Tamam kardesim ekledim..simdi ekteki dosyayi indir rofs2 dir..diger dosyalari ilk sayfadan indir ama karistirma sakin sadece bu rofs2 yi benim konudaki belle icin kullan..ilk sayfadan baska rofs2 indirmeyin..bir guzellik yaptim ekrani acinca ismini goruceksin..telefon dili arapca olmayacak sadece klavyede yazma dili var arapca harfler cikicak..kolay gelsin..
valla muratcim simdi baktim bendede oyle galeride gozukuyo ama videolarimda yok..bunun icin 200009fe.txt bu dosyanin duzenlenmesi lazim malesef o da Z diskte bi sey yapilmiyor..o dosyada en alta o yolun yazilmasi lazim yani E:\DCIM\100NOKIA yazarsak okucak onda..videolara gidicek..
ama su yeni cikana bakalim simdilik boyle kalsin..insallah bu tip sorunlarin hic biri olmicak..
valla muratcim simdi baktim bendede oyle galeride gozukuyo ama videolarimda yok..bunun icin 200009fe.txt bu dosyanin duzenlenmesi lazim malesef o da Z diskte bi sey yapilmiyor..o dosyada en alta o yolun yazilmasi lazim yani E:\DCIM\100NOKIA yazarsak okucak onda..videolara gidicek..
ama su yeni cikana bakalim simdilik boyle kalsin..insallah bu tip sorunlarin hic biri olmicak..
ya murat kusura bakma son bi kac gundur islerde bi yogunluk bir proje var ona calisiyorumda..ofis bayagi karisik eve gelincede bi tema isine girdim nerden girdiysem su da olsun bu da olsun derken bayagi buyudu is..2 tema yaptim bence guzel oldu yeni cfw ye eklicem..
isik derken menu isigi miydi? bende normal o ayarlardan bildirim isiklarini acin tamamdir.(konuyu hatirlamadan yazdim bi sey) kusura kalmayasin..tekrar yazarmisin soruyu lutfen..
bu arada dcim olayi cok karisik ve cozumunude bulamadim onada cok takildim..eklenen camera modundan oluyo..yeni bellede olmucak zaten pek kafama takmadim onun icin..ama ogrenelim diye az arastirdim bi sey yok dostum..yada ben bulamadim..
hatirladim senin isik isini ama inan bilmiyorum nasil oldugunu..dogrusu bakamadim ama soyle bi guzellik yapabilirim eger elinde guzel resim amblem vs varsa tema icin sana ozel bi tane yaparim..gs liydin galiba ben bi ornek vereyim bu bitmis hali degil olesine ornektir..
$ahin supersin bonkörlugun icin sagol canim kardesim. Teme super görunuyo. Dcim olayina takma fazla o kadar önemli diil. Isik olayini bende arastircm ama bu aralar pek vakit bulamiyorum. Fakat bigun mutlaka sarj isigini sari kirmizi yapicm elbet. Sen kendi islerini hallet kardesim bana sonra tema yaparsin. Tekrar tekrar sagol. Sen iyi bir dostsun kardesim
sahin hocam ara sıra arama yapmak istedigimde tuş takımı geçici bir süreligine çıkmıyor. Sebbebi ne olabilir.. Ben yükledigim bazı programlardan kaynaklandıgını düşünüyorum.. Bide böyle bir sıkıntısı olan başka arkadaşlar var mı? Yanlış anlaşılmasın bu problem 2-3 kere oldu.
recep belki tema efekti ile alakalida olabilir bende kullandigim tema efektinden dolayi tus takimi gecikmeli geliyo ama ilk acilista sonra normal..bunlari halledebiliriz sebebinde biliyorum ama simdi bir flash atmak bilmiyorum gerek varmi az kaldi su yenis bir gelsin hele bir bakalim..ben yeni cfw nin temasini bile hazirladim bekliyorum..
recep belki tema efekti ile alakalida olabilir bende kullandigim tema efektinden dolayi tus takimi gecikmeli geliyo ama ilk acilista sonra normal..bunlari halledebiliriz sebebinde biliyorum ama simdi bir flash atmak bilmiyorum gerek varmi az kaldi su yenis bir gelsin hele bir bakalim..ben yeni cfw nin temasini bile hazirladim bekliyorum..
bir sorum olacak bunu yükledikten sonra orjınalı cıktı ne yapacam bunu silmem mi gerekir silinmesi lazımsa nasıl silinir lütfen bana mesaj atar mısınız
hayir arkadasm silme fln yok. Sadece ayni sekilde flash yapcaksin. Tabi gelen belle 0609 olursa. Eger daha dusuk bi surum numarasyla yayinlanirsa downgrade yapman gerekir