• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

REKLAM MÜZİKLERİ 2010 privacy turkcell ntvspor(nba) vb...

Sponsorlu Bağlantılar

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi

dediğin bu reklamsa eğer sadece reklam böyle bir şarkı yok :( reklam için yapılmış 2 3 notalık bir şey.istersen reklamı mp3e çevirip ekleyebilirim.

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
ben teşekkür ederim mert:)

bourock007

Üye
Merhaba arkadaşlar ntvspor un La Liga maç yayını reklamlarında kullandığı müziği arıyorum videom yok ekleyemiyorum kusura bakmayın paylaşan arkadaşa şimdiden sonsuz teşekkürler...
NOT : Rumba de Barcelona şarkısı değil reklamda jose morinjo nun mimikleri falan var sanırım görmüşsünüzdür.

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
görmedim :ehe ama bakarım ntvsporda inşallah çıkar :)

quanon

Üye
Merhaba, İş Bankasının en son reklam müziğini bulmamız mümkün mü acaba? kurumsal olan reklam. şimdiden teşekkürler.

'Davut

'Davut

Üye
Çok Güzel olmuş 2-3 'ünü indirdim...
Teşekkürler Emeğine Sağlık..
Bende Bir tane İstiyorum Ntvspor Arjantin Maçlarının saatini çevirdiği kısa görüntüler var ordaki Müziği İstiyorum adınıda versen ben bulurum inşallah biliyorsundur...:)

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler Davut :oke:

Arkadaşlar video link gibi bir şey olursa çok iyi olur tv takip edemiyorum daha doğrusu bakmıyorum desem yeridir video falan link kendi sitesinde vardır işbankın reklam mesela bul o reklamı at öyle daha rahat bulunur:)

'Davut

'Davut

Üye
Bir araştirim dedim buldum boca taraftarıymış...:ehe
Müthişmiş...

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
:ehe maradona söylüyor bir tane o müthiş bir şey davut

'Davut

'Davut

Üye
Marodona'da Müthiş diyordur şimdi...:d:

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi

maradona söylüyor maxicepte paylaştım şarkıyı

müthiş söylüyor :)

bergama29

Üye
hocam 15 gündür Lenovo-Ideapad reklamında calan şarkıyı arıyorum ama bulamıyorum hani tablet bilgisayarlarla yerde yüz ifadesi çiziolar bulursanız sevinirim saygılarımla

--------------- Ekleme ---------------

hocam Lenovo-Ideapad reklamında çıkan şarkıyı bulursanız çok sevinicem

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
tamam kardeşim bakıcam biliyorum o reklamı

bergama29

Üye
çok teşekkür edrim hocam dört gözle bekliyorum

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
reklamın videosunu bile bulamadım :s ondan hariç 50 reklam videosu var :ehe

ama muhakkak vardır bir yerde .inşallah :)

bergama29

Üye
düşünmeniz yeter hocam yinede bulmanızı beklicem saygılarımla

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
inşallah kardeşim buluruz ya bende gördüm o reklamı biliyorum :s

bergama29

Üye
hocama bu bilgisayarı kullanan arkadaşlarımız varsa sitede bi danışabilirmisiniz belki onlar biliyordur saatlerdir araştırıyorum bulamadm şarkıyı ya

Üst Alt