• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

REKLAM MÜZİKLERİ 2010 privacy turkcell ntvspor(nba) vb...

Sponsorlu Bağlantılar

ilkertaner

ilkertaner

Üye
hepsini indirdim.süper paylaşım

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
sağolasın:)

quanon

Üye
arkadaşlar merhaba. iş bankasının en son reklamının müziğini arıyorum. videonun linkini yazıyorum 35. saniyeden sonra çalan müzik. şimdiden teşekkürler

Catastrophetmd

Catastrophetmd

Üye
lenovonun resmi sitesindede öle bi reklam bulamadım yaf

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
evet sitedede yok maalesef

bendemin

Üye
tşkkrlr

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
ben teşekkür ederim.:)

cemee61

cemee61

Üye
arkadaşlar merhaba. iş bankasının en son reklamının müziğini arıyorum. videonun linkini yazıyorum 35. saniyeden sonra çalan müzik. şimdiden teşekkürler

izledim reklami 35. saniyeden sonra alirsak 40. saniyede tekrar konusmalar oluyor. ya 5 sn lik bir ses olacak yada devaminda konusma olacak secim senin...

bu da starlife:

--------------- Ekleme ---------------

bu arada unutmadan o lenovo reklamini televizyonda gordum. yanlis hatirlamiyorsam kanal d ana haberden onceki reklamlarda veriliyor o (sureklimi bilmiyorum) tv kartim yok benim. tv karti olan yada bi sekilde kaydetme imkani olan bir arkadas kadederse reklami zil sesine ceviririz...

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
benim lenovadan umudum kalmadı :s

Catastrophetmd

Catastrophetmd

Üye
galiba gitti güzelim reklam yaf

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
aynen farkedilmedi:s

aug

Üye
beyler boşuna aramayın nba reklam müzini çünkü öyle bi müzik yok :D ben çok araştırdım reklam için yapılan bi remix miss teeg tarafından ntvspora sordum onlarda bilmiyorlar

Chuck Bartowski

Üye
Ntv Spor da dönen bir şarkı var tahminim ingiliz bir rock grubu. Geçen haftalarda unutulmaz golcülerin gollerini teaser halinde hazırlamışlar onun arkasında vardı. Şimdi de Barça - Real görüntüleriyle başlayıp inter - milan la devam edip Valencia - Getafe maçıyla biten bir teaser da kullanmışlar bilen varsa söyleyebilir mi ? Şimdiden teşekkürler. (Teaser deniyordu sanırım o tür videolara yanlış kullandıysam kusura bakmayın).

netpolice

Üye
çok tşk ederim

jeki01

jeki01

Üye
selam çok güzel paylaşım.

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
sizde sağolun arkadaşlar

JimmyJibRhyme

Üye
ya bilmiyorum hiç farkettiniz mi ama
Ntvsporda Falan Nba maçlarının aralarında basketbolcuların söyledikleri laflardan bi 2 şarkı yapmışlar çok bomba onlara ulaşma şansımız var mı yardım plz ?

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
bilen arkadaşlar yardımcı olursa çpk iyi olur ayrıca mp3 istek bölümüne konu açarsan daha çok bilen çıkacaktır

korayileri

Üye
arkadaslar ntvsporda nba konusmalarından muzik yapmıslar konusmaların arkasına melodi koyarak onu arıyom yardım please

Üst Alt