hus.277
Üye
Şahin kardeşim gerçekten sağol . En azından hemen cevap veryor ve dertlerimize çare olmaya çalışıyorsun sağol.Ama şu etkin aktarmalar a bi çare bul . Gerçekten uyuz oldum.Avea hat kullanıyorum ve sebekeden de aktarmalar iptal olmuyor. nolur bu konuyu hallet .Ayrıca sarj olayı süper 26 saat oldu hala yüzde 56 pil durumu Teşekkürler
tercihlerde şahin seçeneği mevcut
@şahin asıl ben teşekkür ederim eğer şarj daha uzun gidiyor diyorsan şimdi baştan indirip denicem
dostum birşey daha farkettim uzun süredir kullandığım calculator widget ı bu sürümde nedense kurulmadı hep yarısında hata veriyor neyse şu yeni yüklediğini bi daha yükleyim bakalım nolmuş belki ben flaşlarken bi hata olmuştur
----------Eklendi @ 19:00:11 ---------- Yazıldı @ 18:55:55 ----------
o tamamiyle bizim operatörlerle alakalı sen hiç o uyarıyı yazmayan bi telefon yada bi sürüm kullandıysan bizede söyle bi bakalım nasıl olmuş çünkü ben değil symbian java tabanlı telefonlarda bile o uyarıyı alıyorum telefon kapalıyken bizi kimin aradığını mesajla iletmeleri için o uyarı operatörler tarafından ekleniyor diye biliyorum
7.zipi nerden indirebilirim bi link verirmisinniz
----------Eklendi @ 21:14:15 ---------- Yazıldı @ 21:12:11 ----------/QUOTE]
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
7.zipi nerden indirebilirim bi link verirmisinniz
----------Eklendi @ 21:14:15 ---------- Yazıldı @ 21:12:11 ----------/QUOTE]
Allah Allah ilk sayfadakini indirmedinizmi başka bi yerde dahamı mevcut ben on dakka önce indirdim tercihlerde hala şahin yazıyor üstelik format attım kurmadan
o sorunu bu yamayla halledebilirsin
7.zip bulursunuz google ile arayin ama zip dosyasini winrar ile cikartmiyomu?
----------Eklendi @ 22:46:39 ---------- Yazıldı @ 22:45:15 ----------
teşekkür ederim. 1.4 versiyonunun rofs2 dosyası ile değiştirerek flaşladım şimdilik bir sorun yok. Üstelik hesap makinesi widget'ı da kuruldu daha çok mutlu oldum.
tama sana cevap yaziyodum sen yazdin..sana zahmet su widgeti bana bi verirmisin? ben hic kullanmadim onu direk icine ekliyim cfw ye..
bu arada geri donup bilgilendirdigin icinde ayriyetten tesekkurler
----------Eklendi @ 22:49:04 ---------- Yazıldı @ 22:46:39 ----------
bir dahaki sefere ben o sahini kullanirsam ne olayim..tovbe..
ЯReiS;4429613' Alıntı:7.zip bulursunuz google ile arayin ama zip dosyasini winrar ile cikartmiyomu?
----------Eklendi @ 22:46:39 ---------- Yazıldı @ 22:45:15 ----------
tama sana cevap yaziyodum sen yazdin..sana zahmet su widgeti bana bi verirmisin? ben hic kullanmadim onu direk icine ekliyim cfw ye..
bu arada geri donup bilgilendirdigin icinde ayriyetten tesekkurler
----------Eklendi @ 22:49:04 ---------- Yazıldı @ 22:46:39 ----------
bir dahaki sefere ben o sahini kullanirsam ne olayim..tovbe..
. Yaaa makinen bile "okadar uğraştın bari bi adın olsun" diye seni yanlış yönlendiriyor.
Hesap makinesi için link:
http://www.maxicep.com/symbian-3-wi...widget-v1-01-0-symbian-3-unsigned-539522.html
Tekrar bu kadar uğraştığın için teşekkür ederim dostum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?