[REHBER] BELLE Tema Efektlerini Değiştirebilir, Yeni Efektler Deneyebilirsiniz [YENILENDI]

Sponsorlu Bağlantılar

rowel35

rowel35

Üye
üstad dosyalar ne alemde:D bu gece yüklemek istiyorum:) akşam Göztepemin maçını kafam rahat seyredeyim:)

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Yeni link. ilk mesajda da simdi guncelliyorum.

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Hadi ben de yatiyorum. Patlarsa yarin hallederiz :)

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
hadi bekliyorum.

rowel35

rowel35

Üye

yok yok yat üstad. yemek geldi. tıkanayım biraz. ondan sonra yapayım. sıkıntı olursa yazarım. sıkıntı olursa eski belle dosyalarım ile yeniden yükleme yaparım. sorun yok yani.
yat uyu dinlen. bak lazımsın sen bize:)

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Hadi yattim o zaman iyi geceler :) Yukledikten sonra, yeni efekt yuklediginde telefonu kapatip acmak gerek atlama sakin.

rowel35

rowel35

Üye
Hadi yattim o zaman iyi geceler :) Yukledikten sonra, yeni efekt yuklediginde telefonu kapatip acmak gerek atlama sakin.

tamamdır üstad:)
hadi iyi uykular:)

----------Eklendi @ 02:37:29 ---------- Yazıldı @ 01:41:44 ----------

başladım şuan:) ve program succed... yazdı:)

----------Eklendi @ 02:37:46 ---------- Yazıldı @ 02:37:29 ----------

Asic CMT: Programming data sent: 90%
Programming complete
WARNING: Asic CMT: NAND status reported bad blocks
Asic CMT: programming succeeded

----------Eklendi @ 02:43:55 ---------- Yazıldı @ 02:37:46 ----------

Flashing finalization failed. Do you like to retry the finalizing?

HRESULT 0x8421001c (-2078212068)

Firmware: Cannot verify communication to phone after flashing. Make sure that phone booted up correctly and retry.

bu hatayı verdi ancak telefon açıldı. sorunsuz bi şekilde şimdi kurcalamaya başlıyorum.

----------Eklendi @ 02:50:56 ---------- Yazıldı @ 02:43:55 ----------

herhangi bir sorun yok ancak efect başlamadı:S

----------Eklendi @ 04:12:45 ---------- Yazıldı @ 02:50:56 ----------

şimdi şöyle bi durum var.

tüm prolarım duruyor. bu güzel haber:)
4 tane giriş ekranı var ve arka plandaki duvar kağıtları değişmiş, 1.giriş sayfası sarı kırmızı gün batımı gibi.
sis dosyasını yükledim. teli kapatıp açtım.
ancak bi espri olmadı.

efekler diye dosya var içerisinde 119 tane dosya var.
bu doyaların aynısını kopyaladım ve myeffects klasörü açıp içine attım.

bunları da tamamen forumda okuduklarımdan yaptım.
sorun ne üstad? filaş da oldu.

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Sorun klasor adinda onu Turkce birakmaya calisiyorum rahat olsun ingilizce bilmeyenler icin diye ama olmuyor. Ingilizce calisan hali ile degistirecegim baska care kalmadi. Belle yine Turkce olacak onda sorun yok. Gun icersinde hallederim.

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Linklerin tamamini degistirdim. Daha once n000k'un da denedigi calisan rofs2 dosyasi uzerine tekrar kurdum butun sis dosyalarini. Bende de calisiyor. Artik is size kalmis. Guzel bir flashlama sonrasi sis i kurup, telefonu yeniden baslatmaniz yeterli.

