ReisCFWv1.1 N8 Belle RM-596_111.030.0609 Türkçe

epts

Üye
reis hocam 404 var mı? Çatlak oluştuda

bu müzik çalar ekran koruyucuyu nasıl canlı tutarız

epts

Üye
Tepkiler: ЯReiS

ЯReiS

Üye
arkadaslar..yapiyorum once hepsini yukledim kendi telefonuma bakiyorum..progralari ofis adobe ve digerleri..her sey normal sunumu hazirladim..upload hazirliyorum..

refurbish mi yapıyoruz update software mi ? Teşekkürler

----------Eklendi @ 23:13:26 ---------- Yazıldı @ 23:08:19 ----------

tmm buldum update yapıyoruz teşekkürler tekrar

----------Eklendi @ 23:22:23 ---------- Yazıldı @ 23:13:26 ----------

flashladım telefon açılıyor ama kilit kodu ayarlanmadı kilit kodunu ayalayın diyor giriyorum 2 kere kilit kodunu kod hatası diyor ... bi yardım lütfen

ЯReiS

Üye

refurbish yapacaktiniz..ondan once option a basip o kirmizi renkli dosyayi sildikten sonra tabi..simdi siz scandinavia surumunu yukleyip sifirlayin..sonra belleyi yukleyin..

ЯReiS;4258605' Alıntı:

refurbish yapacaktiniz..ondan once option a basip o kirmizi renkli dosyayi sildikten sonra tabi..simdi siz scandinavia surumunu yukleyip sifirlayin..sonra belleyi yukleyin..

once refurbish yapmayi denedim kirmizi dosyalari sildim tabi ama hata verdi bn de ondab sonra update yaptim . scandinavia surumu nedir ve nerden bulurum ? tesekkurler

okdr

Üye
Reis bende yüklemeyi yaptım. Fakat bende Z oluşmadı. 4x4 menü meydana gelmedi.

ЯReiS

Üye
Reis bende yüklemeyi yaptım. Fakat bende Z oluşmadı. 4x4 menü meydana gelmedi.

Z olusmazsa telefon acilmaz..Z var fakat siz goremiyorsunuz gormek icin x-plore yardimiyla (program icinden ayarlardan en usteteki 4 kutucugu isaretleyin tamam diyin) gerekli islemleri yapip Z yi gorebilrsiniz..4x4 derken onu anlamadim.?