Bende kullaniyorum telefon fiyatina gore cope atilacak tipten degil.eksikleri var yok degil
1-sarj batarya degeri cok dusuk 1200 miliamper
2-cok cabuk isiniyor buna bagli olarak kasma yapabiliyor
3-ram degerleri 3 cesit hepsini program ile inceledim bendeki 1860 yaziyor ama 1gb
4- gesture ayarlarda degil menude kendi zaten program oldugu icin menuye koymus adamlar
İYİ yanlarina gelince
1- gorunus ayni
2- ozellik ayni
3-programlar hepsi calisiyor parmak izi okuycu yuz tanima gibi programlar mevcut ama butun parmaklarla ayni yuz tanima baskasinin yuzunde denemedim ama oda face dir
4- oyunlarda kasma yapmiyor
5- gercekten cok hizli tabiki butun elektironik cihazlarda oldugu gibi hafizaya bagli
6- gercegi ile birebir sensorleri ayni
7- ekran netligi ayni fark yok tabiki benim kulandigim cihaz icin soyluyorum
8- fiyati bir motisiklet parasi kadar fark var
Gelelim bana ace kullanmaktan cok iyidir
Ha bide konuyu acan arkadas sanki cihaz kullanicisi degilde reklamcisi son paragraflarina dikkat edin birde hasan beyi taniyormus gibi elestirmesine
sakın replika telefon almayın hayal kırıklığına uğrarsınız bunların iyisi hiç yok kandırıyorlar çöpe atacak paranız varsa alın nasıl olsa 3 veya 5 gün sonra beğenmeyip çöpe atacaksınız orjinalle uzaktan yakından alakası yok
Guzel kardesim forumlar biseyleri kotulemek icin degil insanlara bilgilerinle faydali olabilmek icin paylasim ( bilgi) yapilan yerlerdir