arkadaslar..yapiyorum once hepsini yukledim kendi telefonuma bakiyorum..progralari ofis adobe ve digerleri..her sey normal sunumu hazirladim..upload hazirliyorum..
refurbish yapacaktiniz..ondan once option a basip o kirmizi renkli dosyayi sildikten sonra tabi..simdi siz scandinavia surumunu yukleyip sifirlayin..sonra belleyi yukleyin..
refurbish yapacaktiniz..ondan once option a basip o kirmizi renkli dosyayi sildikten sonra tabi..simdi siz scandinavia surumunu yukleyip sifirlayin..sonra belleyi yukleyin..
once refurbish yapmayi denedim kirmizi dosyalari sildim tabi ama hata verdi bn de ondab sonra update yaptim . scandinavia surumu nedir ve nerden bulurum ? tesekkurler
once refurbish yapmayi denedim kirmizi dosyalari sildim tabi ama hata verdi bn de ondab sonra update yaptim . scandinavia surumu nedir ve nerden bulurum ? tesekkurler
Z olusmazsa telefon acilmaz..Z var fakat siz goremiyorsunuz gormek icin x-plore yardimiyla (program icinden ayarlardan en usteteki 4 kutucugu isaretleyin tamam diyin) gerekli islemleri yapip Z yi gorebilrsiniz..4x4 derken onu anlamadim.?