• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

REKLAM MÜZİKLERİ 2010 privacy turkcell ntvspor(nba) vb...

Sponsorlu Bağlantılar

bergama29

Üye
arkadaşlar bir arkadaş lenovo ideapad için demişki bu şarkının sözlerini googleye yazdım ama çıkmadı galiba bu şarkı bu reklam için yapıldı demiş inşallah öle deyildir

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
gördüm zannetmem öyle olsun sadece biraz bekliyecez

bergama29

Üye
hocam ben yeni üye olduğumdan o arkadaşa msj atamıyorum acaba benim yerime msj atıp şrkının sözlerini öğrenebilirmisnizin zahmet olmazsa

moreno

Üye
Merhaba,

Şu sıralar sıklıkla gösterilen tween reklamının müziğinin ismini bilen varsa ve paylaşırsasevinirim. Saygılarımla

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
video , internet sitesi falan varsa iyi olur bahsettiğin reklam hangisi bilmiyorum

bergama29

Üye
Hocam cevap alabildinizmi arkadaştan

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
maalesef

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
bu arada az önce ideapad reklamı yine çıktı zannetmem o reklam için hazırlanmış bir şarkı olsun

bergama29

Üye
:megafon: LENOOOVOOOO İDEAAAPPAAADDDD REKLAAAMMM MÜZİĞİİİİ ARANIYOOOOORRRRRR:megafon:

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
:ehe bulunur bulunur :ehe

cemee61

cemee61

Üye
valla ben yine bi reklam muzigi buldum ama bilmiyorum o lenovo bu lenovomu:ehe
iki muzigikte ayni ancak ikincisinin basindan kestim biraz. (1.sini dinlediyseniz ikincisi arabaya gaz verme sesinin oldugu yerden basliyor. bu kismi cok gaz:ehe )

--------------- Ekleme ---------------

hocam ilginize teşekkür ederim ama bu şarkı değil yüz sülieti yapıyolar laptoplardan reklamın sonunda bu şarkı değil

gerci bu kismi simdi yine okudumda. benim reklamda en son kamerali gorusmede yuze efektler falan yapiyor. bu degil galiba ama olsun bunun muzigide guzel. tavsiye edilir:oke:

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler:ehe

emrahsancar2012

Üye
slm abi. herşeyi geri saran fluence reklamı var onun müziği, samsung u700 ün müziği bide citröen c4 ün hani bi robor oluyor bi araba sonra bidaha robot olup bariyerlerde kayıyor onun müziği bakalım bulunabilecekmi bu müzikler merak ediyorum. şimdidedn teşekkürler.

cemee61

cemee61

Üye
bisey degil haltie. uyuz oldum o reklama bulmak lazim:box

--------------- Ekleme ---------------

fluance reklami:

digerlerine bakmadim reklami bulup linkini gonderirsen haltie ya da ben yapariz:oke:

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
aynen arkadaşar video linki verirseniz iyi olur ben çok az tv izliyorum bilmiyorum genelde reklamları.ama video olursa yardımcı oluruz aynı firmanın bir çok reklamı oluyor çünkü ayırd etmek zor.

cemee çok sağol kardeşim bu müziğide ön sayfaya koyuyorum gerçek isim ne?

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
ekledim cemee:oke:

ayrıca ilk sayfada fluance reklam müziği vardı eklenti olarak en altta.

cemee61

cemee61

Üye
arkadaslar cok sanssiz haltie kardesim bende ole aman aman tv izlemiyorum:) gercek isim altan bu arada ilk sayfada tesekkur etmissin bende sana cok tesekkur ederim, tas attimda kolummu yoruldu (biraz mausum eskidi gerci ama...:ehe neyse bu seferlik bi sey demiyorum). saka bir yana elimden geldigince vakit oldukca yardim ederim:oke:
cidden ilk sayfada varmis yukarida sorulunca alima gelmedi hic ilk sayfada olup olmayacagi:ah

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
sağolasın altan düşünmen yeterli:)

emirefe_10

emirefe_10

Üye
starda yayinlanan starlife reklam muzigini bulabilirmisiniz

haltie

haltie

Üye