• Beğen
Tepkiler: n000k
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Sorun klasor adinda onu Turkce birakmaya calisiyorum rahat olsun ingilizce bilmeyenler icin diye ama olmuyor. Ingilizce calisan hali ile degistirecegim baska care kalmadi. Belle yine Turkce olacak onda sorun yok. Gun icersinde hallederim.
verdigin cfw e baska effects attim duznledim sis gerek kalmadi calisiyor.yeni cikan iv0777 belle v3.2 turkce yapilacakmi yaparken diyorum icinden gereksiz programlari cikarsaniz ayrica simdikinde mesaj okuyucuda aylin yok ben delight versiyonuna atmistim buna atamadim.
:tşk:

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
3.2'de scrool problemi var. Ekrana dokunuyorsun takilip kaliyor. Kurdum hemen 3.1'e geri dondum. Ondan herkes 3.1'de kaldi.

Aylin bende kurulu. Ben ingilizce kullaniyorum normalde. Haritalara girip, ayarlar oradan da navigasyon'a girdiginizde, driver guidance, Turkce, kadin diyor. Oraya gidip Turkce sectiginde Aylin gelmesi lazim. Ama Turkceyi sectikten sonra haritayi calistirmak gerekiyor olabilir tam emin degilim.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
3.2'de scrool problemi var. Ekrana dokunuyorsun takilip kaliyor. Kurdum hemen 3.1'e geri dondum. Ondan herkes 3.1'de kaldi.

Aylin bende kurulu. Ben ingilizce kullaniyorum normalde. Haritalara girip, ayarlar oradan da navigasyon'a girdiginizde, driver guidance, Turkce, kadin diyor. Oraya gidip Turkce sectiginde Aylin gelmesi lazim. Ama Turkceyi sectikten sonra haritayi calistirmak gerekiyor olabilir tam emin degilim.
yok dostum mesaj okuyucu farkli navigasyon farkli mesaj okuyucu aylin kurulmasi gerekiyor.navigasyon turkce kadin oluyor.aylin cfw icinde kurulu oluyor.

ayrica ben delight ve ivo777 iksini birbirine kattim flash yaptim guzel oldu aylin falan hepsi geldi tema effects hepsi.
birde ben telefon kapaliyken yapmiyorum belle'nin ayni islemini telefon acikken yapiyorum flash baslayinca otomatik telefonu kapatiyor.bu sekilde olmuycana dair fikirler vardi ama ben denedim ve sonuc olumlu.kurtuldum her seferinde telefon kapaliyken iki saat phonixe telefonu tanitmak icin ugrasmaya son.sende denedinmi bu sekilde?herkez tanitamiyor o yuzden ugrasmak istemiyorlardi simdi belki yaparlar.yada bu biliniyordu ben yeni farkina vardin ne dersin?
:P::ah

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Ben zaten o sekilde atiyorum hep flashi. Taki sacmalayana kadar. Cunku dedigin gibi bir yerde sonra hersey karisip birbirine giriyor. Onla ilgili de bir video hazirladim daha once. Ama Insanlar genelde farkli seyler denemekten korkuyorlar. Ben de onlara hak vermiyor degilim.

serkanet

Üye
efektler güzel ama orjinal efekte dönmek için ne yapmamız gerekiyor hepsini silince yine ilk efekt devrede oluyor

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlardan tema efektlerini tamamen kapatabilirsin.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
wala ben ilk videoda ki efektte kalcam :good: ama cidden cok güzel bi çalışma yaptın abi ellerine saglık :) konuyu sabitlerlerse cok iyi olur :) :oke:

rowel35

rowel35

Üye
bende nedennnnnnnnnnnnnn olmadııııııııııııııııııııı:(

yeni dosya mı yüklüyeceksin üstad? bekliyim mi gene:D

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Gule gule kullanin. Dedigin gibi 1. efekt harika. Telefonun cehresi degisiyor. Uzerine daha iyisi de daha cikmadi henuz.

----------Eklendi @ 17:04:48 ---------- Yazıldı @ 17:04:08 ----------

rowel35 yeni dosya yukledim zaten. Yeniden flashlarsan artik olacak.

----------Eklendi @ 17:05:42 ---------- Yazıldı @ 17:04:48 ----------

Ama tum dosyalari degistirdim. Sis dosyalari da degisti. Ondan dun cektiklerin varsa karsimasin onlari sil.

Üst Alt