarım geliyor Replika Note3 ve S5'lerimiz için. Dolayısı ile 1 tanede Arka Kapağı ile beraber. Büyük ihtimal Batarya Problemi artık kalmayacak ve istediğim Performansı alabilirsem, Size Buradan duyururum Bataryanın Gidiş Süresini

Unutmadan isteyen olur ise Telefonumdan Ulaşabilir.

Hasan
0506 854 52 43

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Ben bi kız arkadaşta gördüm sürekli s5 alacam diyordu bigün elinde gördüm canlı s5 görmediğim halde elime almamla geri uzattım pixel pixel ekranı vardı. 1 hafta sonra gördüğümde ekranı kırılmıştı. Bahsettiğin şarj sorunu da vardı

alperen262014

alperen262014

Üye
Arkadaşlar akliniza hiç gelmiyormu avrupa jelatini veya kirilmaz cam kaplattirmak ?

reoksit

reoksit

Üye
sakın replika telefon almayın hayal kırıklığına uğrarsınız bunların iyisi hiç yok kandırıyorlar çöpe atacak paranız varsa alın nasıl olsa 3 veya 5 gün sonra beğenmeyip çöpe atacaksınız orjinalle uzaktan yakından alakası yok

aaaser

Üye
Bende kullaniyorum telefon fiyatina gore cope atilacak tipten degil.eksikleri var yok degil
1-sarj batarya degeri cok dusuk 1200 miliamper
2-cok cabuk isiniyor buna bagli olarak kasma yapabiliyor
3-ram degerleri 3 cesit hepsini program ile inceledim bendeki 1860 yaziyor ama 1gb
4- gesture ayarlarda degil menude kendi zaten program oldugu icin menuye koymus adamlar
İYİ yanlarina gelince
1- gorunus ayni
2- ozellik ayni
3-programlar hepsi calisiyor parmak izi okuycu yuz tanima gibi programlar mevcut ama butun parmaklarla ayni yuz tanima baskasinin yuzunde denemedim ama oda face dir
4- oyunlarda kasma yapmiyor
5- gercekten cok hizli tabiki butun elektironik cihazlarda oldugu gibi hafizaya bagli
6- gercegi ile birebir sensorleri ayni
7- ekran netligi ayni fark yok tabiki benim kulandigim cihaz icin soyluyorum
8- fiyati bir motisiklet parasi kadar fark var
Gelelim bana ace kullanmaktan cok iyidir
Ha bide konuyu acan arkadas sanki cihaz kullanicisi degilde reklamcisi son paragraflarina dikkat edin birde hasan beyi taniyormus gibi elestirmesine
sakın replika telefon almayın hayal kırıklığına uğrarsınız bunların iyisi hiç yok kandırıyorlar çöpe atacak paranız varsa alın nasıl olsa 3 veya 5 gün sonra beğenmeyip çöpe atacaksınız orjinalle uzaktan yakından alakası yok
Guzel kardesim forumlar biseyleri kotulemek icin degil insanlara bilgilerinle faydali olabilmek icin paylasim ( bilgi) yapilan yerlerdir

reoksit

reoksit

Üye
Benim kimseyi kötülemek gibi bir amacım yok gerçek elimde vede kullanıyorum tercih tabi ki onların elimdeki telefon replika s5 yani çin malı s5 konumu şu ana kadar bulamadı wifide çok zayıf parmak izi simge var çalışmıyor kilit ekranı kapalı iken açılıyor vede durmadan rehbere girip bir yerleri ariyor böyle bir telegona nasıl iyi diyebilirim vebal altına girmiş olurum sayin arkadaşım bunların çözümü nü söyleyebilirmisin banaMademki bu konularda bilginiz var bizleride bigilendirirseniz sevinirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürleraaaser arkadaşıma teşekkürler yardımcı olduğu için

abi1453

Üye
burası yerimi tam bilmiyorum ama bende replika s5 var fabrika ayarlarına geri döndürdüm ve döndürdükten sonra durup dururken hat üzerinden internete bağlanınca 0,33 iki kere kontör yiyor (0,66 )bedava internetim olmasına rağmen müşteri hizmetlerinden çözemedik neden kontör gittiğini acaba bu konuyla ilgili bilgii olan var mı bir yardımcı olabilirmisiniz

aaaser

Üye
Benim kimseyi kötülemek gibi bir amacım yok gerçek elimde vede kullanıyorum tercih tabi ki onların elimdeki telefon replika s5 yani çin malı s5 konumu şu ana kadar bulamadı wifide çok zayıf parmak izi simge var çalışmıyor kilit ekranı kapalı iken açılıyor vede durmadan rehbere girip bir yerleri ariyor böyle bir telegona nasıl iyi diyebilirim vebal altına girmiş olurum sayin arkadaşım bunların çözümü nü söyleyebilirmisin banaMademki bu konularda bilginiz var bizleride bigilendirirseniz sevinirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürleraaaser arkadaşıma teşekkürler yardımcı olduğu için
Guzel insan ben cok iyi bildigimi idda etmedim sadece kendim kullandigim icin iyi ve kotu yanlarini soyledim .Sorun olan seylerin cozebildiklerimi yazdim
Konumu mobil veri uzerinden buluyor ayarlarina bakiniz.
Wifi calistigim yerdeki telefonlardan farki yok misal lumia 820 ile ayni hizda video izleyebiliyoruz
Parmak izi okuycu simgeden acilip kapaniyor ilk once kilit ekran ayarlarinda yedek sifre girerek aktif etmeniz lazim
Ekranin kendi kendine acilmasi GESTURE denen bir program var direk menude ayarlarda degil orada aramayiniz o programdaki isaretlerin hepsini kaldirin yoksa ekran acilir programdaki kisileri arar.
Gesture orjinal s5 de ayni rahatsizligi veriyor. cunku programin ozelligi o sekil kulanim

Son düzenleme:
reoksit

reoksit

Üye
yardımcı olduğunuz için çok teşekkürler

yasin3815

Üye
Beyler bende replika s5 mtk 6572 var ama mesela clash of clansi 2. Defa actiginda tam acilcakken ana menuye gidiyo telefonu yeniden baslatmadan duzelmio yardim edebilirmisiniz
Beyler bi yardim etseniz soruma

Üst Alt