serkanet
Üye
Arkadaşlar telefonumda ivonun 3.1 i yüklü. Hiçbir şey kaybetmeden veya en az kayıpla 1. efekti yüklemek istiyorum saat falan önemli değil. Ne yapmam gerekiyor kısaca bahseder misiniz ?
Arkadaşlar telefonumda ivonun 3.1 i yüklü. Hiçbir şey kaybetmeden veya en az kayıpla 1. efekti yüklemek istiyorum saat falan önemli değil. Ne yapmam gerekiyor kısaca bahseder misiniz ?
ama bende türkçe dil var o gider miKayipsiz sadece efektleri istiyorsan, dosyalari cek. Flashlarken UDA'yi da sil. Ve sonra refurbish degil, restore de. İlk mesajda asagida resmi var. Resimde olan 3 dosya ile flashla. Sonra istedigin sis dosyasi ile istedigin efekti kurabilirsin.
ama biliyon abi ben refurbish e değilde diğerine bastım bende büyük saat varGelmez, buyuk saat icin refurbish ile temiz flashlamak gerekiyor.
haha ne tecrübesi abi.. sadece senin verdiğin dosyalarla flashlıyorum teli okadarBuyuk saatin kurulumu konusunda tecrubem yok. Ben sadece rofs2 icine koydum. O konuda siz benden daha tecrubelisiniz. Ben bu konuda efektlerden sorumluyum
ev ekranlarının dizaynları falan sıfırlanıyor muevet restore product ile uygulamalarım gitmeden efekt ve büyük saatime kavuştum ilgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum
kesinlikle ben restore producta bastım yanlışlıkla ev ekranlarına ne koyduysam hepsi aynı kaldıEger Turkce Ivo yuklu ise, restore product yaparsan hicbirsey sifirlanmaz. Hersey ayni kalir.
Arkadaşlar önceden windows 7 olan bilgisayarıma dün itibari ile xp yükledim.. Şimdi phoenixi açtıgımda aşağıda belirttiğim hatayı alıyorum ve yüklemeyi yapamıyorum.pc den tüm nokia uygulamalarını kaldırdım reset attım ve sadece phoenix kurdum yine aynı hata.. Çözümünü var mı bilen ?
Error loading component
HRESULT 0x80040154 (-2147221164)
This means:
Sınıf kaydedilmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?