Kardesim ne diyim bence bi oncekine nazaran daha guzel olmus daha sade ve kararli cunku daha az eklenti var..ne kadar az eklenti o kadar stabillik ve hatasizlik..cunki guzel bir sey yapmak istiyorsun mod ekliyorsun tamam o oluyo ama o modun bir yan etkisi mutka oluyo baska bi seyi bozuyo..kisaca kurtulus cok dogru yapmis az ve oz iyi bir is cikarmis..tebrik ederim kendisini..
ben simdi bi tane yaptim ama paylasmayi dusunmemistim isin gercegi..cunki cok sade orjinal her sey sadece ayarlari modlari yaptim birde hart formattan sonra her seyin geri gelmesi icin bi kac ufak ayar yaptimm.evet artik hard formattan sonra butun her sey (ekledigim programlar ,resimler,widgetler,ayarlar,modlar) geri gelecek ben bunu icin ugrasiyodum oldu denedim..birde milleti cok yordum surekli flash flash onun icin artik yeter biraz ara sart..illaki eksiklikler oldu yanlislar oldu ama malum hata insanlar icin bilerek isteyerek hata olmaz..olursa ona hata denemez zaten..eger isteyen olursa onuda eklerim bir alternatif olarak..orda bu soylediginiz hatalari gidermeye calistim valla gozumer carpan bi sey yok ben o beyaz saati denemedim..siayhi kullaniyorum..herkese saygilar ve tesekkurler..
bu gun boyu onla ugrastim..widgetler calismadi N8 de..yazi fontunu kullandim kurdum cok siritti buyuk oldu..muziklerini aldim su an o yuklu alarm sesi felan guzelmis..en cok istedigim galeri widgetiydi ama olmadi malesef..insallah zamanla olur.
Açık söylemeliyim ki,ençok memnun kaldığım cfw senin yaptıkların,yeni yaptığını yüklemeyi isterim ama şuan kullandığım da bana şuanakadar bir sorun çıkarmadı gerçi.Herşey için çok sağol,baya uğraştın bizler için
Şahin hocam ne zaman paylaşıyon yeni cfw yi bugün kurtuluşun belleyi yükledim ama pek sevmedim. menüyü kaydırırken takılmalar oluyo. birde şahin hocam küçük rehber ikonlarını kurtuluş eklemiş sen onu ekleyemedinmi ? Yeni belleyi bugün yarın paylaşacaksan bekleyeyim yoksa senin 1.7.1 e dönecem kurtuluş sarmadı forever reis
Birde dostum belki sen bilirsin şu kurtuluşun cfw'sini yüklediğimden beri telefonu kapalı iken bilgisayara bağlayınca E hafızası gözükmüyor sadece F'yi görebiliyorum haliyle E'yi biçimlendiremiyorum. Bununla ilgili bir çözümün varsa söylersen sevinirim.
resimleri ekledim arkadaslar butun widgetler bunlar birde takvim icin olan var o 17 de vardi zaten gene Z icinden kurabilirisiniz..Beyaz saatide Z icindeki gerekliler klasorunde bulabilirsiniz..Gene ayni ozellikler hemen hemen burda sadece sizlerin soyledigi o hatalari giderdim bu sefer orjinal her sey fazla mod eklememeye gayret ettim ayarlari dosyalardan yapmaya calistim..hard formattan sonra ilk kurdugunuz gorunume geri donersiniz..butun resimler programlar kalir..GFV (gizli foto video) gene var..sadece tema yolunu degistirdim E\temaEfekti klasoru icine effects i atin telefonu kapa/ac tamamdir..simdilik bu kadar isteyen indirip kullanabilir cok ozel bir sey yok..sadece hata duzeltmeleri icindir..herkes hakkini helal etsin bu arada yanlislarla bir cogunuzu uzdum kizdirdim..kusura klamasinlar..linkleri yarin eklicem simdi sadece droupbox a koycam indirebilirsiniz..kolay gelsin iyi aksamlar..