ЯReiS;4348806' Alıntı:
Konu 12-02-2012 tarihi itibariyle guncellenmistir..guncelleme sebepleri linkler ve resimler konu basina eklenmistir..batarya konusu hakkinda sunu soyleyim 2 gundur kullaniyorum telefonu hic birakmadim bu konu uzerinde caliyordum eskisinden daha iyi gibime geldi..ama kucuk bir eksi olcak rehber log ve mesajlari ilk acilista acilacak ve biraz bataryaya yuk olcak tabi ama kullanim rahatligi icin gerekliydi..cunku sizde farketmissinizdir rehberi acinca saniyeye yakin bir gecikme oluyodu..artik yok..restart olayida cok iyi oldu hic bi sorun yok..batmanyavuz kardesim sizin radyoya bakamadim inan acamadim radyoyu kulaklik bulamadim..kusura bakma artik deneyi yazarsan memnun olurum..ayrica sizin isteginiz uzerine hem cfw ye hemde ayri olarak wallpaperler eklendi..
Öncelikle çalışmalarınız için çook teşekkür etmeliyim, aklınıza, ellerinize, emeklerinize sağlık. Şimdi indiriyorum, telefon şarjda az sonra deneyeceğim sonrasında fikirlerimi de elbette kendi çapımda belirteceğim. Radyo hususuna gelince bu sizin cfw ile ilgili bir sıkıntı değil, hepsinde var muhtemelen Nokia'nın sorunu. Ben belki nedenini biliyorsunuzdur birşeyler yapabilirsiniz umudu ile söylemiştim, neticede sorun bile sayılmayacak kadar küçük birşey. Ciddiye alıp değerlendirmeniz bile beni fazlasıyla memnun etti. Duvar kağıtları içinde ayrıca teşekkürler, çalışmalarınızın devam etmesini cani gönülden isterim tabi kendinizi üzüp sıkıntıya sokmadan neticede kullandıklarımız zaten on numaralar. Hepsi için tekrar ayrı ayrı teşekkür ederim, iyi çalışmalar...
--
Şimdi farkettim link kaldırılmış, bende sildim indirdiğimi siz paylaşınca tekrar indiririm saygılar...