• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

REKLAM MÜZİKLERİ 2010 privacy turkcell ntvspor(nba) vb...

Sponsorlu Bağlantılar

dcvoltage

Üye
inanırmısın bende o parçayı deli gibi arıyorum youtubeye baktım onlarca videosu var lonovanın bi tek o parça yok deli olucam bir yardım eli uzatan yokmu

bergama29

Üye
hocam bulamadınızmı idapad in şarkısını yaf hiç biyerda yok bu şarkı

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
aynen bir o reklam yok :s

biraz beklememiz gerekecek sanırım

guti889

Üye
Renault Fluence reklam müziğini bulabilirsen cok sevinirim kardeşim

cemee61

cemee61

Üye
paylasim icin tesekkurler. bu arada sucu cocugu ozlemisiz:)

--------------- Ekleme ---------------

bu arada aradiginiz lenovo muzigi bu mu? :

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
evet olabilir benziyor reklamı unuttum ben :ehe

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
arayan arkadaş vardı umarım görür o :)

cemee61

cemee61

Üye
valla cok zor olmadi bunu bulmak denk geldi heralde:) reklami buldum mp3 yaptim hemen basitce. ins gorurler yada ilk sayfaya ekle kardesim istersen linki. yardimci oabildysem ne mutlu:oke:

hizvolkan

Üye
Merhaba arkadaşlar ntvspor un La Liga maç yayını reklamlarında kullandığı müziği arıyorum videom yok ekleyemiyorum kusura bakmayın paylaşan arkadaşa şimdiden sonsuz teşekkürler...
NOT : Rumba de Barcelona şarkısı değil reklamda jose morinjo nun mimikleri falan var sanırım görmüşsünüzdür.

Jose Moruinho hiç İspanya'da çalışmadı diye biliyorum ama onun mimiklerinin olduğu lig İtalyan Ligi Serie A reklamı var. "Tarantella" isimli şarkı çok benziyor. Bu da linki:

Ayrıca NBA NTVSPOR'da Reklam Müziğini bulan-bilen var mı? Mysteeq demeyin bana sakın :D:box

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
valla cok zor olmadi bunu bulmak denk geldi heralde:) reklami buldum mp3 yaptim hemen basitce. ins gorurler yada ilk sayfaya ekle kardesim istersen linki. yardimci oabildysem ne mutlu:oke:

çok sağolasın kardeşim :)

Jose Moruinho hiç İspanya'da çalışmadı diye biliyorum ama onun mimiklerinin olduğu lig İtalyan Ligi Serie A reklamı var. "Tarantella" isimli şarkı çok benziyor. Bu da linki:

Ayrıca NBA NTVSPOR'da Reklam Müziğini bulan-bilen var mı? Mysteeq demeyin bana sakın :D:box

teşekkürler:)

bence o :d:

bergama29

Üye
hocam ilginize teşekkür ederim ama bu şarkı değil yüz sülieti yapıyolar laptoplardan reklamın sonunda bu şarkı değil

Yağmur

Üye
teşekkürler...

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
biz teşekkür ederiz bulacaz inşallah :ehe

hizvolkan

Üye
Aradığım NBA NTVSPOR'da reklam müziği aşağıdaki linktedir,reklam videosundan aldım ama yalın hali lazım,2 aydır arıyorum,en sonunda Ntvspor'a gitcem o olcak :aha:
NBA NTVSPOR'da:
Benden de haltie adlı kullanıcıya ek yaparak, burdan listede olmayan bazı reklam müziklerini ekleyeceğim.
-Bundesliga Tanıtım Müziği:
-Doritos-TYTZ Adriana Lima:
-Doritos Reklamı-Toop Toop ( Müzikli Cips Paketleri )

-Eti Sticks Reklam Müziği (Adam,yağmurda kadının taksiye binmesine izin veren reklam ) :P:

-Nestle Crunch-Orjinal parça:
-Pegueot 206 reklam müziği:

ÖLÜ LİNKLER DÜZELTİLMİŞTİR.

bergama29

Üye
inşallah buluruz şarkıyı ya

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Aradığım NBA NTVSPOR'da reklam müziği aşağıdaki linktedir,reklam videosundan aldım ama yalın hali lazım,2 aydır arıyorum,en sonunda Ntvspor'a gitcem o olcak :aha:
NBA NTVSPOR'da:
Benden de haltie adlı kullanıcıya ek yaparak, burdan listede olmayan bazı reklam müziklerini ekleyeceğim.
-Bundesliga Tanıtım Müziği:
-Doritos-TYTZ Adriana Lima:
-Doritos Reklamı-Toop Toop ( Müzikli Cips Paketleri )

-Eti Sticks Reklam Müziği (Adam,yağmurda kadının taksiye binmesine izin veren reklam ) :P:

-Nestle Crunch-Orjinal parça:
-Pegueot 206 reklam müziği:

ÖLÜ LİNKLER DÜZELTİLMİŞTİR.

ilk sayfaya eklenmiştir sağolasın kardeşim :)

cemee61

cemee61

Üye
iyice arastirdimda cidden yok oyle bir reklam:hmmm gorursem eklerim hemen

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
bende çok baktım ama yakalıcam onu :ehe

Üst Alt