[REHBER] BELLE Tema Efektlerini Değiştirebilir, Yeni Efektler Deneyebilirsiniz [YENILENDI]

Sponsorlu Bağlantılar

rowel35

rowel35

Üye
tamam kardeşim...
ben yen uyandım gözümü burda açtım. bu pcye indireyim tekrardan dosyaları.
haber veririm 30 35 dakikaya.
daha güzelyalıya gidip maçı seyretcem yahu:D

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: rowel35 ve n000k
n000k

n000k

Üye
abi yeni link nerde?? :) valla bugün zor bekledim..

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
ilk mesajda n000k. Indirip kurabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
teşekkürler abi :) kurucam şimdi.. sis dosyalarınıda indireyimmi tekrar?

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
evet sis dosyalari da degisti. Ama her seferinde bir sis dosyasi kurabiliyorsun. Birini kurunca, kurulu olan siliniyor.

n000k

n000k

Üye
tamamdır abi.. şimdi tekrar sorayım bende anna turkey dosyalar var onlar üzerinden mi kurayım yoksa scandinavia dosyaları üzerindenmi? bu arada şarj sorunumda düzeldi :D

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Anna uzerinden kur. Sarj sorunu dedigim gibi eski kurulu programlardan dolayi oluyor. Sen temiz bir kurulum yaptigin icin sorun ortadan kalkti.

• Beğen
n000k

n000k

Üye
tamam o zaman abi 5 dk içinde inicek dosyalar.. onu bekliyorum..sonucu haber verce.. bu arada Allah razı olsun sayende effectli belle kulanıyoruz :D.. ve maalesef konuyu sabitleyen yok :(

rowel35

rowel35

Üye
hafızlar:D OLDU OLDU hemde canavar gibi oldu:D
çattır çattır çalışıyor şuan:D
yupiii:D

emeğine sağlık kardeşim.

şimdi gönül rahatlığıyla maçı seyretmeye gideceğim:)

haydi kalın sağlıcakla:)

• Beğen
n000k

n000k

Üye
abi bişey sorcam bu anna dosyalarıyla belle dosyalarını değiştririrken refurbish seçimini kaldırıyormuyuz dosyalar için hepsinde?

----------Eklendi @ 18:00:37 ---------- Yazıldı @ 17:54:49 ----------

tamam videoyu izliyorum :) .. kusura bakma hep soruyorum.. üzgünüm

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Eger programlarin kaybolmasin istiyorsan kaldir. Sadece Uda'da kalsin. sonra refurbishle degilde ustunde olan sanirin restore productti. Ona tikla.

----------Eklendi @ 18:02:09 ---------- Yazıldı @ 18:01:18 ----------

@rowel35,

Olduguna sevindim, guzel gunlerde kullan. Ozellikle 1. efekti tavsiye ederim.

n000k

n000k

Üye
ee ben şimdi refurbishe değilde diğerine bastım.. ama uda yıda değiştirdim.. sence olmuşmudur?

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Bakalim, olur herhalde :)

• Beğen
n000k

n000k

Üye
hehe tamam oldu.. yalnız effecti kurmadım.. sen zaten yüklemişsin belle dosyalarının içine :) diğerlerini kurmayı düşünmüyorum ;)

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Ustundeki efekt, 2. nin gelistirilmemis olani. Ben sana 1.yi kurmani kesin tavsiye ederim. Bir dene begenmezsen, yuklenmis programlardan kaldirirsin, yine ustundeki calisir.

----------Eklendi @ 18:21:18 ---------- Yazıldı @ 18:16:55 ----------

eger yuklersen telefonu kapatip acman gerekiyor.

n000k

n000k

Üye
Ustundeki efekt, 2. nin gelistirilmemis olani. Ben sana 1.yi kurmani kesin tavsiye ederim. Bir dene begenmezsen, yuklenmis programlardan kaldirirsin, yine ustundeki calisir.

----------Eklendi @ 18:21:18 ---------- Yazıldı @ 18:16:55 ----------

eger yuklersen telefonu kapatip acman gerekiyor.
zaten hiç efekt kurmadım şimdi ama 1. efekte sahip şuan tel.. sis i tele atıp kurayımmı?

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
efekt kurmadiysan, o 1. efekt degil. 1. efekti kur. sonra telefonu yeniden baslat.

n000k

n000k

Üye
tamam abi şimdi deniyorum..

firfir79

firfir79

Üye
merhaba flıghtAIR arkadasım mesaj yazmanı 4 gozle beklıyorum, fakat mesajım bu konu ıcınde degıl "symbıan belle nasıl yuklenır?dead flash nasıl atılır" bu konu ıcınde yardımcı olabılırsen cok sevınırım

Üst Alt